Handledsstöd med elastiskt band | Rehaboteket
handledsstod_sport
handledsstod_sport

Handledsstöd med kombinerad kompression och stöd

  •  299 kr 

Kompressionsgivande handledsstöd med ett 4 cm brett elastiskt band för justerbart stöd av handleden

Läs mer

  • Extra stöd med justerbart band
  • Hög grad av kompression
  • Extra smidigt med tunt ventilerande material
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd med elastiskt band

Handledsstöd OSport kombinerar kompressionsgivande textil med ett 4 cm brett justerbart band för en optimal kombination av lokal kompression runt handleden med ett extra stöd för stabilitet.

Det större kompressionsgivande materialet täcker hand, handled och underarm för att skapa ett heltäckande kompressionsstöd för minskad svullnad och lokalt ökar cirkulation.
Runt handleden sitter ett insytt handledsband som enkelt kan justeras för att öka eller minska bandets stödjande förmåga. Ju hårdare bandet spänns desto mera stöd och stabilitet uppnås.

Det tunna och högelastiska materialet kombinerar smidighet och ventilation för extra komfort vid användning. Passar både till höger och vänster.
Optimalt för all typ av idrott och motion samt vardag och på arbetsplatsen. Stödet skall tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
Storlek 115 - 18 cm
Storlek 2 18 - 21 cm
Storlek 321 - 24 cm

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket