TheraGo fotledsstöd | Rehaboteket
fotledsstod_stukad fot
fotledsstod_stukad fot fotledsstöd fotledsskydd fotledsskydd
Nyhet

Uppgraderingsbart fotledsstöd | Kompression | Stabilitet

  •  649 kr 

Fotledsstöd med tre funktioner i samma modell. Enkelt uppgradering med olika bandsystem | Kompression | Elastiskt stöd | Extra Stabilitet |

Läs mer

  • Tre funktioner i samma fotledsstöd
  • Unika anpassningsmöjligher med utbytbara bandsystem
  • Kompression | Dynamisk stabilitet | Extra Stabil
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TheraGo fotledsstöd

TheraGO är ett unikt fotledsstöd med flera funktioner i samma produkt. Produkten levereras med dubbla 70 cm långa bandsystem som enkelt kan monteras på stödet för att förändra dess stabiliserande egenskaper.
De två banden skiljer sig i graden av elasticitet, ett band är konstruerat för dynamisk kompression och har semielastiska egenskaper. Det andra bandet är helt stumt och ger möjlighet att effektivt öka stabiliteten runt fotleden.
Fördelen med de olika bandsystemen ger ett fotledstöd som ger olika grader av kompression vid behov samt extra stabilitet om det stumma bandet används.

Band 1 med semielastiska egenskaper tillåter mera rörelse i fotleden och ger därmed mindre stabilitet för fotleden men samtidigt högre kompression.
Band 2 med stumma egenskaper lindas runt fotleden för extra stabilitet och kontroll av fotleden. Det stumma bandet motsvarar avancerad fotledstejpning med den stora fördelen av att bandets önskade stödmängd enkelt kan ökas eller minskas i linje med aktuellt behov beroende på hur hårt bandet spänns. 

TheraGO är tillverkat av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som bidrar till extra kompressionsgivande egenskaper. Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet. TheraGO har två insydda J-formade silikonpelotter, pelotterna i kombination med textilmaterialet ökar lokalt kompressionen runt fotknölarna för att effektiv minska svullnad runt fotknölarna vid problem.
Möjligheterna att fritt kunna anpassa graden av stöd och kompression i ett fotledsskydd är helt unikt för TheraGO. Modellen fungerar lika bra på höger som vänster fotled och skall tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas innan användning.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

5

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Mått ca 2 cm ovanför fotknölarna
Storlek 119 - 21 cm
Storlek 221 - 23 cm
Storlek 323 - 25 cm
Storlek 425 - 27 cm
Storlek 527 - 29 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur ser jag skillnad på de olika bandsystemen?
Svar. Enklaste sättet att avgöra vilket band som används är att jämföra elasticiteten. Det elastiska bandet ger högre kompression/ mindre stöd än det stumma som gör fotledsskyddet mycket stabilare.  

Fråga. Hur vet man vilket bandsystem som jag skall använda?
Svar. Det kan man enkelt testa sig fram genom att montera de olika banden för att avgöra vilket som känns bäst för dig. Om problemet är instabilitet och behovet extra stöd är det stumma bandet mest lämpat. Om problemet är lättar instabilitet och svullnad fungerar det elastiska bandet bäst.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket