StableGrip Walksafe broddar | Rehaboteket
halkskydd StableGrip Walksafe
halkskydd StableGrip Walksafe broddar

Halkskydd för promenad, hiking, powerwalk i högre tempo

  •  269 kr 

StableGrip är ett diskret halkskydd för mera krävande belastning så som powerwalk, hiking eller för terrängskor. 

Läs mer

  • För mera krävande terräng och promenad
  • Broddar av slitstark tungstenkarbid
  • Passar alla typer av skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

StableGrip Walksafe broddar

StableGrip Walksafe är ett halkskydd speciellt utvecklat för mera krävande belastning så som promenader, hiking eller powerwalk i högre tempo. 
Med 6 stycken broddar tillverkade av slitstark och tålig tungstenskarbid (WC) skapas ett effektivt grepp på snö och is. 4 av broddarna är placerade över framfoten och 2 centralt i hälen vilket skapar ett effektivt fäste över hela sulans kontaktyta mot det hala underlaget. Broddarna är utbytbara och kan enkelt ersättas med en ny vid ökat slitage över tid. 
Halkskyddet är  för alla typer av skor. 
StabilGrip Walksafe är tillverkad av ett mjukt och högelastiskt naturgummi för enkel applicering och anpassning och passar ett stort utval av olika skor ex. promenadskor, hiking eller joggingskor. Den unika cirkulära formen på halkskyddet har en mera omfattande "korg" konstruktion över större delen av framfoten samt runt skons hälkappa för en extra säker fixering vid högre intensitet eller mera krävande ojämna underlag. 

Halkskydden säljs alltid per par och finns i 4 storlekar från 35 - 47. Rengör halkskyddet vid behov i rinnande vatten och förvara det mörkt för att minimera ålderslitage

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small35-38
Medium38-41
Large41-44
X-Large44-47

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag byta ut broddar som blir slitna? 
Svar. Ja, det går att köpa extra broddar som enkelt kan bytas ut. 

Fråga. Om jag hamnar mellan två storlekar, skall jag välja den större eller mindre storleken? 
Svar. Med tanke på att halkskyddens fixering skapar förutsättningen för funktionen rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket