Storsäljare
Tåspridare Hallux Trio

Tåspridare Hallux Trio

139 kr

Kombinerad tryckavlastning och tåspridare
Mjuk och följsam konstruktion
Förbättrad fixering | Säljs per par
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Kombinerad tryckavlastning och tåspridare i samma lösning

Vid problem med hallux valgus uppstår ofta en felställning i stortåns grundled vilket innebär att stortån skjuter på övriga tår med risk för skavsår och obehag i framfoten. Hallux Trio bidrar till en rakare position av stortåleden vid användning stödet.
HalluxTrio har även ett tryckavlastande mjukt skydd som täcker och tryckavlastar stortåleden från tryck och obehag från befintliga skor. Tåspridaren är placerad mellan stortån och andra tån och har en kompenserade effekt för en rakare stortå vid problem och besvär av hallux valgus. Vid användning av HalluxTrio så får framfoten och framförallt stortåleden en rakare position vilket ofta underlättar normal gång. 

För att förbättra fixeringen av tåspridare Halluxtrio fästes skyddet både över stortåleden och närliggande tån vilket säkerställer fixering avstödet. 
Tåspridare Hallux Trio är tillverkat av ett mjuk och tryckavlastande material för funktion och komfort och applicerad enklast över en ren och torr fot.
Det yttre tryckavlastande skyddet appliceras över stortåleden så att skyddet täcker knölen effektivt. Tåspridaren appliceras över närliggande tån och tillsammans ger båda fixeringspunkterna extra bra fixering av HalluxTrio.

Tåspridaren är enkel att rengöra med handljummet vatten och en mild tvållösning. Skölj av produkten och låt den lufttorka innan användning.
HalluxTrio levereras alltid per par, 2 st tåspridare och fungerar lika bra på höger som vänster fot.

Avlastande mjuk silikon för problem med hallux valgus

Optimal tryckavlastning för problem med hallux valgus. Det mjuka med formstabila silikonmaterialet minskar det direkta trycket mot stortåleden oavsett skor eller sandaler.

Tre funktioner i en avlastning, tåspridare och optimal fixering

TRIO med tre funktioner i samma tåspridare. Den unik fixeringen säkerställer stöd och avlastning både vardagligt som vid idrott och motion.

Säljs alltid i par och kan användas på både höger och vänster stortåled

Tåspridarna säljs alltid per par men kan användas antingen på höger eller vänster stortåled.

Vanliga frågor

Svar. TRIO säljs alltid per par, 2 st som fungerar både på höger och vänster fot.

Svar. På enklaste sätt genom att skölja den med ljummet vatten och låta produkten lufttorka

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten