Knäskydd Hopparknä Knee strap - Effektiv Avlastning av Hopparknä, Schlatter och PFSS
Schlatterband
Schlatterband
360 gif 360 logo

Knäskydd Hopparknä Knee strap - Effektiv Avlastning av Hopparknä

  • 299 kr

Schlatterband Condro är ett extra effektivt knäband tillverkas av shark-skin för optimal avlastning av schlatter, hopparknä och PFSS Läs mer

  • Shark Skin material för optimal fixering över knät
  • Effektiv avlastning vid schlatter och knäskålsrelaterade problem
  • Extra avlastande band för individuell anpassning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Condroband - effektivt Schlatterband

Unikt avlastande schlatterband för effektiv avlastning av ett smärtande schlatterknä. Condrobandet avlastar även vid PFSS och hopparknä. 
Samma prinicp som schlattertejpning men med en unik innovativ lösning.
Schlatterbandet ger en effektiv avlastning vid knäproblem som tex Schlatter eller hopparknä. 

Schlatterbandet  är anatomiskt designat för att ge effektiv avlastning av problemen utan att påverka knäledens rörelseförmåga.
Skyddet har en unik pelott (avlastande kudde) som ger en väldigt effektiv avlastning av smärtområdet.
Pelotten placeras över knäskålssenan mellan knäskålens nedre kant och knäskålssenans fäste för optimal avlastning.

Den unika designen ger väldigt goda justeringsmöjligheter, skyddet appliceras för att ge god avlastning. 
Ett extra avlastande band sitter placerat över pelotten utanpå skyddet, bandet kan individuellt justeras under aktivitet om behovet av avlastning ökar eller minskar. 

Sclatterbandet är tillverkat av så kallat "shark skin" NeoTex. "Shark skin" är ett innovativt material som fäster på huden för att säkerställa bästa funktion och avlastning.
"Shark Skin" säkerställer funktionen av skyddet även i väldigt krävande miljöer.
Schlatterbandet kan användas för höger och vänster knä.
 
Effektiv, smidig och unik hjälp och avlastning vid främre knäproblem ex. Schlatter, Hopparknä

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med schlatter i knät och behöver ett skydd när jag cyklar. Jag sitter mycket med böjda knän och vill ha en så smidig produkt som möjligt. Är Condrobandet ett alternativ för mig? 
Svar. Ja, Condrobandet ger effektiv avlastning utan att "störa" knäleden i böjt läge och fungerar utmärkt att använda vid ex cykling. 

Fråga. Vad gör det extra kardborrbandet på framsidan av Codrobandet?
Svar. Kardborrbandet stummar upp framsidan av skyddet och bidrar till effektivare avlastning över den avlastande pelotten. Då kardborrbandet endast täcker halva ortosen så kan det spännas effektivt utan att riskera påverka cirkulation i knäleden. 

Fråga. Vad är Shark-Skin?
Svar. Shark-Skin är ett material med extra vidhäftning som fäster extra bra mot huden. Shark-Skin använder vi i alla produkter som riskerar att röra sig under aktivtet för extra bra fixering. 

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

1

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem