• Handledsskydd Dynamics Plus
  • Handledsskydd Dynamics Plus
  • Handledsskydd Dynamics Plus
  • Handledsskydd Dynamics Plus

Handledsskydd Dynamics Plus

899 kr

Dynamics handledsstöd avlastar effektivt en smärtande handled med en helt unik passform, anpassningsmöjlighet och smidighet för alla situationer Läs mer
Överlägsen komfort och ventilation
Extra stabil förformad skena
Tryckavlastande pelott för optimal komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd med skena Dynamics

Handledsskydd Dynamics Plus är ett förstklassigt handledsskydd för extra stöd och avlastning i kombination med överlägsen komfort, anpassningsmöjlighet och kompression runt handleden. Handledsskydd Dynamics är tillverkat av ett tunt kompressionsgivande textilmaterial med en unik anatomisk passform för att skapa optimal komfort vid användning. Textilmaterialet är endast 1 mm vilket ger en enorm smidighet samtidigt som materialet säkerställer kompression runt handleden och tumbasen. Kompressionen i materialet skapar en unik grundstabilitet och motverkar effektivt svullnad i underarm, handled och tumbasen vid användning. Runt handleden sitter en extra tunn och luftig arthrozon, med en materialtjocklek på endast 0,5 mm men med bibehållen kompression. Arthrozonen har ytterligare elastisk och säkerställer optimal materialföljsamhet och komfort vid användning. Handledsskyddet är tillverkad av en cirkulär konstruktion vilket ger en extremt låg profil runt handleden och minimerar mängden band och sömmar runt handleden vilket ytterligare förbättrar användarkomforten. På insidan av handleden sitter en förformad plastskena tillverkad av polykarbonat, ett starkt men följsamt plastmaterial som effektivt skapar ett extra stöd och effektiv avlastning av en smärtande handled. Skenans unika konstruktion skapar ett extra stöd av handleden utan att påverka handens funktionella grepp. Skenan har en unik S form som är speciellt utvecklad för att minimera kontakten i handflatan. Skenan sitter placerad i en insydd ficka men kan på enklaste sätt tas bort ur handledsskyddet om behovet av stöd varierar beroende på aktivitet och belastning. Ett handledsstöd utan skena ger mindre stöd för handleden men är samtidigt betydligt smidigare.

Ett av de vanligaste problemområdena vid användning av handledsskydd är caput ulna, den runda benutväxten på utsidan av handleden. Handledsstöd med extra stabiliserande band och skenor kan ha en tendens att öka trycket över benutskottet om konstruktionen inte tar hänsyn till utskottet. Dynamics Plus handledsskydd har en insydd silikonpelott med ett 4 cm stort avlastande hål, appliceringen av handledsstödet skall anpassas så att benutskottet placeras i hålet med effekten av att silikonet runt kommer att skapa en total avlastning och tar bort allt tryck över det känsliga området. Denna funktion är unik för Dynamics och säkerställer optimal komfort vid användning.

Runt handleden sitter ett 4 cm brett elastiskt band. Bandet fästes på enklaste sätt med hjälp av kardborre och kan enkelt justeras för att skapa ett mer eller mindre stabilt handledsskydd i linje med problem och belastningsprofil. Om behovet är mera stöd och avlastning spänns bandet på enklaste sätt hårdare vilket ytterligare bidrar till att skenan fixera närmare och stabilitet över handleden.

Använd Dynamics Plus handledsskydd vid problem med,
Behov av extra stöd och avlastning av handleden
Överbelastningsskador i hand och handled
Instabilitet i handleden med behov av extra stöd
Lättare artrosproblem med behov av stöd och kompression

Handledsskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorkas innan användning. Mät omkretsmåttet runt handleden för att säkerställa rätt storlek vid användning.
Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, handledsskydd Dynamics Plus har en tryckavlastande pelott av silikon som tar bort allt tryck över knölen utan att påverka varken smidighet eller avlastning av handleden.

Svar. Du skall välja en modell av skydd som går att anpassa vilket medför att produkten kan ge mer eller mindre stöd i linje med behov. Handledsskydd Dynamics plus går att anpassa på flera sätt för att individuella anpassa produkten i linje med behov. Skenan som skapar extra stöd kan tas ut ur skyddet samtidigt som det extra stabiliserande bandet går att spänna mer eller mindre för att få ett stöd som möter dina individuella behov helt beroende på aktivitet och belastning.

Svar. Ja, absolut i 30° handtvätt. Skenan kan tas ut sin ficka vid tvätt för att underlätta uppsköljning av skyddet

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten