Storsäljare
Fotledsstöd MalleoLITE
Fotledsstöd MalleoLITE
Fotledsstöd MalleoLITE
Fotledsstöd MalleoLITE
Fotledsstöd MalleoLITE

Fotledsstöd MalleoLITE

439 kr

MalleoLITE är ett smidigt fotledsstöd som kombinerar kompression och lätt anpassningsbart stöd Läs mer
Kombinerar stöd och kompression
Enkelt och smidig att använda
Tar minimalt med plats i skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extremt smidigt justerbart fotledsstöd

MalleoLITE, lätt stabiliserande fotledsstöd för vardagligt behov med smidighet, enkelt applicering och extra kompression för fotleden. 

Fotledsstödet MalleoLITE kombinerar lätt stabilitet och kompression och är tillverkat av mjuk och luftig Lycra som tack vare den anatomiska passformen ger lokal kompression runt fotleden i kombination med två anpassningsbara bandsystem. Bandens placerade i en X-konstruktion ger möjlighet att justera stödet både över fotledens insida och utsida samtidigt. MalleoLITEs cirkulära strumpa är tillverkad av en mjuk och luftig Lycra och ger kompression och god ventilation vid användning.
Fotledsstödet finns i tre storlekar för att säkerställa funktion oavsett storlek på foten. För ökad grad av stabilitet har MalleoLITE två X-band över in och utsidan av fotleden. Banden är tillverkade av semi-elastisk mesh med kompression i kombination med extrem smidighet och ventilation. X - banden spänns individuellt över in och utsidan av fotleden men har en samverkande funktion för total stabilitet av fotleden. De anpassningsbara bandsystemen ger på enklaste sätt möjlighet att justera stödet efter individuella behov, beroende på hur hårt banden spänns ökar eller minskar graden av stöd.

MalleoLITE kombinerar lätt stöd, kompression för en instabil fotled med extrem smidighet och användarvänlighet. 
Tjockleken på de olika materialen i fotledsstödet är 3 mm vilket gör att fotledsstödet fungerar i stort sett i alla skor och tar inte mera plats än en tunnare strumpa trots stödets olika funktioner.
Tack vare den unika konstruktionen är MalleoLITE väldigt enkel att använda, fotledsstödet appliceras på samma sätt som en vanligt strumpa och banden spänns och fästes på enklaste sätt med hjälp av kardborreband på fotledsstödets in och utsida.
MalleoLITE har en öppen häl-konstruktion för att ta minimalt med plats under hälen för en normal upplevelse i skorna.

Vanliga frågor

Svar. Justeringen är extremt enkel, det enda du behöver göra är spänna de två anpassningsbara banden hårdare eller lösare för att förändra stödet över fotleden.

Svar. Stödet kan användas direkt mot huden alternativt ovanpå en tunnare strumpa. Vid idrott och motion rekommenderas att stödet används ovanpå strumpan för att motverka eventuell risk för skav.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten