Knäskydd Self | Rehaboteket
elastiskt knäskydd
elastiskt knäskydd

Kompressionsknäskydd med extrem smidighet

  •  399 kr 

Knäskydd Self är ett ultrasmidigt knäskydd för extra kompression och lätt stöd av knäleden

Läs mer

  • Extra kompression runt knäleden
  • Extrem smidighet och andningsaktivitet
  • Rundstickad anatomisk passform
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd Self

Knäskydd SELF är ett av marknadens smidigaste knäskydd konstruerade med en unik anatomisk passform för maximal funktion, komfort och smidighet. SELF är ett unikt knäskydd tillverkat med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en medicinsk kompressionsstrumpa men med en anpassad kompressionsprofil. 

Knäskydd SELF's  konstruktionen i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer kompression över hela knäleden trots knäskyddets extremt tunna, luftiga och smidiga konstruktion. Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och garanterar bibehållen kompression över tid. Total materialtjocklek är endast 1 mm vilket gör knäskydd SELF till marknadens tunnaste knäskydd med säkerställd kompression oavsett vardag eller idrott/motion. 

På insidan av knäskyddet över främre lårmuskeln sitter det ett vidhäftande silikon fält för att förbättra fixeringen av knäskyddet över knäleden. 

Knäskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter vilket ger ytterligare en extrem smidighet vid användning. 
Den unika rundstickade tillverkningsmetoden i kombination med den anatomiska passformen samt minimalt med sömmar ger extra hög kompression utan risk för skav eller obehag.

Använd SELF knäskydd vid,
- Behov av extra kompression runt knäleden 
- Lokal smärta och lokala inflammation
- Återkommande lokal svullnad i knäleden

Self fungerar lika bra på höger som vänster underben. 
Knäskyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt knäskyddet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas
SELF knäskydd säljs per styck och finns i storlekarna XS – XXL, måttet skall tas 15 cm ovan knäleden runt låret. 

 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Mått runt låret 15 cm ovan knäled
X-Small 35 - 38 cm
Small38 - 41 cm
Medium 41 - 45 cm
Large45 - 49 cm
X-Large49 - 54 cm
XX-Large54 - 60 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur skall jag mäta in knäskyddet för att hitta rätt storlek för mig. 
Svar. Omkretsmåttet skall tas 15 cm upp på låret fråm mitten av knät

Fråga. Fungerar SELF knäskydd lika bra på höger som vänster knäled?
Svar. Ja, SELF är inte höger eller vänsteranpassade och fungerar lika bra oavsett sida. 

Fråga. Hur skall jag tvätta mitt knäskydd? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket