Handledsstöd med unik BOA disk för extremt enkel och effektiv applicering
handledsstöd
handledsstöd handledsstöd handledsstöd_skena för handleden

Handledsstöd med extra stabilitet med extremt enkel applicering

  •  999 kr 

Handledsstöd med extra stabilitet. Den unika BOA teknologin ger extremt enkel anpassning och appliceringen

Läs mer

  • Unik BOA disk för exakt och enkel anpassning
  • Stabil förformad skena för extra stöd och stabilitet
  • Extra stabilitet i alla vinklar för optimal avlastning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd BOA

Handledsstöd BOA® – handledsstödet för extremt stabilitet och enkel applicering

Handledsstöd BOA® är ett unikt handledsstöd för effektiv stabilisering av en smärtande handled. Den unika konstruktionen säkerställer optimal stabilitet och avlastning av en smärtande handled. Handledsstödet har en stabil metallskena placerad mitt i handleden för extra stabilitet och avlastning av en smärtande handled.  Kombinationen av skenan och BOA konstruktionen ger även extra stabilitet för handledens ovansida utan risk för tryck mot den känsliga handryggen.

Handledsstödet BOA® har ett unikt förslutningssystem, BOA systemet är en unik konstruktion som kombinerar extremt enkel applicering med extra effektiv kompression och stöd.  
BOA® systemet består av en roterbar BOA disk som effektivt försluter handledsstödet för enkel och effektiv applicering.  BOA® systemet består av en stark nylonlina som löper över handryggen på handledsstödet.  
Nylonlinans spänning justeras enkelt med hjälp av BOA disken och bidrar till marknadens enklaste justering av handledsstödets stabilitet och kompression.
BOA® disken är klädd med ett anti-glid material som säkerställer enkel användning vid alla tillfällen.

Av och påtagning av handledsstöd BOA® är extremt enkel och intuitiv. BOA® disken är fullt anpassningsbar och enkel att använda för exakt applicering med ett handgrepp.
Vrid BOA® disken medurs så ökar nylonlinans spänning och stödet ger mera stabilitet och effektivare avlastning.
För att minska stödet eller ta av handledsstödet lyfter man BOA disken uppåt varpå all spänning frigörs och handledsstödet kan enkelt tas av. 

Handledsstöd BOA® kan med fördel användas vid behov av extra stabilitet och avlastning för handleden, efter avgipsning med extremt enkel applicering. 

BOA® är ett registrerat varumärke Boa Technology Inc. 

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

4

Avlastning

5

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden (cm)
Small13 - 16 cm
Medium15 - 17 cm
Large16 - 18 cm
X-Large17 - 21 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Har handledsstöd BOA en skena för extra stöd?
Svar. Ja, handledsstödet BOA har en förformad aluminiumskena placerad på handledens insida för effektivt stöd och avlastning.  

Fråga. Hur fungerar BOA?
Svar. BOA disken samlar upp en extremt stark nylontråd och bidrar till enkel och exakt anpassning av produkten. Genom att vrida medurs så spänner BOA disken nylontråden och handledsstödet ger effektivare stöd. Genom att dra BOA disken uppåt släpper spänningen och handledsstödet kan enkelt tas av. 

Fråga. Kan jag använda BOA handledsstöd efter avgipsning? 
Svar. Ja, BOA är tillräckligt stabil för att använda som ett extra stöd efter avgipsning

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket