Fotledsskydd Kicx
Fotledsskydd Kicx
Fotledsskydd Kicx

Fotledsskydd Kicx

999 kr

Fotledsskydd Kicx är ett speciellt utvecklat, smidigt fotledsstöd vid behov av extra stöd i trånga skor Läs mer
Tar minimalt med plats
Justerbar konstruktion för ökad stabilitet
Kan anpassas individuellt för optimal stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsskydd med extra låg profil

Fotledsskydd Kicx är en helt unik produkt som är utvecklad för att ge extra stabiliteten av en svag eller instabil fotled vid all typ träning som ett extra stöd i en extremt trånga skor ex fotbollsskor och strumpskor.    

Kicx fotledsskydd harr en unik konstruktion och extremt tunna material ger fotledsskyddet dess stabiliserande egenskaper. Fotledsskyddet har en stabiliserande skena tillverkad av stark plast placerad på insidan av fotleden, skenans konstruktion och material utgöra grunden i fotledsskyddets stabilitet, till skillnad mot tejpa fotleden. Den anatomiska skenan är endast 2 mm tjock och påverkar fotleden och kontakten i skon minimalt.
Fotledsskyddets skena är flexibel och sträcker sig från fotledsskyddets insida under foten med avslut över hälbenets utsida för att fungera som ett optimalt justerbart fotledsstöd med möjlighet till reglering och justering. 

Fotledsskyddet Kicx har två stycken integrerade stabiliserande band som förbinder fotledsskyddets skena med utsidan av fotleden. Banden är konstruerade och placerade i enighet med konventionell tejpning av fotleden och ger fotledsskyddet ett fullt anpassningsbart stöd över fotledens in och utsida. Banden är helt stumma för att ge bästa möjliga stöd för fotleden och fästes med kardborre. Banden möjliggör enkelt anpassning av fotledsskyddet och kan enkelt spännas hårdare för att öka respektive minska graden av stöd över fotleden. 
Kicx har ett tunt ventilerande mesh-material runt foten, materialet är elastiskt och ger fotledsskyddet en unik passform med extremt låg profil vilket gör Kicx till det överlägset smidigaste fotledsskyddet för träning som ex gymnastik och dans.
Runt fotleden sitter även ett bredare semielastiskt band som enkelt kan justeras för att ytterligare förankra fotledsskyddet runt fotleden, bandet fästes med kardborre och kan enkelt justera graden av fixering av den mediala skenan beroende på behov av stöd. 

Vanliga frågor

Svar. Fotledsskyddet Kicx är speciellt utvecklat för att ta minimalt med plats i trånga skor.

Svar. Ja, fotledsskyddet kan tvättas i 30° handtvätt alternativt fintvätt i maskin 30°. Stäng fotledsskyddets kardborrband för tvätt och låt skyddet skall lufttorka efter tvätt. Undvik externa värmekällor vid torkning som kan påverka den stabiliserande skenan

Svar. För att minska risken för skav orsakat av den inre skenan så är det en fördel om man använder någon typ av strumpa mellan skyddet och huden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten