Knästöd Stabil med skenor - Genum EASE X
Knästöd Stabil med skenor - Genum EASE X

Knästöd Stabil med skenor - Genum EASE X

1 799 kr

Knästöd NRX är konstruerat för att motverka överrörlighet i knäleden. De unika bandsystemet HyperEx minskar överrörlighet i knäleden Läs mer
Motverkar överrörlighet i knäleden
Stabiliserande skenor för extra stöd och stabilitet
Påläggsmodell för enkel applicering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knästöd NRX för extra stöd och överrörlighet

Knästöd NRX är ett anatomiskt knästöd speciellt konstruerat för att motverka överrörlighet i knäleden och samtidigt öka stabiliteten i en instabil knäled.
Knästödet har två sidostabiliserande metallskenor placerade på knäledens in och utsida för extra effektiv stabilitet och avlastning av knäleden och är av en så kallad påläggsmodell som förenklar appliceringen över knäleden. Istället för att dra knästödet över foten så lägger man stödet runt knäleden för enklast möjliga applicering och spänner lår och vad med kardborreband.  
Knästödet är även anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten.

Vid överrörlighet i knäleden tenderar knäleden att översträckas sk hyperextension. Knästödet har ett unika bandsystem som effektivt motverkar överrörlighet i knäelden tack vare bandens sk bakre kors. Det bakre korset är fullt anpassningsbar och möjliggör effektiv kontroll av knäleden och kan helt ta bort överrörligheten i knäleden vid fullt sträckt läge.  Bandsystemet för att motverka överrörlighet är väldigt enkelt att använda och tillåter full individuellt anpassning efter önskat behov av stöd och kontroll.

Knästödet används vid artrosproblem, överrörlighet, knäledsinstabilitet, översträckning eller vid behov av extra stöd vardagligt och fungerar lika bra för vardagliga promenader som för motion och idrottsligt utövande.

Knästödet tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas efter tvätt. 

Unik påläggsmodell för förenklad applicering

Förenklad anpassning och applicering med en unik möjlighet till unik justering. Påläggsmodellen läggs på enklaste sätt runt knät utan behov av att böja sig ned och dra stödet upp över foten och benet.

Unik påläggsmodell för förenklad applicering

Tillverkad av NRX för extra stöd och kompression

Det elastiska NRX materialet skapar ett extra stöd, lokal kompression och lokal värme runt knäleden. Beroende på hur mycket elastiken nyttjas desto högre grad av stöd och kompression. 

Tillverkad av NRX för extra stöd och kompression

X funktion motverkar översträckning i knäleden. Sidoskenor skapar stöd

De två korsade banden i knävecket skapar ett extra stöd och motverkar effektivt översträckning i knäleden vid belastning. De två metallskenorna placerad på in- och utsidan av knäleden skapar ett effektivt extra stöd och kontroll av leden.

X funktion motverkar översträckning i knäleden. Sidoskenor skapar stöd

Vanliga frågor

Överrörlighet i knäleden är ett relativt vanligt problem och omnämns ofta som hyperextension, knäleden forsätter bakåt vid helt sträckt läge. Med rätt knästöd som har en kombination av sidostabiliserande skenor och HyperEx funktion kommer du att effektivt motverka överrörligheten i knäleden effektivt.

HyperEx är en unik bandkonstruktion som skapar ett kors i knävecket. Korset bidrar till väldigt bra kontroll i leden och kan indivudellt spännas för bästa behov och kontroll av överrörligheten i knäleden.

Välj den mindre storleken så kommer produkten att passa dig bra.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten