Storsäljare
  • Fotledsstöd TheraGO
  • Fotledsstöd TheraGO
  • Fotledsstöd TheraGO
  • Fotledsstöd TheraGO

Fotledsstöd TheraGO

649 kr

Tre funktioner i ett fotledsstöd: kompression, dynamisk stabilitet och extra stabilitet. Enkel uppgradering med olika bandsystem Läs mer
Tre funktioner – ett fotledsstöd
Unika anpassningsmöjligheter med utbytbara bandsystem
Kompression | Dynamisk stabilitet | Extra Stabil

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Multifunktionellt fotledsstöd

TheraGO är ett unikt fotledsstöd med flera funktioner i samma produkt. Produkten levereras med två 70 cm långa band som enkelt kan monteras på stödet för att förändra dess stabiliserande egenskaper. Banden har olika elasticitetsgrad. Det ena bandet har semi-elastiska egenskaper för att ge en dynamisk kompression. Det andra bandet är stumt och ger en högre grad av stabilitet runt fotleden. Det gör att graden av kompression och stabilitet kan anpassas efter behov och situation. Det semi-elastiska bandet tillåter mer rörelse i fotleden och ger högre kompression, men lägre grad av stabilitet. Det stumma bandet lindas runt fotleden för extra stabilitet och kontroll av fotleden. Det motsvarar en avancerad fotledstejpning. Fördelen jämfört med tejp är att graden av stöd från det stumma bandet enkelt kan ökas eller minska utifrån behov och situation. Om bandet spänns hårdare ökar graden av stöd. 

TheraGO är tillverkat i ett tunt och andningsaktivt material  – endast 1 mm tjockt – av en kombination av elastiska och oelastiska textilfibrer, vilket ger fotledsstödet unika kompressionsgivande egenskaper. Fotledsstödet har två insydda J-formade silikonpelotter som i kombination med textilmaterialet ökar kompressionen lokalt runt fotknölarna och på så sätt effektivt minskar svullnad runt fotknölarna vid problem. Möjligheterna att fritt kunna anpassa graden av stöd och kompression i ett fotledsstöd är helt unikt för TheraGO.

Fotledsstödet fungerar lika bra på höger som på vänster fotled. Det kan tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas innan användning.

Dubbla bandsystem

TheraGO levereras med ett semi-elastiskt och ett stumt band vilket gör att stödet kan anpassas efter behov.

Dubbla bandsystem

Unik kompressionstextil

TG-materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska textilfibrer. Det är unikt för TheraGo-serien och skapar ett skydd med optimal smidighet och bibehållen formstabilitet. TG-materialet är endast 1 mm tjockt och har en rundstickad konstruktion utan sömmar, vilket minskar för skav och obehag.

Unik kompressionstextil

Dubbla silikoninlägg runt fotknölarna

TheraGo fotledsstöd har två anatomiskt utformade silikonpelotter på stödets in- och utsida, vilket ökar kompressionen lokalt runt fotknölarna.

Dubbla silikoninlägg runt fotknölarna

Vanliga frågor

Det enklaste sättet att avgöra vilket band som används är att jämföra elasticiteten. Det elastiska bandet ger högre kompression och mindre stöd. Det stumma bandet gör fotledsstödet mycket stabilare.

Du testar dig fram. Prova att montera de olika banden och känn efter vad som känns bäst. Om problemet är instabilitet och du har behov av extra stöd passar det stumma bandet bäst. Om problemet är lättare instabilitet och svullnad fungerar det elastiska bandet bäst.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten