Handledsortos för extra avlastning av en smärtande handled
handledsortos
handledsortos

Handledsortos extra stabil med stabiliserande band

  • 469 kr

Handledsortos stabil ger extra effektiv avlastning av en smärtande handled. Handledsortosen har en bredare styvare skena och stabiliserande band för extra stabilitet Läs mer

  • Extra Stabil Handledsortos med skena
  • Extra stabiliserande band för optimal anpassning
  • Anatomisk passform för bästa funktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsortos STABIL med extra stabiliserande band

Handledsortosen för dig med behov av en väl ventilerad extra stabil handledsortos.  

Handledsortos extra stabil är en extra stabiliserande handledsortos för effektivare avlastning av en smärtande och/eller överbelastad handled. Handledsortosen har en unik anatomisk design för bästa passform och funktion och är tillverkad av ett kompressionsgivande, stabiliserande material, WebTex, som effektivt stabiliserande handleden samtidigt som det tillåter huden att andas.
Handledsortosen har en extra bred och lång stabil förformad plastskena placerad på undersidan av handleden för optimal stabilitet och avlastning av handledens rörelser.

Ett 5 cm brett extra stabiliserande band är placerat centralt över handleden och bidrar till extra god stabilitet och avlastning, bandet fixerar skenan ytterligare vid handleden för att förbättra graden av stabilitet och avlastning.

Fyra individuella kardborrband är placerade på ovansidan av handryggen, kardborrbanden kan enkelt anpassas och justeras för att öka eller minska stabiliseringen av handleden.
Handledsortosen tillverkas i höger och vänster för optimal passform och användarkomfort.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad skiljer denna extra stabila handledsortos mot Era vanliga handledsstöd?
Svar. Den extra stabila modellen har en bredaste och hårdare skena placerad på insidan av handleden. Modellen har även ett extra stabiliserande band som tillåter ytterligare stabilitet över handleden. Bandet hjälper till att fixera skenan på ett effektivare sätt för bättre stöd över handleden. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

5

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem