Handledsskydd LACE UP med snörning
Handledsskydd LACE UP med snörning
Handledsskydd LACE UP med snörning
Handledsskydd LACE UP med snörning

Handledsskydd LACE UP med snörning

529 kr

Handledsskydd LACE UP - för extremt enkel anpassning. En stabiliserande skena är placerad på handledens insida för extra stabilitet Läs mer
Extremt enkel anpassning
Stabiliserande skena för avlastning och stabilitet
Soft-Tex som effektivt transporterar bort fukt

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd LACE UP - extremt enkel applicering

Handledsskydd LACE UP - för extremt enkel anpassning. Handledsskyddet LACE UP är ett helt unikt anatomiskt handledsskydd speciellt utvecklat för snabb, enkel och effektiv anpassning av handledsskyddet. Handledsskyddet möjliggör extremt enkel på och avtagning och säkerställer enkel och jämn tryckfördening över hela handleden vid anpassning av handledsskyddet. Handledsskyddet Lace-Up har en unik snörkonstruktion som gör anpassningen extremt enkel även för personer med nedsatt greppförmåga.

Ett markerat grepp övergår till 5 st mjuka snören som säkerställer jämn tryckfördelning och fixering av produkten i ett handtag och ett greppmoment.
Spännbandets greppvänliga avslut gör att även personer med kraftigt nedsatt greppförmåga kan använda handledsstödet och själv kunna anpassa och applicera handledsstödet i vardagssituationer. 

Handledsskyddet har en anatomiskt för-formad plastskena placerad på handledens insida för att säkerställa effektiv avlastning och stabilitet av en smärtande handled. Skena är tillverkad av termoplast för effektiv stabilisering och smärtlindring av handleden.

Optimalt att använda i vardagssituationer och lämpar sig extra bra för dig med nedsatt handfunktion och problem med handens greppförmåga optimal för ex reumatiker.
Handledsskyddet är tillverkat av ett extremt mjukt och andningsaktivt material Soft-Tex som effektivt transporterar bort fukt från huden.
Soft-TEX har en unik insida mot huden tillverkad av ett extremt mjuk fleece som säkerställer bästa komfort vid användning.

Vanliga frågor

Svar. ja, handledsstödet har en anatomisk formad skena som sitter placerad på handledens insida för bästa effekt och avlastning.

Svar. Stängningen är konstruerad med två hårda kardborrar som samlar upp 4 snören vad. När ett av spännena stängs stänga de 4 snörena samtidigt. LACE-UP modellen ger extremt enkel anpassning oavsett behov eller inte för ett enkel ständning. LACE-UP fungerar optimalt för personer med nedsatt greppförmåga och kraft i fingrarna.

Svar. Ja, skenan kan enkelt omformas med hjälp av varmt vatten. Doppa den delen som skall formas i vattnet i ca 30 sekunder och forma enligt önskemål. Den förformade skenan passar 95% av alla handleder och behöver inte normalt formas efter handleden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten