Tåspridare Hallux Trio ger kombinerad tryckavlastning och rakare stortå
tåspridare
tåspridare

Kombinerad tryckavlastning och tåspridare i samma lösning

  •  179 kr 

Tåspridare hallux trio för hallux valgus som kombinerar tryckavlastning med en 8 mm kompenserande tåspridare för extra stöd.

Läs mer

  • Kombinerad tryckavlastning och tåspridare
  • Mjuk och följsam konstruktion
  • Förbättrad fixering | Säljs per par
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Tåspridare Hallux Trio

Vid problem med hallux valgus uppstår ofta en felställning i stortåns grundled vilket innebär att stortån skjuter på övriga tår med risk för skavsår och obehag i framfoten. Hallux Trio bidrar till en rakare position av stortåleden vid användning stödet.
HalluxTrio har även ett tryckavlastande mjukt skydd som täcker och tryckavlastar stortåleden från tryck och obehag från befintliga skor. Tåspridaren är placerad mellan stortån och andra tån och har en kompenserade effekt för en rakare stortå vid problem och besvär av hallux valgus. Vid användning av HalluxTrio så får framfoten och framförallt stortåleden en rakare position vilket ofta underlättar normal gång. 

För att förbättra fixeringen av tåspridare Halluxtrio fästes skyddet både över stortåleden och närliggande tån vilket säkerställer fixering avstödet. 
Tåspridare Hallux Trio är tillverkat av ett mjuk och tryckavlastande material för funktion och komfort och applicerad enklast över en ren och torr fot.
Det yttre tryckavlastande skyddet appliceras över stortåleden så att skyddet täcker knölen effektivt. Tåspridaren appliceras över närliggande tån och tillsammans ger båda fixeringspunkterna extra bra fixering av HalluxTrio.

Tåspridaren är enkel att rengöra med handljummet vatten och en mild tvållösning. Skölj av produkten och låt den lufttorka innan användning.
HalluxTrio levereras alltid per par, 2 st tåspridare och fungerar lika bra på höger som vänster fot.

Storlekstabell

Storlek Universal Höger / Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Säljs produkten per styck eller per par? 
Svar. TRIO säljs alltid per par, 2 st som fungerar både på höger och vänster fot. 

Fråga. Hur tvättar jag produkten?
Svar. På enklaste sätt genom att skölja den med ljummet vatten och låta produkten lufttorka 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket