Storsäljare
  • Fotledsstöd SRX
  • Fotledsstöd SRX
  • Fotledsstöd SRX

Fotledsstöd SRX

539 kr

Fotledsstöd med stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödet kombinerar kompression med stöd i en smidig lösning Läs mer
Lokal kompression av fotleden
Stabiliserande band för justerbart stöd
Tar minimalt med plats i skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsstöd med stabiliserande band

Fotledsstöd universal är ett anatomiskt konstruerat fotledsstöd för stabilisering av en instabil fotled. Fotledsstödet är tillverkat av ett formstickat ventilerande och fuktavstötande material för bästa användarkomfort och består av 60% polyamide och 40% elastane. Material sammansättningen ger ett slitstarkt material med hög grad av kompression för att stödja och motverka problem med svullnad runt fotleden vid problem. Materialkompositionen i kombination med den unika formstickade konstruktionen säkerställer optimal kompression över fotleden och fotledsmuskulaturen för effektiv funktion, kompression och stöd runt fot, fotled och underben. 

Runt fotledens in och utsida sitter det ett ett extra stabiliserande band som möjliggör justering och anpassning av graden av stabilitet för fotleden. Fotledstödets bandsystem kan enkelt justeras för att ge mer eller mindre stabilitet över fotleden och fästes på enklaste sätt  med hjälp av hård kardborre över hela bandet längd. Vid behov av mera stöd spänns bandet hårdare vilket medför ytterligare extern stabilisering av en instabil fotled vid behov. Fördelen med den obegränsade justeringsmöjligheter över hela bandets längd ger ett fotledsstöd som möter ett brett behov vid av stöd oavsett användningsområde. 

Fotledsstödet kan med fördel användas under en hel dag och produktens låga profil möjliggör användning av fotledsstödet i även trängre skor vardagligt som vid idrott och motion.  Stödet har öppen häl och slutar över framfoten för att ge normal kontroll och kontakt med underlaget. Den öppna här konstruktionen ger en normal kontaktyta i skon och säkerställer en normal känsla och användarupplevelsen och är enkel att använda.

Använd fotledsstödet vid problem med 

- Instabila fotleder
- Överansträngd fotled
- Behov av kompression och lätt avlastning av fotleden

Fotledsstödet tvättas i 40° handtvätt och skall lufttorka innan användning.
Ta för vana att stänga den hårda kardborren mot den mjuka på bandet när produkten inte används så minimeras risken för att kardborren över tid får nedsatt fästförmåga.

Fotledsstöd för idrott och motion

SRX är utvecklat för högintensiv aktivitet idrott med hög grad av start och stopp. Det övre 6 cm breda bandet säkrar upp bandfixering och stöd oavsett situation och belastning.

Fotledsstöd för idrott och motion

Justerbara Nylonband för inre och yttre stöd

SRX har två stumma bandsystem som skapar ett unikt hällås för extra hög grad av stabilitet och kontroll av en instabil fotled. Banden ersätter stabiliserande skenor med en stor fördel i att banden kan justeras för att ge mer eller mindre stöd beroende på behov och aktivitet.

Justerbara Nylonband för inre och yttre stöd

Fungerar i alla skor med snörning

Fotledsstödet är konstruerat för att fungerar optimalt i sportskor och skor med snörning. Fotledsstödets korta design tar endast plats där skorna kan justeras vilket gör att alla SRX fungerar optimalt i alla snörskor.

Fungerar i alla skor med snörning

Vanliga frågor

Svar. Ja, fotledsstödet är tillverkat av ett tunt och elastiskt material som sitter tight runt din fotled och tar väldigt lite plats i vanliga skor.

Svar. Banden ger dig möjlighet att justera graden av stöd som du vill ha av produkten. Om du spänner banden hårdare ökar kompressionen och stödet samtidigt som om du släpper upp banden ger får du mindre stöd runt fotleden.

Svar. Produkten skall tvättas i 40° handtvätt med stängd kardborre. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten