Handske för artros Svart | Rehaboteket
Handske för artros
Handske för artros Handske för artros

Artroshandske svart modell för problem i hand och fingrar

  •  349 kr 

Artroshandske i svart modell tillverkad av ett mjukt och kompressionsgivande bomullsmaterial Läs mer

  • Handske för lätt kompression av hand och fingar
  • Tillverkad av luftig bomull med spandex
  • Öppna fingertoppar för normal kontakt
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handske för artros Svart

Artroshandske svart modell är en lätt kompressionsgivande handske för problem och stelhet i hand och fingrar. Handsken är tillverkad av en kombination av bomull och elastiskt spandexx för att säkerställa kompression över handen och fingerlederna inklusive tummen och tumbasen. De öppna fingertopparna säkerställer normalt funktion med full kontakt över fingertopparna för vardagligt användande. Handsken är även utvecklad för att minska lokal svullnad i hand och fingrar och ger jämn kompression från fingertoppen ned till handen samtidigt som handsken säkerställer kompression över hand, handled.
Passformen på handsken är noggrant konstruerad för att ge en effektiv jämn kompression över hela handen och fingrarna. Det tunna ventilerande materialet säkerställer bästa komfort dag som natt. 

Handsken tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka. Artroshandsken säljs per par för både höger och vänster hand. 

Storlekstabell

StorlekMått över knogarna
Small Upp till 8 cm
Medium8 - 11 cm
Large11 cm -

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur tvättar jag mina handskar? 
Svar. Tvättråd är 30° handtvätt och låt artroshandskarna lufttorka innan användning. 

Fråga. Säljs handskarna per par? 
Svar. ja, handsken säljs alltid per par för höger och vänster hand. 

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek på mina handskar. 
Svar. Du behöver bara mäta bredden över knogarna på handryggen för att hitta rätt storlek. Small mellan upp till 8 cm , Medium 8-11 cm , Large över 11 cm. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket