Storsäljare
Foglossningsbälte - bäckenbälte
Foglossningsbälte - bäckenbälte

Foglossningsbälte - bäckenbälte

449 kr

Stabilt bälte utvecklat för att stabilisera bäckenet vid ex foglossning vid graviditet. Två extra stabiliserande band ger extra stabilitet och kontroll Läs mer
Stabilt Foglossningsbälte
Individuell Anpassning för Extra Stöd
Luftig komfortabel konstruktion för optimal användarkomfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Foglossningsbälte & bäckenbälte

Stabiliserande foglossningsbälte utformat för att ge ett extra stöd av en instabil och problematiskt bäcken vid foglossning. 
Det anatomiskt designade bältet är tillverkat av MCM, ett elastiskt microfibermaterial för extra stabilitet över problemområdet och samtidigt hög grad av komfort tack vare dess goda ventilation. 

Foglossningsbältet har två extra stabiliserande band som tillåter individuell anpassning och full flexibilitet. De extra stabiliserande banden ger möjlighet att anpassa stödet beroende behov och kan på enkelt justeras med ett handgrepp. Genom att spänna de banden hårdare ökar stödet över bäckenet vilket ger mer stabilitet, kompression och ett stadigare foglossningsbälte. 
Fördelen med ett anpassningsbart bälte är huvudsakligen möjligheten att anpassa graden av stöd i linje med behov. 

Foglossningsbältet har en inbyggd mjuk kudde placerad i nedre delen av ryggen. Kudden hjälper till att  öka kompression i korsryggen. Pelotten kan enkelt tas bort och sättas tillbaka vid behov med hjälp av kardborreinfästningen i pelotten. 

Foglossningsbältet kan tack vare den låga profilen och dess tunna material bäras under kläder och syns minimalt vid användning. Placeringen för bältet är över höften under gravidmagen.
Bältets total höjd framtill är endast 9 cm vilket gör det möjligt att använda foglossningsbältet utan större påverkan på ett normalt rörelsemönster vardagligt. Höjden över ländryggen är 16 cm vilket skapar en stabil bas för extra stöd. 

Bältet har kardborrband framtill för enkel applicering och justering och kan handtvättas i 30° handtvätt alternativt fintvätt 30° i maskin. 
Mät omkretsmåttet runt höften för att hitta rätt storlek.

Extra anpassningsmöjligheter för ökat stöd

Foglossningsbälte med extra stabiliserande bandsystem för individuell anpassning och justering i linje med behov. Stabiliteten justeras med hjälp av bandens elasticitet och kan öka eller minska kompressionen i stödet i linje med behov

Extra anpassningsmöjligheter för ökat stöd

Extra låg front för optimal smidighet

Foglossningsbätets front är endast 7 cm hög för optimal smidighet i samband med graviditet och en långsamt växande mage.

Extra låg front för optimal smidighet

Förstärkt lumbalstöd för extra funktion

Bältet har ett högre segment lokalt över ländryggen för att skapa ett stabilare och stadigare bäckenbälte. Mitt i ländryggen sitter det en mjuk skumpelott som ökar graden av kompression och stöd av bäckenet bakifrån.

Förstärkt lumbalstöd för extra funktion

Vanliga frågor

Svar. Banden sitter fästa mitt i ländryggen och möjliggör ett väldigt effektivt stöd över höften från både höger och vänster sida. Banden spännes efter eget behov och fästes med kardborrband framtill på bältet

Svar. Pelotten är en mjukare kudde som sitter placerad i ländryggen på foglossningsbältet för att ytterligare öka kompressionen över ländryggen. Pelotten har en form som följer ryggen

Svar. Rekommederad tvätt är 30° handtvätt pga att produkten innehåller hak kardborre som riskerar få nedsatt funktion om produkten tvättas i maskin.

Svar. Ja, produkten fungerar för generell stabilisering av ett överrörligt bäcken.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten