Handledsskydd med skena Manex Basic - stabilitet och avlastning
handledsskydd med skena
handledsskydd med skena handledsskydd med skena handledsstöd med skena

Handledsskydd för stabilitet och kompression av handleden

  •  389 kr 

Handledsskydd med skena speciellt konstruerat för stabilitet och extra kompression av en smärtande handled vid problem med ont i handen. Läs mer

  • Anatomiskt handledsskydd för optimal passform
  • Unikt kompressionsgivande material
  • Dynamisk kompositskena för extra stabilitet och kontroll
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stabiliserande handledsskydd Manex Basic med skena

Handledsskydd för dig som vill ha ett effektivt stöd med högre kompression runt handen och handleden. Handledsskydd med skena Manex Basic är optimalt konstruerad för att skapa avlastning och stöd för smärtande handleder.  

Manex Basic är ett anatomiskt handledsskydd med skena som hjälper till att stabilisera och avlasta handleden vid problem med ont i handleden orsakat av inflammation och eller överbelastningsproblematik. Den stabiliserande för-formade plastskenan som sitter placerad på handledsskyddets insida ger extra stöd och avlastning av handleden vid problem och smärta. 

Handledsskyddet är tillverkat av BaseTex, ett extra kompressionsgivande hög-elastiskt material som i sig ger god stabilitet och ökad kompression runt en smärtande handled. Med handledsskyddets högre kompression uppnås effektivare avlastning samt bättre effekt för att motverka svullnad i handleden vid besvär. 

Handledsskydd Manex Basic har en extra markerad anatomisk midja över handleden för optimal passform och komfort. Handledsskyddets midja bidrar till ett mindre elastiskt parti runt handleden som ger extra god fixering och stöd av skenan vid handleden.
Det mindre elastiska partiet bidrar även till effektivare funktion av den dynamiska skenan. Skenan är förformad och placerad på insidan av stödet för effektiv stabilisering.

Fyra kardborrknäppningar på handryggen samt ett justerbart tumgrepp ger väldigt goda individuella anpassningsmöjligheter samt möjlighet att öka och minska graden av stabilitet beroende på aktivitet och smärta.
Den för formade plastskenan passar alla handleder och bidrar till handledsskyddets goda stabilitet.

Handledsskyddet finns i höger och vänster.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden
XX-Small12 - 13 cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large22 - 24 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag svullnar i handleden och behöver ett handledsskydd. Kan denna modell passa mitt behov? 
Svar. Ja, handledsskyddet med skena är tillverkat av ett extra kompressionsgivande material som effektivt motverkar svullnad vid användning

Fråga. Hur tvättar jag handledsskyddet? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30°handtvätt med kardborrbanden stängda för optimal hållbarhet. 

Fråga. Karborrbanden på handledsskyddet är ganska långa, längre än den hårda kardborren på handledsskyddet! Varför?
Svar. handledsskyddets kardborrband är extra långa för att underlätta för våra kunder som använder handledsskydd och samtidigt har problem med det normala greppet. det långa bandet gör det enklare att greppa och öppna och stänga. Om du inte behöver längden så kan du enkelt anpassa ned bandlängden med hjälp av en sax.  

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket