Handledsortos STABIL med extra stabiliserande band

469 kr

Handledsortos stabil ger extra effektiv avlastning av en smärtande handled. Handledsortosen har en bredare styvare skena och stabiliserande band för extra stabilitet Läs mer
Stabil handledsortos med skena
Extra stabiliserande band för optimal anpassning
Anatomisk passform för bästa funktion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsortos stabil skena och stabiliserande band

Handledsortosen för dig med behov av en väl ventilerad extra stabil produkt för smärta och problem i handleden. 

Handledsortos extra stabil skapar en extra stabiliserande funktion för avlastning av en smärtande och/eller överbelastad handled.  Handledsortosen har en unik anatomisk konstruktion för optimal passform och funktion och är tillverkad av ett kompressionsgivande, stabiliserande material, WebTex, som effektivt stabiliserande handleden samtidigt som det tillåter huden att andas. Materialet ger ett luftigt och kompressionsgivande stöd för handleden och kan bäras en hel dag utan att handleden blir varm och svettig. 

På insidan av handleden sitter en stabiliserande skena tillverkad av stabil kompositplast. Skenan funktion är att öka graden av stabilitet i handledsortosen och skapar bra förutsättningar för extra stöd och avlastning av en smärtande handled. Skenans som sitter i en öppen skenficka är förformad och passar i regel alla handleder men kan tas ur ortosen för att skapa ett mindre avlastande skydd. Skenan är formad för att neutralpositionera handleden vilket är en extra gynnsam position för att effektivt motverka böjning eller sträckning i handleden. Neutralpositionen uppnås naturligt i handledsortosen så länge den fixeras väl över handleden.

Över handryggen sitter fyra stycken anpassningsbara kardborreband. De fyra banden ger möjlighet att justera ortosen individuellt upp över underarmen eller över handryggen individuellt. Ju hårdare banden spänns desto högre grad av kompression och stabilitet uppnås. Centralt mitt över handleden sitter det ett 5 cm brett extra stabiliserande band. Bandet är semielastiskt och bidrar till ökade möjligheter att öka eller minska graden av stabilitet och kontroll över handleden. Om bandet spänns hårdare kommer skenan centrala del mitt över handleden att komprimeras hårdare över handleden med en direkt effekt av ytterligare stöd och stabilitet av handleden. Handledsortosen ger möjlighet att på enklaste sätt förändra stabiliteten i linje med olika moment under dagen, ju mera stöd som behövs desto hårdare spänns det extra stabiliserande bandet runt handleden. 

Handledsortosen tillverkas i höger och vänster för optimal passform och användarkomfort och skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. 

Vanliga frågor

Svar. Den extra stabila modellen har en bredaste och hårdare skena placerad på insidan av handleden. Modellen har även ett extra stabiliserande band som tillåter ytterligare stabilitet över handleden. Bandet hjälper till att fixera skenan på ett effektivare sätt för bättre stöd över handleden.

Svar. Mät på enklaste sätt mitt i handleden för att hitta rätt storlek

Svar. Ja, absolut! Du kan på enklaste sätt klippa av banden för en exakt passform. Säkertäll innan du klipper att det verkligen är rätt längd på banden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten