Handledsskydd LACE UP för enkel applicering
handledsskena
handledsskena handledsskena_handledsstod

Handledsskydd LACE UP - extremt enkel applicering

  •  529 kr 

Handledsskydd LACE UP - för extremt enkel anpassning. En stabiliserande skena är placerad på handledens insida för extra stabilitet Läs mer

  • Extremt enkel anpassning
  • Stabiliserande skena för avlastning och stabilitet
  • Soft-Tex som effektivt transporterar bort fukt
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsskydd LACE UP med snörning

Handledsskydd LACE UP - för extremt enkel anpassning. Handledsskyddet LACE UP är ett helt unikt anatomiskt handledsskydd speciellt utvecklat för snabb, enkel och effektiv anpassning av handledsskyddet. Handledsskyddet möjliggör extremt enkel på och avtagning och säkerställer enkel och jämn tryckfördening över hela handleden vid anpassning av handledsskyddet. Handledsskyddet Lace-Up har en unik snörkonstruktion som gör anpassningen extremt enkel även för personer med nedsatt greppförmåga.

Ett markerat grepp övergår till 5 st mjuka snören som säkerställer jämn tryckfördelning och fixering av produkten i ett handtag och ett greppmoment.
Spännbandets greppvänliga avslut gör att även personer med kraftigt nedsatt greppförmåga kan använda handledsstödet och själv kunna anpassa och applicera handledsstödet i vardagssituationer. 

Handledsskyddet har en anatomiskt för-formad plastskena placerad på handledens insida för att säkerställa effektiv avlastning och stabilitet av en smärtande handled. Skena är tillverkad av termoplast för effektiv stabilisering och smärtlindring av handleden.

Optimalt att använda i vardagssituationer och lämpar sig extra bra för dig med nedsatt handfunktion och problem med handens greppförmåga optimal för ex reumatiker.
Handledsskyddet är tillverkat av ett extremt mjukt och andningsaktivt material Soft-Tex som effektivt transporterar bort fukt från huden.
Soft-TEX har en unik insida mot huden tillverkad av ett extremt mjuk fleece som säkerställer bästa komfort vid användning.

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Höger och Vänster

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Har handledsstödet en avlastande skena? 
Svar. ja, handledsstödet har en anatomisk formad skena som sitter placerad på handledens insida för bästa effekt och avlastning. 

Fråga. Hur stänger jag handledsstödet på LACE-UP modellen?
Svar. Stängningen är konstruerad med två hårda kardborrar som samlar upp 4 snören vad. När ett av spännena stängs stänga de 4 snörena samtidigt. LACE-UP modellen ger extremt enkel anpassning oavsett behov eller inte för ett enkel ständning. LACE-UP fungerar optimalt för personer med nedsatt greppförmåga och kraft i fingrarna. 

Fråga. Kan skenan omformas vid behov?
Svar. Ja, skenan kan enkelt omformas med hjälp av varmt vatten. Doppa den delen som skall formas i vattnet i ca 30 sekunder och forma enligt önskemål. Den förformade skenan passar 95% av alla handleder och behöver inte normalt formas efter handleden. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket