Manulite handledsskydd | Rehaboteket
handledsskydd
handledsskydd handledsskydd
360 gif 360 logo

Handledsskydd med obegränsad anpassning för bra stöd

  •  899 kr 

Manulite är ett extra stabilt, fullt anpassningsbart smidigt handledsskydd för stöd och avlastning av handleden. Tre skenor säkerställer optimal avlastning Läs mer

  • Extrem smidighet | Låg profil
  • Tre formbara stabiliserande skenor
  • Extra effektiv avlastning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Manulite handledsskydd

Manulite är en helt ny typ av handledsskydd för problem i handleden så som smärta eller instabilitet. Manulite har tre stabiliserande skenor som tillsammans ger stöd av handleden i både böj och sträcklägen. En bredare  formad skena tillverkad av aluminium sitter placerad i handflatan och ger extra stöd för handleden och över handryggen sitter två tunnare metallskenor. De tre skenorna ligger placerade i öppna fickor och kan enkelt tas ur produkten vid tvätt och omformning av skenorna. Anpassningen av skenorna sker enkelt med handkraft
Skenornas placering över handflata och handrygg ger en stabil konstruktion som säkerställer stöd och avlastning av handleden vid belastning.

Handledsskyddet är tillverkat helt utan sömmar, alla material och komponenter är lasersvetsade vilket ger stödet en extra låg profil över handleden. Insidan av handledsskyddet är täckt med ett andningsaktivt och tryckavlastande foam material för en mjuk och sval upplevelse. Manulite kan användas både på höger och vänster handledtack vare den unika vändbara konstruktionen.

Skyddet försluts med hjälp av tre kardborrband, det bredare bandet mitt över handleden bidrar till extra stabilitet av handleden och det två yttersta banden bidrar till ytterligare fixering och stöd.
Banden kan appliceras fritt över skyddet då hela utsidan på Manulite fungerar som mjuk kardborre.

Använd Manulite vid problem med,
- Generell smärta och problem i handleden
- Stukad handled
- Inflammatorisk smärta i handleden
- Post-operativ efter av gipsning

Handledsskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning.
Finns i tre storlekar Small / Medium / Large 

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

4

Avlastning

5

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
Small13-18 cm
Medium 18-23 cm
Large23-28 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett stöd för min handled som även har stöd på handryggen så att jag inte kan böja handelden bakåt. Finns det sådana? 
Svar. Ja, absolut. Manulite är ett sådant handledsstöd och har formbara skenor som går att anpassas även på handryggen för bästa möjliga stöd och kontroll. 

Fråga. Jag behöver extra stöd både över handrygg och i handflatan. Vilken modell skall jag välja?
Svar. ManuLITE är ett handledsstöd med skenor placerade både i handflata och över handrygg för att ge optimalt med stöd i flera rörelseriktningar. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket