Storsäljare
Fotledsstöd TheraGO
Fotledsstöd TheraGO
Fotledsstöd TheraGO
Fotledsstöd TheraGO

Fotledsstöd TheraGO

649 kr

Fotledsstöd med tre funktioner i samma modell. Enkelt uppgradering med olika bandsystem | Kompression | Elastiskt stöd | Extra Stabilitet | Läs mer
Tre funktioner i samma fotledsstöd
Unika anpassningsmöjligher med utbytbara bandsystem
Kompression | Dynamisk stabilitet | Extra Stabil

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Uppgraderingsbart fotledsstöd | Kompression | Stabilitet

TheraGO är ett unikt fotledsstöd med flera funktioner i samma produkt. Produkten levereras med dubbla 70 cm långa bandsystem som enkelt kan monteras på stödet för att förändra dess stabiliserande egenskaper.
De två banden skiljer sig i graden av elasticitet, ett band är konstruerat för dynamisk kompression och har semielastiska egenskaper. Det andra bandet är helt stumt och ger möjlighet att effektivt öka stabiliteten runt fotleden.
Fördelen med de olika bandsystemen ger ett fotledstöd som ger olika grader av kompression vid behov samt extra stabilitet om det stumma bandet används.

Band 1 med semielastiska egenskaper tillåter mera rörelse i fotleden och ger därmed mindre stabilitet för fotleden men samtidigt högre kompression.
Band 2 med stumma egenskaper lindas runt fotleden för extra stabilitet och kontroll av fotleden. Det stumma bandet motsvarar avancerad fotledstejpning med den stora fördelen av att bandets önskade stödmängd enkelt kan ökas eller minskas i linje med aktuellt behov beroende på hur hårt bandet spänns. 

TheraGO är tillverkat av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som bidrar till extra kompressionsgivande egenskaper. Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet. TheraGO har två insydda J-formade silikonpelotter, pelotterna i kombination med textilmaterialet ökar lokalt kompressionen runt fotknölarna för att effektiv minska svullnad runt fotknölarna vid problem.
Möjligheterna att fritt kunna anpassa graden av stöd och kompression i ett fotledsskydd är helt unikt för TheraGO. Modellen fungerar lika bra på höger som vänster fotled och skall tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas innan användning.

Dubbla bandsystem Semielastiskt / Oelastiskt

TheraGO levereras med ett semielastisk och ett stumt bandsystem som möjliggör anpassningsmöjligheter i linje med unika behov av stöd och stabilitet.

Dubbla bandsystem Semielastiskt / Oelastiskt

TheraGO textil av stumma och elastiska fibrer

TG materialet är en helt unik kompressiontextil som består av en kombination av elastiska och oelastiska textilfibrer. TG materialet är unikt för TheraGo serien och skapar ett skydd med optimal smidighet och bibehållen formstabilitet. TG materialet är endast 1 mm tjockt och skyddet har en rundstickad konstruktion för överlägsen smidighet och är tillverkad utan sömmar för att minska risken för skav och obehag.

TheraGO textil av stumma och elastiska fibrer

Dubbla silikoninlägg runt fotknölarna

TheraGo fotledsstöd är konstruerat med två anatomiska silikonpelotter som sitter placerade runt fotknölarna på in och utsidan av stödet. Kombinationen av silikonpelotter och det elastiska materialet motverkar effektivt svullnad runt fotknölarna.

Dubbla silikoninlägg runt fotknölarna

Vanliga frågor

Svar. Enklaste sättet att avgöra vilket band som används är att jämföra elasticiteten. Det elastiska bandet ger högre kompression/ mindre stöd än det stumma som gör fotledsskyddet mycket stabilare.

Svar. Det kan man enkelt testa sig fram genom att montera de olika banden för att avgöra vilket som känns bäst för dig. Om problemet är instabilitet och behovet extra stöd är det stumma bandet mest lämpat. Om problemet är lättar instabilitet och svullnad fungerar det elastiska bandet bäst.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten