Knäskydd SRX Knee strap - extra stöd för hopparknä
knäskydd vid hopparknä
knäskydd vid hopparknä knaband_hopparkna

Knee strap / Knäband - Ett extra stöd för hopparknä

  •  239 kr 

SRX Knee strap är ett smidigt knäskydd för problem med hopparknä. Universal storlek passar alla Läs mer

  • Låg profil över knäleden
  • Universal storlek Passar alla
  • Enkel applicering och justering
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

SRX Knee strap Universal

SRX Knee strap är ett enkelt, tunt och smidigt knäband speciellt konstruerat för hopparknä, bandet har en integrerad stödpelott på insidan av bandet för extra stöd. 
Bandet ger ett enklare stöd vid problem med knäskålssenan i främre knäregionen och kan användas både för idrott och motion som vardagligt användande. Den tunna och smidiga konstruktionen fungerar utmärkt att använda även under ett par byxor. 

Stödpelotten placeras över knäskålssenan på knäts främre del och kompressionen i stödet kan enkelt justeras genom att spänna kardborrebandet hårdare eller lösare i linje med behov. 

Bandet är tillverkat av SRX, ett kompressionsgivande och formstabilt material för ökad slitstyrka och användarkomfort. Ovansidan av bandet är tillverkat av ett mjukt kardborretyg som ger obegränsade möjligheter att justera bandet i storlek då yttermaterialet har vidhäftning över hela bandets utsida. Anpassningsmöjligheten i produkten gör att den fungerar till i stort sett alla användare med omkretsmått runt knäleden från 29 cm upp till 42 cm. Omkretsmåttet tas runt knäleden, mitt över knäskålen.
Produkten tvättas med fördel i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Ta för vana att stänga bandets kardborre när produkten inte används så minimeras risken för att kardborren slits i förtid.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

2

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Universal storlek 29 - 42 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Knäskyddet för hopparknä är one-size? Passar det för alla storlekar?
Svar. Ja och nej. Knäskyddet passar nästan alla knästorlekar och klarar av omkretsmått mellan 29-42 cm 

Fråga. Hur skall knäskyddet placeras?
Svar. Knäskydd SRX har en insydd pelott för stöd och skall placeras på knäskålssenan. Justera stödet genom att spänna bandet hårdare eller lösare. 

Fråga. Hur tvättar jag knäskyddet?
Svar. Knäskyddet tvättas i 30° hantvätt och skall lufttorka. Tvätta skyddet med stängd kardborre

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket