SportGrip Runsafe Broddar | Rehaboteket
sportgrip_runsafe_broddar
sportgrip_runsafe_broddar broddar_for_lopning springyard_sportgrip_runsafe

Halkskydd för vinterlöpning, is och snö

  •  299 kr 

Tekniskt avancerat halkskydd för högintensiv belastning ex. löpning vintertid. 4 dubbar över framfot och 2 över hälen säkrat greppet på alla hala underlag. 

Läs mer

  • Utvecklade för vinterlöpning på snö och is
  • 6 fixerande broddar av tungstenkarbid
  • Extra tight fixerande passform
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

SportGrip Runsafe Broddar

SportGrip Runsafe är ett tekniskt avancerat helfotsskydd för bättre grepp vintertid vid löpning på hala underlag, snö och is. Halkskyddet har en tightare passform för bättre fixering runt skon och är konstruerat för optimal fixering runt skon tack vare kombinationen av den främre X-konstruktionen som effektivt fixerar halkskyddet över hela framfoten i kombination med skyddets töjbara konstruktion som enkelt spänns och fixeras runt skons hälkappa. 
Resultatet blir ett väl fixerat halkskydd som skapar ett stabilt grepp och tryggare löpning på hala underlag. 

SportGrip ​Runsafe har 6 stycken slitstarka dubbar tillverkade av tungstenkarbid, (WC) ett extremt hårt och slitstarkt material för maximalt fäste. 4 av dubbarna är centralt placerade över framfoten och 2 dubbar säkrar hälen. 
Vid användning på varierande underlag ökar slitaget på dubbarna som enkelt kan bytas ut för att återfå det ursprungliga greppet. Vi rekommenderar att regelbundet kontrollera dubbarnas kvalitet och hellre byta för tidigt än för sent vid regelbunden användning. 
Halkskyddet är tillverkat av slitstarkt naturgummi med hög grad av töjbarhet för att förenkla av- och påtagning. Mitt på hälbandet sitter en 3M-reflex placerad för att öka synbarheten vid användning. 
SportGrip ​Runsafe tillverkas i fyra storlekar, från skostorlek 35 - 47. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken för att säkerställa fixeringen runt skon. 

Halkskydden levererad alltid per par och det medföljer en smart förvaringspåse i leveransen. 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 35-38
Medium38-41
Large41-44
X-Large44-47

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag byta ut broddar som blir slitna? 
Svar. Ja, det går att köpa extra broddar som enkelt kan bytas ut. 

Fråga. Om jag hamnar mellan två storlekar, skall jag välja den större eller mindre storleken? 
Svar. Med tanke på att halkskyddens fixering skapar förutsättningen för funktionen rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket