VIVA SPORT
VIVA SPORT
VIVA SPORT

VIVA SPORT

399 kr

VIVA Sport är en allsidig inläggssula för extra stöd och stötdämpning för alla typer av idrott och motion Läs mer
Stabilitet och stötdämpning för idrott och motion
Inbyggd framfotspelott för att stödja främre valvbågen
Förstärkt hålfotsstöd och hälstöd med extra dämpning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

VIVA Sport för extra stöd och stötdämpning

VIVA Sport är en tekniskt utvecklad sportsula som kombinerar extra stötdämpning med ett stabilt stöd för häl och mellanfoten. Stödet är förformat följer fotens kontur. Mitt under hälen sitter ett mjukare ytterligare stötdämpande PU inlägg. PU inlägget som är inkapslat i det extra stabila hälstödet har för funktion att skapa bättre förutsättningar för dämpning lokalt under hälen samt att minska stöten som genereras i samband med en kraftig hälisättning.

Under framfoten vid det främre fotvalvet sitter en inmonterade framfotskudden, pelott som har för funktion att stödja främre fotvalvet och därigenom avlasta främre trampdynan.

Kombinationen av häl-, mellanfot- samt framfotsstöd ger VIVA Sport ett brett användningsområde för alla typer av sport och motion med behov av extra stöd och stötdämpning.

Topplagret mot är tillverkat av ett stötdämpande och tryckavlastande material som minskar risken för att utveckla skav och obehag mot foten i kombination med extra effektiv stötdämpning. Mot foten sitter en absorberande funktionsfiber som säkerställer enkel rengöring och torkar snabbt för att alltid kunna ha sulan fräsch för nästa träningstillfälle.

VIVA Sport är en tekniskt uppbyggd sula med flera funktioner för ett mjukare, skönare och stabilare steg för alla typer av motion, promenad eller idrott och träning.

Riktad förbättrad stötdämpning lokalt under hälbenet

Stötdämpande PU zon lokalt  placerat under hälen skapar effektiv extra stötdämpning vid kraftfulla hälisättning

Riktad förbättrad stötdämpning lokalt under hälbenet

Pelott för extra stöd av främre fotvalvet

Integrerad framfotspelott för extra stöd för framfoten och främre fotvalvet

Pelott för extra stöd av främre fotvalvet

Plastförstärkning för kontrollerat stöd för häl-, mellan- och framfot

Den stabila plastschenken skapar en extra stabil fotbädd med anpassat stöd för hela foten på ett balanserat sätt

Plastförstärkning för kontrollerat stöd för häl-, mellan- och framfot

Vanliga frågor

Ja, sulan kan på enklaste sätt anpassas för exakt passform genom att klippas ned i framkanten. Vi rekommenderar att du måttar med skons befintliga innersula för exakt anpassning.

Normalt utgår man från sin "vanliga" storlek som vi vet kan variera mellan olika skotillverkare. Vi uppger alltid maxmåttet i mm på respektive storlek så att du skall kunna kontrollera vilken storlek som din befintliga sula eller sko har. Detta underlättar och säkerställer att du får hem rätt storlek direkt. 

Ja den inbyggda schenken ( den svarta delen av sulan ) är tillverkad av ett formstabilt plastmaterial som har en form för att stödja både häl och hålfot i samma konstruktion. 

Ja, sulan har en uppbyggd framfotskudde (pelott) som har för funktion att lyfta den främre valvbågen och därmed avlasta främre trampdynan. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten