Fotledsortos CoTex PLUS med avlastande silikoninlägg | Rehaboteket
fotledsortos
fotledsortos fotledsortos.jpg fotledsskydd_svullnad
360 gif 360 logo

Fotledsstöd med silkonpelotter för effektiv avlastning

  •  549 kr 

Malleum CoTex PLUS kombinerar kompression och stabilitet för en svullen fotled. Två elastiska band ger möjlighet till extra stabilitet. Läs mer

  • Kombination av stöd och kompression
  • Motverkar svullnad
  • Unikt material med anatomisk konstruktion
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Malleum CoTex PLUS

Malleum CoTex PLUS är en kompressionsgivande stabiliserande fotledsstöd tillverkad av materialet CoTex , en textil med olika kompressionszoner som vävs i ett stycke.
CoTex stödet bidrar till extra stabilisering av en skadad instabil fotled och minskar effektivt svullnaden i fotleden vid problem. Svullnad uppstår ofta runt fotknölarna på fotledens in och utsida därav har produkten två insydda silikonpelotter placerade runt fotknölarna för effektiv reduktion av svullnaden runt fotknölarna och fotleden. 

Stödet har två semi-elastiska band placerade runt fotleden, banden möjliggör individuell justering av graden av stabiliteten och kan enkelt regleras genom att spänna hårdare eller lösare för mer eller mindre stöd. 
CoTex PLUS kan användas i de flest skor och är ett smidigt vardagsstöd för att effektivt motverka en svullen fotled och kan användas för både höger och vänster fotled. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt fotknölarna cm
X-Small17 - 19 cm
Small19 - 21 cm
Medium21 - 23 cm
Large23 - 25 cm
X-Large25 - 27 cm
XX-Large27 - 29 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver ett väldigt smidigt fotledsstöd som jag får plats med i mina skor. 
Svar. Produkten tar inte mera plats i skon är en normal strumpa och fungerar ofta i de flesta skorna. 

Fråga. Jag är väldigt svullen i fotleden efter en rejäl stukning. När jag mäter den skadade foten är den nästa en storlek större än den friska. Hur skall jag göra för at få rätt storlek?
Svar. Med tanke på att svullnaden kommer att gå ned så skall du utgå ifrån den "friska" foten utan svullnad när du väljer storlek på ditt fotledsstöd. 

Fråga. Hur tvättar jag min produkt? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Skölj upp produkten och låt den lufttorka.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket