Knästöd - Påläggsortos Stabilitet och Enkel Applicering
knästöd påläggsortos
knästöd påläggsortos knästöd_påläggsortos
360 gif 360 logo

Knästöd Genum Light - stabilitet och enkel applicering i samma knästöd

  • 1 299 kr

Knästöd påläggsortos - unik lösning för äldre personer med knäproblem. Knästödet säkerställer extremt enkel anpassning och applicering över knäleden. Läs mer

  • Enklast möjliga applicering
  • Stöd och avlastning för ett smärtande knä
  • Flexibla fjäderskenor för god avlastning
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knästöd Genum Light - påläggsortos

Knästöd Genum Light är ett effektivt knästöd för stabilisering av en smärtande knäled.  

Knästödet är en sk påläggsortos,  en ny typ av knästöd speciellt utformade för enklast möjliga applicering.
Om man generellt har problem med att ta på sig strumpor pga stelhet i rygg och axlar så kan det vara omöjligt att använda ett knästöd.
En påläggsortos är lösningen på problemet då knästödet läggs runt knäleden och fästes enkelt med kardborre.
Knästödet är speciellt anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten.
Knästödet behöver inte appliceras över foten och gör det mycket enklare för ex. äldre användare att få optimal effekt av sitt knäskydd. 

Knästöd Genum Light påläggsortos är utformad i en unik anatomisk design med flexibla fjäderskenor för god stabilisering av knäleden vid ex. artros problem eller generella knäproblem. 
De breda elastiska banden upptill på låret och nedtill över vaden ger väldigt enkel anpassning och justeringsmöjlighet av knästödet. 

Knästödet kombinerar god stabilitet med väldigt god kompression av knäleden.

För att ytterligare förenkla anpassning och applicering har knästödet utrustats med greppvänliga öglor som hjälper till att underlätta att ta av och på ortosen.

Knästöd Genum Light är tillverkad av TriTex ett extemt lätt material med väldigt god kompression och ventilation för optimal komfort och funktion. 
TriTex ger optimal användarkomfort utan att påverka funktionen.

Knästödet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med att böja mig ned för att sätta på mig strumpor. Kan jag använda detta knäskydd för mitt värkande knä. 
Svar. Absolut, knäskyddet är speciellt utvecklat för enklaste applicering. Knäskyddet lägger man om knäleden utan behov att luta sig framåt och dra något över foten. 

Fråga. Vad menas med en påläggsortos? 
Svar. En påläggsortos är ett knäskydd som man inte behöver dra upp över foten för att kunna använda. Påläggsortosen lägger man runt knäleden med hjälp av den öppna designen och spänner med hjälp av kardborrbanden. 

Fråga Hur tvättar jag produkten? 
Svar. Rekommederat tvättråd är 30° handtvätt med samtliga kardborrband stängda. Skölj upp produkten och lår den lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

3

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem