Handledsstöd med extra stabilitet och stöd vid smärta och problem i handleden
handledsstod_med_skena
handledsstod_med_skena handledsstöd_handledsstöd
360 gif 360 logo

Handledsstöd med skenor för extra stabilitet

  •  799 kr 

Stabilt och smidigt handledsstöd med skenor placerade både på handledens över och undersida för extra stöd och kontroll. 

Läs mer

  • Extra smidigt ventilerande handledsstöd
  • Stabiliserande skenor handrygg och handflata
  • Justerbart stöd och kompression
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd Push med skenor

Handledsstöd PUSH är ett smidigt men stabilt handledsstöd som ger extra stabilitet och avlastning. 
Stödet har tre anatomisk formade skenor placerade i bredd över handledens insida. Konstruktionen av tre skenor ger extra bra stabilitet och avlastning samtidigt som skenorna ger ökar rörelseförmåga i förhållande till en bredare skena. Handledsstödet har även två skenor placerade över handryggen, skenorna är väl polstrade för att motverka skav.
Kombinationen av skenor över handledens under- och översida ger ett extra stabilt och avlastande handledsstöd i en extremt smidig konstruktion. 

Runt handleden har handledsstödet ett 5 cm brett elastiskt band som möjliggör anpassningsbart stöd över handleden. Kombinationen av skenorna och bandet ger bra anpassningsförmåga och effektivt stöd för handleden. Handledsstödet total längd är endast 16 cm vilket gör modellen till ett av de smidigaste handledsstöden för effektiv stabilisering.

Den låga profilen och smidiga konstruktionen gör handledsstödet lämpligt både för arbetsrelaterade problem och även idrottsligt vid behov av extra stöd och avlastning. 

Använd handledsstöd PUSH för problem i handleden som extra stöd vid ex. 
- Behov av extra stöd runt handleden
- Senfästesinflammationer i handled
- Som avgipsningsstöd
- Vid handelsrelaterad smärta i handleden vid arbetssituationer med belastning ex hantverkare med verktyg i handen, arbete vid datorn med musen eller vardagligt behov av stöd. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
Storlek 1 13 - 15 cm
Storlek 2 15 - 17 cm
Storlek 3 17 - 19 cm
Storlek 419 - 21 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver extra stöd i både böj och sträck för min smärtande handled. Vilken modell skall jag välja? 
Svar. Modellen Push med skenor har en unik kontruktion med så kallade dualskenor som sitter placerade både över handflata och handrygg i samma konstruktion. Beroende på hur hårt det extra stabiliserande bandet appliceras så stödjer de olika skenorna maximalt i för både böj och ströcj i samma konstruktion. 

Fråga. Går skenorna att formas efter min handleden? 
Svar. Ja, skenorna på insidan av handleden går att formas med handkraft vid behov men är redan formade vilket medför att de normalt inte behöver omformas. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket