Handledsstöd med extra stabilitet och stöd vid smärta och problem i handleden
handledsstod_med_skena
handledsstod_med_skena handledsstöd_handledsstöd

Handledsstöd med skenor i handflatan och över handryggen för extra stabilitet

  •  699 kr 

Extra stabilt och smidigt handledsstöd med stabiliserande skenor placerade både på handledens över och undersida för extra stöd och kontroll. 

Läs mer

  • Extra smidigt ventilerande handledsstöd
  • Stabiliserande skenor handrygg och handflata
  • Justerbart stöd och kompression
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsstöd Push med skenor

Handledsstöd PUSH är ett smidigt men väldigt stabilt handledsstöd som kombinerar ett normalt funktionellt grepp med extra stabilitet och avlastning. 
Stödet har tre anatomisk formade skenor placerade i bredd över handledens insida. Konstruktionen av tre skenor ger extra bra stabilitet och avlastning samtidigt som skenorna ger ökar rörelseförmåga i förhållande till en bredare skena. Handledsstödet har även två skenor placerade över handryggen, skenorna är väl polstrade för att motverka skav.
Kombinationen av skenor över handledens under- och översida ger ett extra stabilt och avlastande handledsstöd i en extremt smidig konstruktion. 

Runt handleden har handledsstödet ett 5 cm brett elastiskt band som möjliggör anpassningsbart stöd över handleden. Kombinationen av skenorna och bandet ger väldigt bra anpassningsförmåga och extra effektivt stöd för en smärtande handled. 
Handledsstödet total längd är endast 16 cm vilket gör handledsstödet PUSH till ett av de smidigaste handledsstöden för effektiv stabilisering och avlastning. 

Handledsstödet fungerar optimalt för avlastning och stabilitet vid ex tennisarmbåge, lateral epikondylit och musarm då stödet effektivt motverkar handledens förmåga att böjas uppåt mot handryggen. 
Den låga profilen och smidiga konstruktionen gör handledsstödet lämpligt både för arbetsrelaterade problem och även idrottsligt vid behov av extra stöd och avlastning. 

Använd handledsstöd PUSH för de flesta överbelastningsskadorna i handleden för extra stöd och avlastning ex. 
- Senfästesinflammationer i hand och handled
- Epikondylit, tennisarmbåge med behov av avlastning och stöd i handleden
- Efterbehandling av handledsfraktur sk avgipsningsstöd
- Vid handelsrelaterad smärta i handleden vid arbetssituationer med belastning ex hantverkare med verktyg i handen, arbete vid datorn med musen eller vardagligt behov av stöd. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver extra stabilitet i både böj och sträck för min smärtande handled. Vilken modell skall jag välja? 
Svar. Modellen Push med skenor har en unik kontruktion med så kallade dualskenor som sitter placerade både över handflata och handrygg i samma konstruktion. Beroende på hur hårt det extra stabiliserande bandet appliceras så stödjer de olika skenorna maximalt i för både böj och ströcj i samma konstruktion. 

Fråga. Går skenorna att formas efter min handleden? 
Svar. Ja, skenorna på insidan av handleden går att formas med handkraft vid behov men är redan anatomiskt formade vilket medför att de normalt inte behöver omformas. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
Storlek 1 13 - 15 cm
Storlek 2 15 - 17 cm
Storlek 3 17 - 19 cm
Storlek 419 - 21 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem