Knäskydd CoTex LIGA X
Knäskydd CoTex LIGA X
Knäskydd CoTex LIGA X
Knäskydd CoTex LIGA X

Knäskydd CoTex LIGA X

2 199 kr

Knäskydd för främre korsbandsskada CoTEX LIGA X – extra stabilitet vid korsbandsskada Läs mer
Knäskydd vid främre korsbandsskador
Hyper X funktion extra stöd
CoTEX material för kompression och smidighet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd CoTex LIGA X - kompression och stabilitet

CoTex LIGA X är ett anatomiskt knäskydd konstruerat för instabilitetsproblem vid sidoligament och främre korsbandsskador. Knäskyddet LIGA X har två skenor placerade på insida och utsida av knäleden för extra stöd av knäleden under aktivitet och rörelse. Skenorna kan med fördel anpassas efter knäledens kontur för optimerad passform och stabilitet.

Knäskydd CoTex LIGA X är utrustad med Hyper X funktion som effektivt motverkar översträckning av knäleden genom en unik konstruktion av ett bakre kors, två korsade band i knävecket. Banden är tillverkade av stum nylon som ger stöd och samtidigt tillåter full kontroll av knäledens rörelse under aktivitet. Beroende på anpassningen av banden ökar eller minskar möjligheten till kontroll i knäleden, ett hårt spännt band på en lätt böjd knäled skapar motsvarande översträckningsstopp vilket ger unika möjligheter att anpassa stödet i linje med behov. 

Knäskyddet är utrustad med en kombination av elastiska och stumma band som effektivt förstärker knäskyddets funktion och justeringsmöjlighet.  Alla band har kardborrknäppning för enkel, smidig och säker applicering.

Runt knäskålen har knäskyddet en en viskoelastisk silikonpelott som stabiliserar och avlastar knäskålen vid aktivitet. Silikonpelotten skyddar även knäskålen vid fall och stötar från sidan av leden.

Knäskyddet skall tvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. Tvätta knäskyddet med fördel med stängda kardborreband så minineras slitaget på banden.  Skenorna kan tas ut vi tvätt för att underlätta uppsköljning. 

Vanliga frågor

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Tvätta knäskyddet med stängda kardborrband för minimalt med slitage på viktiga komponenter. Ta ur skenan ur skenfickorna för att underlätta tvätten. Knäskyddet kan inte tvättas i maskin, både kardborrband och skenfickor kommer att få en väsentligt förkortad livslängd.

Svar. Skenorna är tillverkade av en kombination av aluminium och rostfritt stål. De övre och nedre skenorna är av aluminium och ledcentrat är av rostfritt stål.

Svar. En dubbelled är en knäledsskena som har ett ledcentral men två rörliga leder för optimal rörelse och minimal rörelsebegränsning vid användning. Det rostfria ledcentrat har en övre och en nedre led för den övre och nedre skenan.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten