Symplus gravidbälte SI-ledsbälte
Symplus gravidbälte SI-ledsbälte
Symplus gravidbälte SI-ledsbälte

Symplus gravidbälte SI-ledsbälte

1 299 kr

Symplus är ett extra stabilt gravidbälte för stabilitet av ett instabil bäcken. Symplus fungerar även effektivt vid SI-ledsbesvär och artrosproblem i SI-leden vid behov av externt stöd Läs mer
Extra stabilitet för ett instabilt bäcken
Unik och innovativ konstruktion för enkel justering
Möjlighet till riktad kompression med två pelotter

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Gravidbälte Symplus för extra stabilitet med Optimal anpassning

Gravidbältet Symplus är en innovativ produkt som möjliggör effektiv stabilisering av bäckenet vid problem och smärta. 
Symplus kan användas både vid övergående problem under graviditet samt även vid kroniska SI-ledsbesvär med smärta och instabilitet i bäckenet. 

Gravidbältet har ett effektivt dragsystem som säkerställer optimal kompression och stöd över ett bäckenet, dragsystemet i Symplus förbinder och reglerar två förstärkta bäckenplattor placerade i gravidbältets bakre del. Dragsystemet är speciellt konstruerat för att med minimalt med motstånd enkelt kunna reglera graden av stöd och kompression över bäckenet. Ett greppvänligt draghandtag med D-ring förenklar justeringen av gravidbältets funktion och stöd.

Tillsammans med gravidbältet meföljer två stycker höftpelotter som effektivt möjliggör riktad kompression över höften, pelotterna fästes in i gravidbältet med hjälp av kardborre och kan fritt flyttas över gravidbältets full längd för bästa individuellt anpassning. 
Vid problem med SPD efter graviditet skall inte de extra stödjande höftpelotterna användas. 

Symplus fungerar även optimalt för extra stöd av ett smärtande bäcken vid problem med överrörlighet, artros i SI leden eller SI-leds dysfunktion. De två pelotterna kan enkelt positioneras oberoende av varandra för att öka graden av stöd i linje med upplevda problem. 
Bältets stabila bakre del sitter i förbindelse med det lättglidande dragbandet, vid applicering skall man vara noggrann med att applicera ryggdelen centralt över bäckenets bakre del. Symplus har en bred kardborryta framtill som fäster över hela bältets längd, vilket ger en optimal möjlighet till anpassning av bältets längd. Spänn bältet behagligt hårt och finjustera stödet och kompressionen med hjälp av det extra stabiliserande dragsystemet. Vid behov av minskat eller ökat stöd kan Symplus ställas om med hjälp av ett handgrepp på enklaste sätt. 

Extra stabilt SI-bälte för ökad stabilitet

Full justeringsmöjlighet och stumma material skapar efter effektivt stöd för bäckenet vid behov. Den unika konstruktionen och anpassningsmöjligheter möjliggör bästa individuella anpassningen.

Extra stabilt SI-bälte för ökad stabilitet

Snabb och exakt justering med unikt dragsystem

Det unika dragsystemet tillåter individuell justering och anpassning av graden av stöd med ett handgrepp som på enklaste sätt fixeras med kardborre

Snabb och exakt justering med unikt dragsystem

Medföljande pelotter för ökar/förändrat stöd över höften

Pelotterna ger möjlighet att öka graden av kompression och stöd över höften och kan fritt placeras i stödet för korrekt placering och stöd.

Medföljande pelotter för ökar/förändrat stöd över höften

Vanliga frågor

Svar. Ja, produkten fungerar lika bra för generell stabilisering av ett rörligt / överrörligt bäcken.

Svar. Det är väldigt enkelt att reglera stödet och kompressionen i produkten genom att dra i de extra stabiliserande banden. Ju hårdare banden spänns desto effketivare stöd uppnås.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten