Storsäljare

Tåspridare Hallux Trio

179 kr

Tåspridare hallux trio för hallux valgus som kombinerar tryckavlastning med en 8 mm kompenserande tåspridare för extra stöd. Läs mer
Kombinerad tryckavlastning och tåspridare
Mjuk och följsam konstruktion
Förbättrad fixering | Säljs per par

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Kombinerad tryckavlastning och tåspridare i samma lösning

Vid problem med hallux valgus uppstår ofta en felställning i stortåns grundled vilket innebär att stortån skjuter på övriga tår med risk för skavsår och obehag i framfoten. Hallux Trio bidrar till en rakare position av stortåleden vid användning stödet.
HalluxTrio har även ett tryckavlastande mjukt skydd som täcker och tryckavlastar stortåleden från tryck och obehag från befintliga skor. Tåspridaren är placerad mellan stortån och andra tån och har en kompenserade effekt för en rakare stortå vid problem och besvär av hallux valgus. Vid användning av HalluxTrio så får framfoten och framförallt stortåleden en rakare position vilket ofta underlättar normal gång. 

För att förbättra fixeringen av tåspridare Halluxtrio fästes skyddet både över stortåleden och närliggande tån vilket säkerställer fixering avstödet. 
Tåspridare Hallux Trio är tillverkat av ett mjuk och tryckavlastande material för funktion och komfort och applicerad enklast över en ren och torr fot.
Det yttre tryckavlastande skyddet appliceras över stortåleden så att skyddet täcker knölen effektivt. Tåspridaren appliceras över närliggande tån och tillsammans ger båda fixeringspunkterna extra bra fixering av HalluxTrio.

Tåspridaren är enkel att rengöra med handljummet vatten och en mild tvållösning. Skölj av produkten och låt den lufttorka innan användning.
HalluxTrio levereras alltid per par, 2 st tåspridare och fungerar lika bra på höger som vänster fot.

Enkelsidig eller dubbelsidigt stöd för hallux valgus

Optimal tryckavlastning för problem med hallux valgus. Det mjuka med formstabila silikonmaterialet minskar det direkta trycket mot stortåleden oavsett skor eller sandaler.

Enkelsidig eller dubbelsidigt stöd för hallux valgus

Tre funktioner i en avlastning, tåspridare och optimal fixering

TRIO med tre funktioner i samma produkt. Fixering, tåskiljare och tryckavlastning i samma unika lösning.  

Tre funktioner i en avlastning, tåspridare och optimal fixering

TRIO fixering för exakt avlastning och stöd

Den unika trio designen skapar extra bra fixering över både stortåleden och andra tån. TRIO blir det optimala stödet heldagsanvändning eller idrott och motion. 

TRIO fixering för exakt avlastning och stöd

Vanliga frågor

TRIO säljs alltid per par, 2 st som fungerar både på höger och vänster fot.

På enklaste sätt genom att skölja den med ljummet vatten och låta produkten lufttorka

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten