Fotledsstöd med extra band
fotledsstöd

Fotledsstöd med extra stabiliserande band för individuell anpassning

  • 399 kr

Fotledsstöd med extra stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödet kombinerar kompression med stöd i en smidig lösning

Läs mer

  • Lokal kompression för minskad svullnad
  • Extra stabiliserande band för justerbart stöd
  • Anatomisk passform tar minimalt med plats
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stabiliserande fotledsstöd med extra band

Fotledsstöd universal är ett anatomiskt konstruerat fotledsstöd för effektiv stabilisering av en instabil fotled. Fotledsstödet har ett extra stabiliserande semielastiskt band som möjliggör justering och anpassning av graden av stabilitet för fotleden.
Fotledsstödet är tillverkat av ett formstickat ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort.

Det unika materialet och den unika formstickningen säkerställer alltid optimal kompression över fotleden och fotledsmuskulaturen för bästa funktion och stöd.
Stödet kan med fördel användas hela dagarna. Produktens låga profil möjliggör användning av fotledsstödet i även trängre skor. 

Fotledsstödet har öppen häl och framfot för att ge normal kontroll och kontakt med underlaget.
Den unika konstruktionen gör produkten väldigt enkel att använda och säkerställer funktion och komfort. 

Använd fotledsstödet för,

Instabila fotleder
Överansträngda fotled
Smärta i fot, fotled och underben
Behov av kompression och lätt avlastning av fotleden

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett enklaste fotledsstöd för vardagligt användande som inte tar för mycket plats i skorna. Detta en bra lösning för mig? 
Svar. Ja, fotledsstödet är tillverkat av ett tunt och elastiskt material som sitter tight runt din fotled och tar väldigt lite plats i vanliga skor. 

Fråga. Vad gör de extra stabiliserande banden? 
Svar. Banden ger dig möjlighet att justera graden av stöd som du vill ha av produkten. Om du spänner banden hårdare ökar kompressionen och stödet samtidigt som om du släpper upp banden ger får du mindre stöd runt fotleden. 

Fråga. Hur tvättar jag fotledsstödet? 
Svar. Produkten skall tvättas i 30° handtvätt med stängd kardborre. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek
Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem