• Gravidbälte Monae
  • Gravidbälte Monae

Gravidbälte Monae

499 kr

Gravidbälte Monae är ett smidigt och anpassningsbart gravidbälte för extra stöd för magen ex efter graviditet Läs mer
Justerbart smidigt gravidbälte
Extra låg profil endast 7 cm
Extra bra fixering över bäckenet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt gravidbälte med extra låg profil

Gravidbälte Monae är ett mjukt och smidigt bälte för extra stöd av bäckenet under och efter graviditet. 
Den extremt låga profilen, endast 7 cm hög ger ett smidigt stöd utan risk att störa rörelser eller påverka smidigheten i vardagen. 

Gravidbältet fästes på enklaste sätt med hjälp av ett kardborreband framtill under magen och har två justerbara extra stabiliserande band placerade över höftens utsida på höger och vänster sida.
Bältets utsida är helt tillverkad av mjuk kardborre vilket ger möjlighet att justera omkretsmåttet på bältet utan restriktioner vilket gör att en storlek passar alla.
Genom att öka bandspänningen förstärks graden av stöd och kompressionen i materialet skapar en stabilare stöttning runt bäckenet. Fördelen med den universella justeringsmöjligheten ger ett gravidbälte som även kommer att passa under hela graviditeten oavsett viktuppgång och går även att användas efter förlossningen vid behov av extra stöd då omkretsmåttet minskat. 
De extra stabiliserande banden utgår från mitten av ländryggen och fästes med kardborre i linje med behov av stöd framtill på sidorna över gravidbältet. För att öka stödet spänns banden hårdare vilket ger en stabilare produkt. 

Insidan av bältet har två tunna silikonband som löper över hela bältets längd. Silikonbanden bidrar till förbättrad fixering av bältet vid användning och motverkar effektivt att bältet rör sig under användning.
Mitt i ländryggen sitter det två avtagbara silikonpelotter som har för funktion att ytterligare öka kompressionen bakifrån över bäckenet. Pelotterna kan enkelt tas bort vid behov och fästes på och av med hjälp av kardborre. 

Gravidbälte Monae stödjer bäckenet effektivt vid problem med bäckenbotten i samband med graviditet och även efter graviditeten vid kvarstående problem. 

Gravidbältet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 

Extrem smidighet och låg profil

Extremt smidigt bäckenbälte med en total höjd på endast 7 cm ger ett stöd som verkar utan att märkas.

Extrem smidighet och låg profil

Extra justerbara bandsystem för extra stöd

De extra stabiliserande banden ger möjlighet att förändra och anpassa graden av stöd i linje med unika behov

Extra justerbara bandsystem för extra stöd

Urtagbara silikonpelotter för ökad riktad kompression

Två urtagbara silikonpelotter skapar ett extra stöd baktill över höften. Pelotterna är uttagbara och bältet kan användas med eller utan dem.

Urtagbara silikonpelotter för ökad riktad kompression

Vanliga frågor

Gravidbältet är tillverkat i en universal storlek som passar alla användare. Utsidan av materialet är tillvkerat av mjuk kardborre som gör att hela bältets yta blir vidhäftande.

Ja, bältet kan enkelt justeras genom att spänna bandet hårdare eller lösare i linje med behov.

Bätet skapar ett kompressionsgivande stöd runt höften och SI leden för att med hjälp av stödet öka graden av stabilitet runt höften. 

Nej stödet fungerar lika bra för att öka stabilitet och motverka överrörlighet i bäckenet för en person som inte är gravid. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten