Handledsstöd med skena
handledsstod med skena
handledsstod med skena
360 gif 360 logo

Handledsstöd med skena för stabilisering och stöd

  •  389 kr 

Handledsstöd med skena ger effektiv avlastning av handleden. Skenan placerad på insidan av handleden ger extra stöd. Läs mer

  • Anatomisk konstruktion för bästa passform
  • Avlastande dynamisk skena
  • Kardborrband för optimal anpassning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd med dynamisk skena

Handledsstöd med dynamisk skena är ett anatomiskt handledsstöd för stabilisering och avlastning av handleden. Handledsstödets förformade plastskena passar alla handleder och bidrar till skyddets goda stabilisering av handleden.
Skenan är förformad med en anatomisk passform som skapar en hudnära stöd för extra smidighet och god stabilisering och avlastning av handleden. Skenan har en dynamisk konstruktion vilket skapar en stabiliserande skena för avlastning samtidigt som den tillåter rörelse i handleden, detta för att tillåta normal användning av handen.

Handledsstödet är tillverkat av ett kompressionsgivande, slitstarkt, stabiliserande material, Neptun, som tillåter huden att andas. Handledsstödet har fyra kardborrband placerade på ovansidan av handryggen för enkel och smidig applicering. Banden kan enkelt anpassas och justeras för att öka eller minska stabiliseringen av handleden.

Stödet tillverkas i höger och vänster för optimal passform och användarkomfort.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

StorlekOmkrets runt handleden cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Höger och Vänster

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Handledsstödet har en dynamisk skena, vad betyder dynamisk skena?
Svar. En dynamisk skena innebär att skenan tillåter rörelse i handleden vid aktivitet med positionerar handleden i ett neutralläge så fort handleden slappnar av.  Skillnaden är en statisk som inte tillåter rörelse överhuvudtaget vilket påverkar funktionen i handleden vid daglig användning.

Fråga. Varför så många storlekar? 
Svar. Vi vet att passform är en av de viktigaste grunderna till en smärtfri handled och alla våra handledsstöd finns från storlek XS-XXL för optimal passform och funktion. 

Fråga. Hur fäster jag handledsstödet över handleden? 
Svar. Handledsstödet fästes med 4 kardborrband över handryggen för bästa fixering och anpassning av handledsstödet över handleden. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket