Storsäljare
Handledsstöd Push med skenor
Handledsstöd Push med skenor
Handledsstöd Push med skenor

Handledsstöd Push med skenor

799 kr

Stabilt och smidigt handledsstöd med skenor placerade både på handledens över och undersida för extra stöd och kontroll. Läs mer
Extra smidigt ventilerande handledsstöd
Stabiliserande skenor handrygg och handflata
Justerbart stöd och kompression

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsstöd med skenor för extra stabilitet

Handledsstöd PUSH är ett smidigt men stabilt handledsstöd som ger extra stabilitet och avlastning. 
Stödet har tre anatomisk formade skenor placerade i bredd över handledens insida. Konstruktionen av tre skenor ger extra bra stabilitet och avlastning samtidigt som skenorna ger ökar rörelseförmåga i förhållande till en bredare skena. Handledsstödet har även två skenor placerade över handryggen, skenorna är väl polstrade för att motverka skav.
Kombinationen av skenor över handledens under- och översida ger ett extra stabilt och avlastande handledsstöd i en extremt smidig konstruktion. 

Runt handleden har handledsstödet ett 5 cm brett elastiskt band som möjliggör anpassningsbart stöd över handleden. Kombinationen av skenorna och bandet ger bra anpassningsförmåga och effektivt stöd för handleden. Handledsstödet total längd är endast 16 cm vilket gör modellen till ett av de smidigaste handledsstöden för effektiv stabilisering.

Den låga profilen och smidiga konstruktionen gör handledsstödet lämpligt både för arbetsrelaterade problem och även idrottsligt vid behov av extra stöd och avlastning. 

Använd handledsstöd PUSH för problem i handleden som extra stöd vid ex. 
- Behov av extra stöd runt handleden
- Senfästesinflammationer i handled
- Som avgipsningsstöd
- Vid handelsrelaterad smärta i handleden vid arbetssituationer med belastning ex hantverkare med verktyg i handen, arbete vid datorn med musen eller vardagligt behov av stöd. 

Vanliga frågor

Svar. Modellen Push med skenor har en unik kontruktion med så kallade dualskenor som sitter placerade både över handflata och handrygg i samma konstruktion. Beroende på hur hårt det extra stabiliserande bandet appliceras så stödjer de olika skenorna maximalt i för både böj och ströcj i samma konstruktion.

Svar. Ja, skenorna på insidan av handleden går att formas med handkraft vid behov men är redan formade vilket medför att de normalt inte behöver omformas.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten