Knäskydd med skenor - stabilt knäskydd med ledade skenor
knäskydd med skenor
knäskydd med skenor
360 gif 360 logo

Knäskydd med skenor för stabilisering av en instabil knäled

  •  999 kr 

Knäskydd med skenor för sidostabilitet. Skenan är dubbel-ledad och påverkar inte knäledens rörelseförmåga Läs mer

  • Dubbelledad skena för stabilitet
  • Lämpad för instabila knän
  • Anatomisk konstruktion för bästa passform
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd med skenor för sidostabilitet

Knäskydd med skenor är ett sidostabiliserande knäskydd med två dubbelledade skenor tillverkade av aluminium för extra stöd.
Skyddet används vid problem med instabil knäled då knäleden behöver extra stöd, skenorna är placerade på insida och utsida av knäleden för extra följsamhet och stabilitet.
Runt låret sitter det två elastiska band, banden bidrar till en bra justering och anpassningsmöjligheter för extra stabilitet och funktion.

Knäskyddet är tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande, stabiliserande material för bra användarkomfort. Materialet hjälper till att öka genomströmningen lokalt i knäleden.
Kardborrknäppningen framtill på låret och baktill på vaden ger knäskyddet extra justeringsmöjligheter för att justera den anatomiska passformen på bästa sätt. 

Den ”öppna patella”-designen avlastar knäskålen för att undvika tryck och obehag över knäskålen.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har skadat mitt  ledband och behöver ett extra stöd. Är detta skydd lämpligt?
Svar. Ja, knäskyddets skenor ger ofta det extra stödet över knäleden som behövs för effektiv stabilisering. Skenorna är dubbelledade och tillåter full rörelse böj och sträck utan påverkan vid aktivtet. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt knäskydd?
Svar. Rekmmenderat tvättråd är 30° handtvätt. Knäskyddet skall alltid tvättas med stängda kardborrband

Fråga. Kan jag ta ut skenan ut knäskyddet vid tvätt?
Svar. Ja, skenan ligger i en öppen kanal som enkelt kan öppnas för att ta ut skenan vid ex tvätt eller underhålla av leden. 

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem