Kampanj
  • Knästöd GenuFit Artro
  • Knästöd GenuFit Artro
  • Knästöd GenuFit Artro
  • Knästöd GenuFit Artro
  • Knästöd GenuFit Artro

Knästöd GenuFit Artro

1 609 kr

Ord pris 2 299 kr

 (-30%)

Knästöd Genufit Artro är ett stabilt och smidigt knästöd för vardagligt användande vid instabila knäleder, menisk och artrosproblem. Läs mer
Stabilt knästöd med polycentrisk skena
Öppen modell med PreFix för enkel och exakt applicering
Tillverkad av AirX för optimal ventilation

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knästöd Artro stabilitet och smidighet vid artros, menisk och ledbandsskada

Knästöd GenuFit Artro är ett extra stabil knästöd för effektiv avlastning av en instabil knäled vid problem med artros, menisk eller ledbandsskada i knäleden. Knästöd Artro är en s.k. kallad wrap-around modell som enkelt appliceras över knäleden med hjälp av ett övre och ett nedre segment.
Den öppna modellen möjliggör optimal justering av knästödet individuellt över låret och underbenet. Fördelen med den öppna modellen är att även graden av kompression runt låret och underbenet kan ställas in helt individuellt. 
Knästöd Artro har två extra stabila skenor placerad över knäledens in och utsida för god avlastning av en smärtande eller instabil knäled. Skenornas polycentriska ledcentra säkerställer en optimal följsamhet av skenans rörelse i förhållande till knäledens rörelse. 

Knästödet är utrustad med PreFix, ett internt fixeringssystem av ett ledomslutande lycra material som förbättra fixeringen av knästödet vid användning. PreFix underlättar även placeringen av knästödets skena. Först appliceras Pre-Fix över knäleden vilket tillåter enkel och säker höjdreglering av knäskenans position. När skenan sitter mitt över knäleden spänns knästödets övre och nedre segment individuellt för bästa fixering. I knävecket har Artro ett mjukare Soft-X material som säkerställer och minimerar risken för skav och obehag även vid användning hela dagen. 

Knästödet är även utrustat med ett unikt patenterat bandsystem som möjliggör enkel och effektiv fixering av knästödets skenor med hjälp av ett enkelt handgrepp. Bandsystemet kan enkelt anpassas längdmässigt vid behov av mera stöd och kontroll. Knästödet är tillverkat av AirX, ett textilmaterial med god ventilation vilket gör knästödet till en optimal produkt att använda hela dagarna vid behov av extra stöd vid problem med artros i knäleden. 

Knästödets smidiga konstruktion möjliggör ett extra effektivt stöd för vardagliga användande vid problem med artros, menisk eller generell instabilitets i knäleden. Knästödets totala längd över knäleden är endast 33 cm vilket gör det till en av de smidigaste stabila knästöden för vardagligt användande. 

Stabilt knäskydd med stabila metallskenor

Extra stabilt knäskydd med polycentriska skenor för optimal följsamhet och användarkomfort. Skenornas ledrörelse följer knäledens rörelsemönster och ger ett smidigare knäskydd i rörelse och belastning

Stabilt knäskydd med stabila metallskenor

Tillverkad av AirX för optimal komfort och kompression

AirX är ett ventilerande och kompressionsgivande material med hög grad av genomsläppning för att skapa ett knäskydd som inte lokalt värmer upp huden under knäskyddet. AirX är ett 100% textilmaterial med extremt låg vikt.

Tillverkad av AirX för optimal komfort och kompression

Unik påläggsmodell som förenklar av och påtagning samt ger överlägsen justering.

Den öppna konstruktionen förenklar appliceringen över knäleden. Istället för att dra upp skyddet kan det på enklaste sätt läggas runt knät och spänns med hjälp av kardborreband över lår och vad.

Unik påläggsmodell som förenklar av och påtagning samt ger överlägsen justering.

Vanliga frågor

Vi har vår GenuFit Artro som speciellt är utvecklad som ett smidigare knästöd med en stabil skena. Knästödet är även tillverkat av AirX som är ett svalt och väl ventilerande material.

Knästödet är av en så kallas påläggsmodell som man enkelt lägger om knäleden för att inte behöva böja sig ned och dra knästödet över foten. Påläggsmodellen ger även en unik egenskap i att kunna spänna eller öppna knästödet i förhållande till ex ett kraftigare eller smalare lår

PreFix är en unik funktion som förenklar appliceringen och positionering av leden i knäskyddet. Med hjälp av PREFIX kan man applicera knästödet runt knäleden för att i lugn och ro metodiskt spänna knästödet i steg för steg utan att det trillar ned.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten