Hålfotsinlägg hälsporre och plantar fasciit
halfotsinlagg_halsporre
halfotsinlagg_halsporre skoinlagg_halsporre hjalpmedel_halsporre
360 gif 360 logo

Hålfotsinlägg för hälsporre och plantar fasciit

  •  799 kr 

Hålfotsinlägg hälsporre är ett helt unikt skoinlägg för hälsporre och plantar fasciit i samma hålfotsinlägg. Hålfotsinlägget har mjuka zoner som säkerställer avlastning

Läs mer

  • Sula för avlastning av hälsporre och plantar fasciit
  • Mjuk och stötdämpande konstruktion
  • Uppbyggt stöd för häl och hålfot
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hålfotsinlägg hälsporre

Hålfotsinlägg hälsporre är ett inlägg som avlastar foten vid problem med hälsporre och plantar fasciit. Hålfotsinlägget är tillverkat av stötdämpande EVA material i kombination med en förstärkt konstruktion för förbättrad stabilitet, kontroll och avlastning vid problem med hälsporre och plantar fasciit. Hålfotsinläggets unika konstruktion minskar belastningen över problemområdena i samband med hälsporre och plantar fasciit i samma hålfotsinlägg. Hälsporre smärtar ofta mitt under hälbenet vid belastning, hålfotsinlägget har ett mjukare parti mitt under hälen för att minska belastningen över smärtpunkten i kombination med inläggets koppformade hälparti vilket bidrar till extra stöd för hälens naturliga stötdämpare, hälkudden som effektivt hålls ihop av hålfotsinlägget.  

Hålfotsinlägget har även en helt unik avlastning för plantar fasciit. Plantar fasciit smärtar lokalt över hälens insida i övergången till hålfoten och involverar ofta en specifik sträcksena som blir inflammerad. Sträcksenan löper mitt i hålfoten och skall avlastas problem. Många hålfotsinlägg är kraftigt uppbyggda i hålfoten med risk för ökat tryck över sträcksenans inflammerade område vilket ofta kan förvärra problemen med plantar fasciit. Hålfotsinlägget har en unik avlastning i form av en mjuk kanal i hålfoten, kanalen gör det möjligt att stabilisera hålfoten utan risk för extra tryck över sträcksenan och det inflammerade området. 

Hålfotsinlägget hälsporre är täckt av ett slitstarkt och komfortabelt microläder som är enkelt att rengöra vid behov och finns i storlekarna 35 - 48 och fungerar både för män och kvinnor.

Properties Insoles

Framfotsstöd

2

Hålfotsstöd

4

Stötdämpning

3

Stabilitet

3

Storlekstabell

Storlek / skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med plantar fasciit i hälen och behöver ett inlägg som inte tar så mycket plats i mina skor. Finns det?
Svar. Ja vårt inlägg för hälsporre avlastar samtidigt smärtpunkten vid plantar fasciit som sitter på insidan av hälen i övergången i hålfoten. Tjockleken på inlägget är endast 3,5 mm vilket gör att inlägget inte tar mer plats än den normala innersulan i skorna.

Fråga. Vad är inlägget för hälsporre tillverkat av för material?
Svar. Inlägget är tillverkat av EVA som är samma material som används i mellansulan på ett par sportskor. EVA kombinerar stötupptagning och stöd i samma material och säkerställer funktionen

Fråga. Hur avlastar inlägget min smärtsamma häl?
Svar. Inlägget avlastar hälens smärtpunkter i samband med hälsporre och plantar fasciit genom att kombinera ett stabilt stöd runt hälen med mjuka avlastande material direkt under hälbenet. Kombinationen av stöd och avlastning bidrar till att belastningen runt om hälen ökar medans smärtpunkterna avlastas effektivt.

 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket