• Fotledsortos AIR
  • Fotledsortos AIR
  • Fotledsortos AIR

Fotledsortos AIR

499 kr

AIR kombinerar anpassningsbar kompression och stabilitet för en skadad fotled. Två uppblåsbara luftkuddar reglerar kompressionen effektivt Läs mer
Effektiv stabilitet för en skadad fotled
Motverkar svullnad effektivt
Enkel och snabb applicering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsortos AIR med uppblåsbara kuddar för justerbar stabilitet och kompression

Fotledsortos AIR är en unik fotledsortos för extra stabilitet och kompression över fotleden efter fotledsskada. Fotledsortosen har två stabila plastskenor för extra stabilitet och stöd av fotleden placerad på in och utsidan av fotleden.  Plastskenorna appliceras på enklaste sätt över på insidan och utsidan av fotleden och sitter ihop under foten med en reglerbar fotplatta. 
Fotplattan kan enkelt regleras med hjälp av kardborre för att indivudell passa fotledens bredd för bästa passform och stabilitet. Justeringsmöjligheten i fotledsortosen ger en anpassningsbar produkt som enkelt kan justeras för att följa utveckligen efter skada. I takt med att svullnaden avtar kan produkten justeras för att på bästa sätt säkerställa önskat stöd och kompression. 

Innanför de hårda plastkenorna sitter det ett extra tryckavlastande foder i form av två uppblåsbara luftkuddar. Kuddarna är placerad på in- och utsidan av fotleden och kan indivudellt anpassas för att skapa rätt förutsättning för stöd och kompression runt fotleden.
Genom att anpassa luftmängden i fodret i förhållande till bandspänningen runt skenorna justeras graden av stöd och kompression över fotleden. Luftkuddarna fungerar både som kompressionskuddar samtidigt som de ger extra effektiv stabilisering och vid behov immobilisering av en vrickad/stukad fotled.
Tillsammans med leveransen av fotledssstödet medföljer det en speciell handpump som möjliggör den ökade eller minskade kompressionen över fotledens in och utsida individuellt.  Beroende på vilken sida pumpen som används så kan luftkudden pumpas upp eller tömmas på luft beroende på önskad grad av kompression. 

Fotledsortosen är tillverkad av HDPE plast och appliceras med två kardborrband runt fotleden för enkel och smidig justering och kan användas för både höger och vänster fotled i samma produkt. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, AIR är en väldigt smidigt och effektiv fotledsortos för akuta fotledsskador som du enkelt kan anpassa efter ditt behov av kompression och stöd.

Svar. Det medföljer en pump i leveransen av produkten. Med pumpen kan du blåsa upp kudden och även ta ut luft ur kuddarna vid behov

Svar. Fotledsortosen kan enkelt anpassas för att passa även de bredaste hälarna tack vare den fullt justerbara fotplattan som fäster på den inre och yttre stödskenan.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten