Tumortos kort model
Tumortos kort model
Tumortos kort model

Tumortos kort model

319 kr

Tumortos kort modell med extra stabiliserande skena för extra stöd och stabilitet av tummen. Läs mer
Smidigt stöd för en smärtande tumme
Optimal anatomisk passform med skena för extra stöd
Tillverkad av ett luftigt material för bästa komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tumortos för extra stöd vid problem ex. tumbasartros

Tumortos i en kort och smidig modell för dig med smärta och eller artros i tummens grundled.  Stödet ger avlastning och stabilisering av en smärtande tumbas vid problem med tex tumbasartros och generella förslitningsskador. Den korta tumortosen är speciellt för tummen utan att påverka övrig rörelse i hand eller handleden.

För att ge extra stöd av en smärtande tumme har tumortosen en flexibel fjäderskena placerad över leden, fjäderskena är tillverkad av rostfrittstål och formar sig efter tummen konturer för ett extra stöd av tummen vid belastning. 

Stödet spänns enkelt och smidigt runt handleden och tummen med hjälp av elastiska kardborrband. Kardborrbandet runt handleden är förlängt med 3 cm för att underlätta av och påtagning och kan enkelt klippas av med en vanlig sax om bandet upplevs för långt. Den övre delen av tumortosen kan enkelt anpassas individuellt med hjälp av ett 5 mm brett kardborrband som justerarar graden av stöd av tummens övre del.  
Tumortosen är tillverkad av ett slitstarkt och luftigt lycra material som säkerställer användarkomfort och slitstyrka och finns i höger och vänster utförande för passform, komfort och funktion.

Flexibel fjäderskena för extra stöd

Den flexibla skenan är placerad längs med tummen för att ge ett extra stöd och skapa avlastning av en problematisk tumme. Skenan är mjuk och följsam och skapar stöd i kombination med dess fixering.

Flexibel fjäderskena för extra stöd

Enkel applicering och justering med kardborreband

Med endast ett band runt handleden och ett band runt övre delen av tummen fixeras stödet på enklaste och effektivaste sättet för extra stöd och avlastning.

Enkel applicering och justering med kardborreband

Vanliga frågor

Svar. Ja, tumortosen är speciellt utvecklad för att stödja tummens grundled vid problem med bla artros.

Svar. Ja, tumortosen är tillverkad av ett tunt välventilerande material som tål vatten och som torkar fort.

Svar. Stödet har ett kardborrband över handleden och ett tunnare band upptill på tummen för anpassning och justering.

Svar. Ja, skenan kan formas men det behövs sällan då den är placerad på ett sätt över tummen som inte behöver anpassning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten