Nattskena PF-nite
nattskena plantar fasciit
nattskena plantar fasciit nattskena-plantar_faciit-pf-nite
360 gif 360 logo

Justerbar nattskena för plantar fasciit

  •  999 kr 

Nattskena för plantar fasciit och hälsporre. Nattskenan ger en långsam töjning av senspegeln under foten. Läs mer

  • Nattskena för av plantar fasciit
  • Fullt anpassningsbar individuell justering
  • Motverkar morgonstelhet
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Nattskena för plantar fasciit PF-Nite

PF-nite nattskena är en smidig och lättanvänd nattskena för problem med plantar fasciit. Nattskenan sträcker senspegeln under foten på ett långsamt, kontrollerat, kontinuerligt sätt.

Problem vid plantar fasciit orsakar ofta belastningssmärta i foten och tydlig igångsättningssmärta efter en natt med böjda fötter med tydlig morgonstelhet och smärta efter en natts sömn. PF-nite säkerställer en kontinuerlig töjning av fotens senspegel för att effektivt bryta den negativa spiralen vid problem med plantar fasciit, en traditionell metod vid problem med plantar fasciit.
PF-nite unika konstruktion tillåter en försiktig sträckning av fotens senspegel tack vare den ledade fotplattan som enkelt justeras med hjälp av ett kardborrband på främre delen av nattskenan. Kardborrbandet styr graden av sträckning på skenans framsida. Sträckningen av skenan kan enkelt justeras individuellt för att uppnå maximal smärtreduktion vid användning.
Med anpassningsbar sträckning av senspegeln uppnås en långsam töjning av senspegeln under foten. Töjningen bidrar ofta till påskyndad läkning, smärtlindring och minskad morgonsmärta och stelhet.

Nattskenan för plantar fasciit är försedd med en antiglidyta under foten och mot foten för att ytterligare fixera nattskenan över foten vid användning. Stödet har även en unik konstruktion i form av en öppen häl vilket innebär att skenan upplevs extremt smidigt och inte lika inkapslande som andra nattskenor vid användning i sängen. Trots nattskenan har man full häl kontakt i sängen vilket är unikt för en nattskena. Nattskenan är välpolstrad med ett luftigt och väldigt komfortabelt material för bästa användarkomfort.

Applicering
Spänn textilen runt underbenet och runt framfoten. Ställ graden av sträck genom att anpassa det främre kardborrbandet som sitter mitt på nattskenan. Nattskenan sträcker senspegeln från 90° vinkel.
Ställ in önskat gradantal på kardborrbandet som sitter på framsidan av nattskenan. För kraftigare stöd spänn kardborrbandet hårdare. 

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
S/M 36 - 42
L/XL43 - 48

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har haft plantar fasciit under en längre tid och upplever stelhet efter en nattsömn eller efter stillasittande under en längre tid. Kan skenan vara något för mig?
Svar. Ja, nattskenan för plantar fasciit är speciellt konstruerad för att sträcka den inflammerade senspegeln under foten för att effektivt lindra problemen. 

Fråga. Hur fungerar skenan? 
Svar. Nattskenan sträcker senspegeln under foten med hjälp av den ledade fotplattan och ett anpassningsbart band som möjliggör enkel och individuell anpassning av skenans effekt.
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket