Storsäljare
SRX Condroband
SRX Condroband
SRX Condroband

SRX Condroband

339 kr

Condroband SRX är ett knäskålsband tillverkad av shark-skin för avlastning av schlatter, hopparknä och PFSS Läs mer
SharkSkin material för fixering
Extra stöd för schlatter och knäskålsproblem
Avlastande band för individuell anpassning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd Hopparknä Knee strap

Condrobandet SRX är ett unikt schlatterband för avlastning av främre knäledssmärta så som schlatterknä och hopparknä. Codrobandet tillämpar samma princip som schlattertejpning med en avlastande konstruktion för att minska belastningen i det inflammerade senfästet. Skillnaden mellan schlatterbandet och tejpningen är att ett schlatterskydd på enklaste sätt kan justeras och anpassas i linje med individuella behov under aktiviteten.

Bandet är anatomiskt designat för att skapa avlastning av främre knäskålsrelaterade problemen utan att påverka knäledens rörelseförmåga.
För att förstärka schlatterbandets avlastande funktion har skyddet en markerad pelott (avlastande kudde) som på enklaste sätt placeras på knäskålssenan mellan knäskålens nedre kant och knäskålssenans fäste för optimal avlastning. Pelotten är tillverkad av mjuk men formstabil PU vilket ger goda förutsättningar för avlastning utan att skapa tryck eller obehag över knäskålssenan.

Bandets unika design ger goda justeringsmöjligheter och kan på enklaste sätt anpassas i linje med respektive användares unika behov av stöd. Bandet appliceras med hjälp av ett brett kardborreband. 
För att ytterligare förstärka stödet i skyddet sitter det ett halvcirkulärt stumt band placeras på utsidan av skyddet. Bandet kan enkelt justeras under aktivitet om behovet av avlastning ökar eller minskar.  Bandet är tillverkat av så kallat "shark skin" NeoTex. "Shark skin" är ett innovativt material som säkerställer fixering av skyddet även vid omfattande högintensiv belastning. "Shark Skin" materialet säkerställer optimal även vid krävande högintensiva belastningsmönster.
Condrobandet kan användas både för höger och vänster knäled. och finns i mindre storlekar XXS och XS för yngre användare. 
Tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning

Vanliga frågor

Svar. Ja, Condrobandet ger effektiv avlastning utan att "störa" knäleden i böjt läge och fungerar utmärkt att använda vid ex cykling.

Svar. Kardborrbandet stummar upp framsidan av skyddet och bidrar till effektivare avlastning över den avlastande pelotten. Då kardborrbandet endast täcker halva ortosen så kan det spännas effektivt utan att riskera påverka cirkulation i knäleden.

Svar. Shark-Skin är ett material med extra vidhäftning som fäster extra bra mot huden. Shark-Skin använder vi i alla produkter som riskerar att röra sig under aktivtiet för extra bra fixering.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten