• Nattskena för  plantar fasciit PF-Nite
  • Nattskena för  plantar fasciit PF-Nite

Nattskena för plantar fasciit PF-Nite

1 299 kr

Nattskena för plantar fasciit och hälsporre. Nattskenan ger en långsam töjning av senspegeln under foten. Läs mer
Nattskena för av plantar fasciit
Fullt anpassningsbar individuell justering
Motverkar morgonstelhet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Justerbar nattskena för plantar fasciit

PF-nite nattskena är en smidig och lättanvänd nattskena för problem med plantar fasciit. Nattskenan sträcker senspegeln under foten på ett långsamt, kontrollerat, kontinuerligt sätt.

Problem vid plantar fasciit orsakar ofta belastningssmärta i foten och tydlig igångsättningssmärta efter en natt med böjda fötter med tydlig morgonstelhet och smärta efter en natts sömn. PF-nite säkerställer en kontinuerlig töjning av fotens senspegel för att effektivt bryta den negativa spiralen vid problem med plantar fasciit, en traditionell metod vid problem med plantar fasciit.
PF-nite unika konstruktion tillåter en försiktig sträckning av fotens senspegel tack vare den ledade fotplattan som enkelt justeras med hjälp av ett kardborrband på främre delen av nattskenan. Kardborrbandet styr graden av sträckning på skenans framsida. Sträckningen av skenan kan enkelt justeras individuellt för att uppnå maximal smärtreduktion vid användning.
Med anpassningsbar sträckning av senspegeln uppnås en långsam töjning av senspegeln under foten. Töjningen bidrar ofta till påskyndad läkning, smärtlindring och minskad morgonsmärta och stelhet.

Nattskenan för plantar fasciit är försedd med en antiglidyta under foten och mot foten för att ytterligare fixera nattskenan över foten vid användning. Stödet har även en unik konstruktion i form av en öppen häl vilket innebär att skenan upplevs extremt smidigt och inte lika inkapslande som andra nattskenor vid användning i sängen. Trots nattskenan har man full häl kontakt i sängen vilket är unikt för en nattskena. Nattskenan är välpolstrad med ett luftigt och väldigt komfortabelt material för bästa användarkomfort.

Applicering
Spänn textilen runt underbenet och runt framfoten. Ställ graden av sträck genom att anpassa det främre kardborrbandet som sitter mitt på nattskenan. Nattskenan sträcker senspegeln från 90° vinkel.
Ställ in önskat gradantal på kardborrbandet som sitter på framsidan av nattskenan. För kraftigare stöd spänn kardborrbandet hårdare. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, nattskenan för plantar fasciit är speciellt konstruerad för att sträcka den inflammerade senspegeln under foten för att effektivt lindra problemen.

Svar. Nattskenan sträcker senspegeln under foten med hjälp av den ledade fotplattan och ett anpassningsbart band som möjliggör enkel och individuell anpassning av skenans effekt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten