Knäskydd med skenor SRX
Knäskydd med skenor SRX

Knäskydd med skenor SRX

999 kr

Knäskydd SRX skenor för sidostabilitet. Skenan är ledad och påverkar inte knäledens rörelseförmåga Läs mer
Dubbelledad skena för stabilitet
Lämpad för instabila knän
Anatomisk konstruktion för bästa passform

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd med skenor för extra stabilitet

Knäskydd SRX är ett sidostabiliserande knäskydd med två dubbelledade skenor tillverkade av komposit och aluminium för extra stabilitet. Skenorna är placerade på in och utsida av leden och ligger placerade i en öppen ficka för förbättrad fixering i skyddet. Runt lår och över vad sitter det två elastiska band, banden bidrar till effektiv justering och anpassning av graden av stöd. Banden justeras och fixeras med hjälp av kardborre. Vid behov kan bandet tas bort från skyddet då fixeringen sker med kardborre. 

Knäskyddet är tillverkat av SRX, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för bra användarkomfort. Materialet hjälper till att öka genomströmningen lokalt i knäleden och är endast 3 mm tjockt för extra smidighet. 
På insidan av av skyddet sitter ett mjukt och snabbtorkande neptunmaterial. Det mjuka materialet ger ett knäskydd med optimal komfort, förenklad rengöring och minimal risk för skav vid användning. 
Kardborrknäppningen framtill på låret och baktill på vaden ger knäskyddet extra justeringsmöjligheter för att justera den anatomiska passformen på bästa sätt. 

Den ”öppna patella”-designen avlastar knäskålen för att undvika tryck och obehag över knäskålen.

Vanliga frågor

Svar. Ja, knäskyddets skenor ger ofta det extra stödet över knäleden som behövs för effektiv stabilisering. Skenorna är dubbelledade och tillåter full rörelse böj och sträck utan påverkan vid aktivitet.

Svar. Rekmmenderat tvättråd är 30° handtvätt. Knäskyddet skall alltid tvättas med stängda kardborrband

Svar. Ja, skenan ligger i en öppen kanal som enkelt kan öppnas för att ta ut skenan vid ex tvätt eller underhålla av leden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten