Knäskydd med skenor - stabilt knäskydd med ledade skenor
knäskydd med skenor
knäskydd med skenor knäskydd med skenor
Populär

Knäskydd med skenor för extra stabilitet

  •  999 kr 

Knäskydd SRX skenor för sidostabilitet. Skenan är ledad och påverkar inte knäledens rörelseförmåga Läs mer

  • Dubbelledad skena för stabilitet
  • Lämpad för instabila knän
  • Anatomisk konstruktion för bästa passform
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd med skenor SRX

Knäskydd SRX är ett sidostabiliserande knäskydd med två dubbelledade skenor tillverkade av komposit och aluminium för extra stabilitet. Skenorna är placerade på in och utsida av leden och ligger placerade i en öppen ficka för förbättrad fixering i skyddet. Runt lår och över vad sitter det två elastiska band, banden bidrar till effektiv justering och anpassning av graden av stöd. Banden justeras och fixeras med hjälp av kardborre. Vid behov kan bandet tas bort från skyddet då fixeringen sker med kardborre. 

Knäskyddet är tillverkat av SRX, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för bra användarkomfort. Materialet hjälper till att öka genomströmningen lokalt i knäleden och är endast 3 mm tjockt för extra smidighet. 
På insidan av av skyddet sitter ett mjukt och snabbtorkande neptunmaterial. Det mjuka materialet ger ett knäskydd med optimal komfort, förenklad rengöring och minimal risk för skav vid användning. 
Kardborrknäppningen framtill på låret och baktill på vaden ger knäskyddet extra justeringsmöjligheter för att justera den anatomiska passformen på bästa sätt. 

Den ”öppna patella”-designen avlastar knäskålen för att undvika tryck och obehag över knäskålen.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large 38 - 42 cm
X-Large 42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har skadat mitt  knä och behöver ett extra stöd. Är detta skydd lämpligt?
Svar. Ja, knäskyddets skenor ger ofta det extra stödet över knäleden som behövs för effektiv stabilisering. Skenorna är dubbelledade och tillåter full rörelse böj och sträck utan påverkan vid aktivitet. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt knäskydd?
Svar. Rekmmenderat tvättråd är 30° handtvätt. Knäskyddet skall alltid tvättas med stängda kardborrband

Fråga. Kan jag ta ut skenan ut knäskyddet vid tvätt?
Svar. Ja, skenan ligger i en öppen kanal som enkelt kan öppnas för att ta ut skenan vid ex tvätt eller underhålla av leden. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket