Stödskena för hallux valgus | Rehaboteket
stödskena hallux valgus

Extra stabil justerbar stödskena för hallux valgus, sned stortåled

  • 399 kr

Extra effektiv stödskena för hallux valgus. Skenan appliceras med mjuka anpassningsbara band och ger ett effektivt stöd för en rakare stortåled.

Läs mer

  • Extra stabil stödskena
  • Fullt anpassningsbar för optimalt stöd
  • Justerbar för optimal komfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stödskena för hallux valgus

Stödskena för hallux valgus är ett lättanvänt hjälpmedel för problem med hallux valgus, sned stortåled. Skenan är konstruerad för att räta upp stortåns grundled som ofta är snedställd vid utvecklad hallux valgus.
Snedställningen av stortån bidrar till en ökad felställning över stortåns grundled som ofta medför att man utvecklar en knöl på insidan av stortåns grundled över framfoten. När stödskenan skenan appliceras motverkas felställningen och positionerar grundleden i en ofta direkt smärtlindrande neutralposition.
Skenan appliceras enkelt med hjälp av två bandsystem och tillåter enkel och fullt justerbara inställningar för optimal funktion och komfort. Om banden spänns hårdare ökar graden av stöd för stortåleden och kraften applicerad på stortån ökar.

Skenan är tillverkad av stark plast för att på bästa sätt klara av att stabilisera stortåleden och bidra till en rakare grundled. Skenan kan med fördel användas nattetid utan strumpor och fixeras effektivt tack vare de två bandsystemen runt fotryggen och stortåleden. Insidan av banden och skenan är väl polstrade för att uppnå optimal komfort vid användning.

Stödskenan tvättas med handljummet vatten och skall lufttorka innan användning.

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 34 - 36
Medium 37 - 40
Large41 - 46

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem