Manulite handledsskydd
Manulite handledsskydd

Manulite handledsskydd

899 kr

Manulite är ett extra stabilt, fullt anpassningsbart smidigt handledsskydd för stöd och avlastning av handleden. Tre skenor säkerställer optimal avlastning Läs mer
Extrem smidighet | Låg profil
Tre formbara stabiliserande skenor
Extra effektiv avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd med obegränsad anpassning för bra stöd

Manulite är en helt ny typ av handledsskydd för problem i handleden så som smärta eller instabilitet. Manulite har tre stabiliserande skenor som tillsammans ger stöd av handleden i både böj och sträcklägen. En bredare  formad skena tillverkad av aluminium sitter placerad i handflatan och ger extra stöd för handleden och över handryggen sitter två tunnare metallskenor. De tre skenorna ligger placerade i öppna fickor och kan enkelt tas ur produkten vid tvätt och omformning av skenorna. Anpassningen av skenorna sker enkelt med handkraft
Skenornas placering över handflata och handrygg ger en stabil konstruktion som säkerställer stöd och avlastning av handleden vid belastning.

Handledsskyddet är tillverkat helt utan sömmar, alla material och komponenter är lasersvetsade vilket ger stödet en extra låg profil över handleden. Insidan av handledsskyddet är täckt med ett andningsaktivt och tryckavlastande foam material för en mjuk och sval upplevelse. Manulite kan användas både på höger och vänster handledtack vare den unika vändbara konstruktionen.

Skyddet försluts med hjälp av tre kardborrband, det bredare bandet mitt över handleden bidrar till extra stabilitet av handleden och det två yttersta banden bidrar till ytterligare fixering och stöd.
Banden kan appliceras fritt över skyddet då hela utsidan på Manulite fungerar som mjuk kardborre.

Använd Manulite vid problem med,
- Generell smärta och problem i handleden
- Stukad handled
- Inflammatorisk smärta i handleden
- Post-operativ efter av gipsning

Handledsskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning.
Finns i tre storlekar Small / Medium / Large 

Extra stabilt handledsstöd med formbara skenor av aluminium

Unikt handledsstöd med tre skenor, två tunna skenor placerade över handryggen och en större stabilare skena i handflatan. Kombinationen ger ett extra stabil handledsstöd med möjlighet till individuell anpassning.

Extra stabilt handledsstöd med formbara skenor av aluminium

Unik konstruktion som passar både höger och vänster handled

Den unika konstruktionen av ManuLite gör inte skenan sid oberoende utan fungerar lika bra för höger som vänster handled vid behov av stöd och avlastning.

Unik konstruktion som passar både höger och vänster handled

Bandsystem med ett centrumband för extra stöd och kontroll

Det centralt placerad bandsystemet mitt över handleden är längre än de andra banden och styr och möjliggör reglering av mängden stöd och stabilitet. Ju hårdare bandets spänns desto mera stöd uppnås.

Bandsystem med ett centrumband för extra stöd och kontroll

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut. Manulite är ett sådant handledsstöd och har formbara skenor som går att anpassas även på handryggen för bästa möjliga stöd och kontroll.

Svar. ManuLITE är ett handledsstöd med skenor placerade både i handflata och över handrygg för att ge optimalt med stöd i flera rörelseriktningar.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten