Ryggstöd SRX Stabil
Ryggstöd SRX Stabil
Ryggstöd SRX Stabil

Ryggstöd SRX Stabil

699 kr

Ryggbälte med skenor kombinerar stöd för ländryggen med lokal värme för ryggproblem. Läs mer
Stabilt ryggbälte med värmande egenskaper
Stabiliserande skenor för extra stöd
Två extra stabiliserande band

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggbälte med skenor för extra stöd

Ryggbälte med skenor för extra stöd och värme lokalt i ländryggen. Den anatomiska passformen ger ett kroppsnära stöd för ländrygg och svanken i samma produktlösning. Ryggbältet har fyra stabiliserande flexibla plastskenor placerade i ländryggen för att ge ett effektivt svankstöd och extra stöd av ländryggen. Skenorna är placerade i par, två på höger och två på vänster sida av ryggraden vilket skapar extra möjligheter till avlastning och stabilisering av ländryggen.
Ryggbältet har även två extra stabiliserande elastiska band som ytterligare bidrar till ökad stabilitet av ländryggen. Bandens konstruktion ger ytterligare kompression av ryggbältets svankstöd. Ryggbältet är tillverkat av SRX, ett värmande och stabiliserande material som bidrar till att lokalt öka genomströmningen i ryggmuskulaturen, SRX materialet motverkar även effektivt nedkylning av ryggen.
Ryggbältet fungerar lika bra idrottsligt som vardagligt vid tillfälliga problem i ryggen eller som ett effektivt stöd vid aktivitet. 

Den unika konstruktion med skenor och extra stabiliserande band ger ett ryggbälte med enkel anpassning, effektivt justering av ryggbältets svankstöd för problem i ländryggen. 
Ryggbältet har kardborrknäppning framtill för enkel och smidig applicering samt förenklad anpassning av funktion och stöd. 
Bältet tvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. 

Vanliga frågor

Svar. Ryggbältet fungerar optimalt vid idrott och bidrar till justerbart stöd under aktivteten.

Svar. Ja, ryggbältet värmer ländryggen och motverkar nedkylning över problemområdet.

Svar. Ryggbältet har ett 5 cm brett kardborrband som möjliggör enkel anpassning och fixering av stödet över problemområdet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten