• SportGrip Runsafe
  • SportGrip Runsafe
  • SportGrip Runsafe

SportGrip Runsafe

299 kr

Tekniskt avancerat halkskydd för högintensiv belastning ex. löpning vintertid. 4 dubbar över framfot och 2 över hälen säkrat greppet på alla hala underlag. Läs mer
Utvecklade för vinterlöpning på snö och is
6 fixerande broddar av tungstenkarbid
Extra tight fixerande passform

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Halkskydd för vinterlöpning, is och snö

SportGrip Runsafe är ett tekniskt avancerat helfotsskydd för bättre grepp vintertid vid löpning på hala underlag, snö och is. Halkskyddet har en tightare passform för bättre fixering runt skon och är konstruerat för optimal fixering runt skon tack vare kombinationen av den främre X-konstruktionen som effektivt fixerar halkskyddet över hela framfoten i kombination med skyddets töjbara konstruktion som enkelt spänns och fixeras runt skons hälkappa. 
Resultatet blir ett väl fixerat halkskydd som skapar ett stabilt grepp och tryggare löpning på hala underlag. 

SportGrip ​Runsafe har 6 stycken slitstarka dubbar tillverkade av tungstenkarbid, (WC) ett extremt hårt och slitstarkt material för maximalt fäste. 4 av dubbarna är centralt placerade över framfoten och 2 dubbar säkrar hälen. 
Vid användning på varierande underlag ökar slitaget på dubbarna som enkelt kan bytas ut för att återfå det ursprungliga greppet. Vi rekommenderar att regelbundet kontrollera dubbarnas kvalitet och hellre byta för tidigt än för sent vid regelbunden användning. 
Halkskyddet är tillverkat av slitstarkt naturgummi med hög grad av töjbarhet för att förenkla av- och påtagning. Mitt på hälbandet sitter en 3M-reflex placerad för att öka synbarheten vid användning. 
SportGrip ​Runsafe tillverkas i fyra storlekar, från skostorlek 35 - 47. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken för att säkerställa fixeringen runt skon. 

Halkskydden levererad alltid per par och det medföljer en smart förvaringspåse i leveransen. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, det går att köpa extra broddar som enkelt kan bytas ut.

Svar. Med tanke på att halkskyddens fixering skapar förutsättningen för funktionen rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten