Ryggbälte för stabilisering av ländryggen | Rehaboteket
ryggbalte
ryggbalte ryggbalte ryggbalte

Ryggbälte med skenor för extra stöd

  •  669 kr 

Ryggbälte med skenor kombinerar stöd för ländryggen med lokal värme för ryggproblem. Läs mer

  • Stabilt ryggbälte med värmande egenskaper
  • Stabiliserande skenor för extra stöd
  • Två extra stabiliserande band
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Ryggbälte SRX med skenor

Ryggbälte med skenor för extra stöd och värme lokalt i ländryggen. Den anatomiska passformen ger ett kroppsnära stöd för ländrygg och svanken i samma produktlösning. Ryggbältet har fyra stabiliserande flexibla plastskenor placerade i ländryggen för att ge ett effektivt svankstöd och extra stöd av ländryggen. Skenorna är placerade i par, två på höger och två på vänster sida av ryggraden vilket skapar extra möjligheter till avlastning och stabilisering av ländryggen.
Ryggbältet har även två extra stabiliserande elastiska band som ytterligare bidrar till ökad stabilitet av ländryggen. Bandens konstruktion ger ytterligare kompression av ryggbältets svankstöd. Ryggbältet är tillverkat av SRX, ett värmande och stabiliserande material som bidrar till att lokalt öka genomströmningen i ryggmuskulaturen, SRX materialet motverkar även effektivt nedkylning av ryggen.
Ryggbältet fungerar lika bra idrottsligt som vardagligt vid tillfälliga problem i ryggen eller som ett effektivt stöd vid aktivitet. 

Den unika konstruktion med skenor och extra stabiliserande band ger ett ryggbälte med enkel anpassning, effektivt justering av ryggbältets svankstöd för problem i ländryggen. 
Ryggbältet har kardborrknäppning framtill för enkel och smidig applicering samt förenklad anpassning av funktion och stöd. 
Bältet tvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt midjan (cm)
Small60 - 75 cm
Medium75 - 90 cm
Large90 - 120 cm
X-Large 120 - 150 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett ryggbälte som jag kan använda när jag idrottar. Jag spelar handboll
Svar. Ryggbältet fungerar optimalt vid idrott och bidrar till justerbart stöd under aktivteten. 

Fråga. Fungerar detta ryggbälte för mig som får mera problem när det blir kallare?
Svar. Ja, ryggbältet värmer ländryggen och motverkar nedkylning över problemområdet. 

Fråga. Hur fäster jag ryggbältet framtill?
Svar. Ryggbältet har ett 5 cm brett kardborrband som möjliggör enkel anpassning och fixering av stödet över problemområdet. 

 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket