FrontGrip Citysafe framfotsbroddar | Rehaboteket
frontgrip_citysafe
frontgrip_citysafe framfotsbroddar

Framfotsbroddar som alltid är med i väskan

  •  109 kr 

FrontGrip Citysafe är ett behändigt halkskydd för framfoten, enkelt att ha med sig om halkan kommer plötsligt

Läs mer

  • Första hjälpen vid plötslig halka
  • Tre broddar av slitstarkt stål
  • Liten, smidigt och enkel att ha med sig
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

FrontGrip Citysafe framfotsbroddar

FrontGrip Citysafe är ett unikt halkskydd med endast 3 broddar för snabb, enkel och behändig användning. Den enkla och minimala konstruktionen gör det möjligt att alltid ha halkskydd tillhands i väskan om halkan kommer plötsligt. Halkskyddet träs på enklaste sätt över skons framfot och har tre stycken broddar tillverkade av slitstarkt stål för ett extra bra grepp mot is och halka. 
FrontGrip ger på enklaste sätt ett halkskydd som du alltid kan ha med dig och som du snabbt och smidigt kan ta av och på. 
Då halkskyddet inte har några broddar placerad över mellersta delen av framfoten eller hälen så har FrontGrip begränsad funktion för längre promenader eller mera omfattande användning. 

Halkskyddet är tillverkat av mjukt och elastiskt naturgummi och är enkel att snabbt applicera vid behov. 
De främre broddarna kan enkelt bytas vid behov när de blir slitna. 

FrontGrip Citysafe tillverkas i en universal storlek som passar skostorlek mellan 35–47. 
Halkskyddet levereras alltid per par och den medföljande boxen ger mycket praktisk förvaring när skydden inte används. 

Storlekstabell

Storlek Universal One-size

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Finns halkskyddet endast i en storlek? 
Svar. Ja denna modell träs på enklaste sätt runt framfoten och fungerar oavsett skostorlek. 

Fråga. Behöver inte ett riktigt halkskydd ha broddar över hälen?
Svar. Det stämmer! FrontGrip är ett extra smidigt halkskydd som fungerar att alltid ha i väskan vid omedelbara behov och är inte en modell som man använder vid mera omfattande behov av halkskydd under exempelvis en promenad. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket