Storsäljare
  • Tumstöd CMC för tumbasartros
  • Tumstöd CMC för tumbasartros
  • Tumstöd CMC för tumbasartros
  • Tumstöd CMC för tumbasartros
  • Tumstöd CMC för tumbasartros

Tumstöd CMC för tumbasartros

699 kr

Tumstöd CMC är ett extra stabilt stöd för tummen vid problem och smärta orsakat av tumbasartros i CMC 1 leden. Läs mer
Unik konstruktion för användning varje dag
Förbättra tumgreppet vid tumbasartros
Extremt smidigt och kompakt tumstöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tumstöd för stöd och minimal med påverkan av handen

Tumstöd CMC är ett helt unikt stöd för tummen vid problem med tumbasartros, smärta och nedsatt greppförmåga. CMC ger en så optimal handfunktion som möjligt trots problem med tumbasartros och är tillverkad för att maximera stödet för tummen och samtidigt minimera stödets påverkan på hand, handled och fingrar. 
CMC's unika konstruktion ger en markant förbättrad grundstabilitet i tummen och bidrar ofta till direkt smärtlindring av tumbasen. 
Vid problem med tumbasartros påverkas ofta tummens rörlighet med en direkt nedsatt handfunktion som följd. Tumstödet CMC stabiliserar tumbasen och positionerar även tummen i ett funktionellt läge för optimal handfunktion. 
Tumstödet stödjer inte bara tumbasen utan hjälper till att även bilda en så kallas tumbåge i handen, tumbågen bildas tack vara tumstödets unika och effektiva konstruktion. Med tumstödet appliceras över tummen stabiliseras tumbågen och bidrar till att förbättra handens och tummens greppförmåga. Tumstödet CMC hjälper den drabbade med tumbasartros att fungerar bättre vardagligt. 

Tumstödet CMC är tillverkat med en anatomiskt formad stödhylsan runt tumbasen för att på bästa sätt stabilisera och avlasta tummen. Stödhylsan är tillverkad av en tunn men stabil plast med en förstärkt aluminiumkärna placerad lokalt runt den drabbade leden vid problem med tumbasartros. Aluminiumkärnan bidrar till extra effektiv stabilitet och avlastning av tumbasen för vardaglig stabilitet. Tumstödets unika konstruktion och materialval gör att produkten får en enorm slitstyrka som håller under en väldigt långt tid även vid påfrestande arbete med händerna. 

Vid tumbasartros upplever många nedsatt rörlighet, styrka och försämrad greppförmåga vilket påverkar handens och tummens normala funktion. Med tumstödet CMC's unika funktion positioneras handen i ett optimalt läge för ett funktionellt grepp trots problemen med tumbasartros. 

Tumbasartros är ett permanent problem som ofta kräver stöd och stabilitet över längre perioder eller vid vissa moment på arbetet eller fritiden. Tumstödet CMC är extremt smidigt stöd och upplevs ofta som en naturlig del av handen utan risk för störningar i handen eller fingrarnas normala grepp. Tumstödet påverkas inte av vatten, och kan användas i arbetsmiljöer med vatten utan restriktioner. 
Tumstödet spänns med hjälp av två mjuka kardborrband över handryggen. Graden av stöd kan enkelt justeras efter önskar behov. av ett störande och obekväma speciellt utvecklat för att kunna användas hela dagarna utan störande och Tumstödet CMC är en extremt smidig produkt som kan användas

Tumstödet är extremt enkelt att rengöra, antingen torkas stödet av med hjälp av ett milt rengöringsmedel och en trasa eller så kan man tvätta tumstödet i 40° handtvätt eller skon program på tvättmaskinen. 

Unik stödskena för tumbasartros

Unikt tumstöd av plast utvecklad för att fungera optimalt i vardagen vid problem med tumbasartros. 

Unik stödskena för tumbasartros

Stabiliserar och avlastar i alla situationer

Den unika konstruktionen och de tåliga materialen ger ett tumstöd för artros som fungerar med dig i vardagen utan begränsningar. CMC påverkas inte av dagliga handtvätt eller användning i vatten. 

Stabiliserar och avlastar i alla situationer

Anpassningsbar skena för extra stöd

Runt tummens grundled sitter en formbar aluminumskena som enkelt kan formas för exakt passform och stöd. Genom att trycka ihop skenan förändras tumstödets passform med möjlighet för mer eller mindre stöd.

Anpassningsbar skena för extra stöd

Vanliga frågor

Ja, CMC är den smidigaste tumstödet som finns att tillgå. Produkten är extremt hudnära och dess anatomiska passform ger ett stöd utan att märkas för arbetsrelaterade som såväl vardagliga situationer.

CMC är tillverkad av plast och påverkas inte överhuvudtaget av vatten. Efter användning i vatten behöver man bara torka av stödet så är det torrt och komfortabelt igen.

Mät omkretsmåtter runt knogarna och ta måttet till storlekstabellen så hittar ni rätt storlek för er.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten