Knäskydd SELF

Knäskydd SELF

399 kr

Knäskydd Self är ett ultrasmidigt knäskydd för extra kompression och lätt stöd av knäleden Läs mer
Extra kompression runt knäleden
Extrem smidighet och andningsaktivitet
Rundstickad anatomisk passform
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Kompressionsknäskydd med extrem smidighet

Knäskydd SELF är ett av marknadens smidigaste knäskydd konstruerade med en unik anatomisk passform för maximal funktion, komfort och smidighet. SELF är ett unikt knäskydd tillverkat med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en medicinsk kompressionsstrumpa men med en anpassad kompressionsprofil. 

Knäskydd SELF's  konstruktionen i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer kompression över hela knäleden trots knäskyddets extremt tunna, luftiga och smidiga konstruktion. Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och garanterar bibehållen kompression över tid. Total materialtjocklek är endast 1 mm vilket gör knäskydd SELF till marknadens tunnaste knäskydd med säkerställd kompression oavsett vardag eller idrott/motion. 

På insidan av knäskyddet över främre lårmuskeln sitter det ett vidhäftande silikon fält för att förbättra fixeringen av knäskyddet över knäleden. 

Knäskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter vilket ger ytterligare en extrem smidighet vid användning. 
Den unika rundstickade tillverkningsmetoden i kombination med den anatomiska passformen samt minimalt med sömmar ger extra hög kompression utan risk för skav eller obehag.

Använd SELF knäskydd vid,
- Behov av extra kompression runt knäleden 
- Lokal smärta och lokala inflammation
- Återkommande lokal svullnad i knäleden

Self fungerar lika bra på höger som vänster underben. 
Knäskyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt knäskyddet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas
SELF knäskydd säljs per styck och finns i storlekarna XS – XXL, måttet skall tas 15 cm ovan knäleden runt låret. 

 

Ultrasmidigt kompressionsskydd

Extremt tunnt material, endast 1 mm tjockt gör SELF till en av de smidigaste knäskydden för lätt stabilitet och hög grad av kompression i samma lösning.

Rundstickad konstruktion utan sömmar

Knäskydd SELF är tillverkat av tunn, luftig och smidig kompressiontextil för överlägsen smidighet och komfort. Den tunna rundstickade konstruktion stöd minimalt och ger extra hög kompression runt knäleden.

Extrem smidighet endast 1 mm materialtjocklek

SELF är våra smidigaste produkter med en total tjocklek på 1 mm, skydden är helt utan skenor och band för att ge ett extra smidigt skydd.

Vanliga frågor

Svar. Omkretsmåttet skall tas 15 cm upp på låret fråm mitten av knät

Svar. Ja, SELF är inte höger eller vänsteranpassade och fungerar lika bra oavsett sida.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka innan användning.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten