Handske för artros Svart | Rehaboteket
Handske för artros
Handske för artros Handske för artros

Artroshandske svart modell för problem med artros i hand och fingrar

  • 349 kr

Artroshandske i svart modell tillverkad av ett mjukt och kompressiongivande bomullsmaterial med Spandex för optimal funktion

Läs mer

  • Artroshandske för lätt kompression av hand och fingar
  • Tillverkad av luftig bomull med spandex
  • Öppna fingertoppar för normal kontakt
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handske för artros Svart

Artroshandske svart modell är en komplett handske för artros för smärta, stelhet och problem i hand och fingrar i samband med artros i handen och fingrarna. Handsken är tillverkad av en kombination av bomull och elastiskt Spandexx för att säkerställa rätt mängd kompression över handen och fingerlederna inklusive tummen och tumbasen vid problem med artros även i tummen. 
De öppna fingertopparna säkerställer normalt funktion med full kontakt över fingertopparna för vardagligt användande.  

Artroshandsken är utvecklad för att även minska svullnad i hand och fingrar och ger kompression från fingertoppen ned till handen samtidigt som handsken säkerställer kompressionsbehandling över hand, handled. Artroshandskens anatomiska passform är noggrant konstruerad för att effektivt jämn och effektiv kompression över hela handen och fingrarna. 

Artroshandsken kan med fördel användas både dagtid och nattetid. Det tunna ventilerande materialet säkerställer bästa komfort dag som natt. 

För att minimera mekaniskt slitage skall handsken för artros tvättas i 40° handtvätt. 
Artroshandsken säljs per par för både höger och vänster hand. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

StorlekMått över knogarna
Small Upp till 8 cm
Medium8 - 11 cm
Large11 cm -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem