TheraGo Elastiskt Knäskydd | Rehaboteket
knaskydd
knaskydd knaskydd_therago knaskydd_therago knaskydd_therago
Populär

TheraGO knäskydd med flexibla mjukskenor

  •  699 kr 

Anatomiskt knäskydd med flexibla mjukskenor för extra kontroll och kompression av knäleden 

Läs mer

  • Flexibla skenor för bättre kontroll och form
  • Hög grad av kompression och komfort
  • Integrerad silikonpelott för extra stöd runt knäskålen
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TheraGo Elastiskt Knäskydd

TheraGo knäskydd är ett tekniskt avancerat knäskydd tillverkat av en unik kompressionstextil bestående av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma textilfibrer ger ett knäskydd med hög komfort och extra hög kompression i samma konstruktion. Materialet är rundstickat helt utan sömmar för att minimera risken för skav och obehag.

Knäskyddet har en total höjd på 31 cm och har en insydd viskoelastisk cirkulär kudde placerad runt knäskålen för ökad knäskålsstabilisering i kombination med högre grad av kompression över knäledens framsida. Kudden skapar ett cirkulärt stöd runt knäskålen som ökar stabiliteten vid knäskålsrelaterade problem. 
På in och utsida av knäskyddet sitter det två flexibla mjuka metallskenor insydda i skenfickor. Skenorna skapar lätt extra stöd för knäleden i kombination med ökad grad av formstabilitet vilket effektivt motverkar att knäskyddet sjunker ihop. Skenorna som är mjuka och flexibla sitter insydda i väl polstrade fickor på insidan av knäskyddet vilket ytterligare ökar komforten. 
TheraGO elastiskt knäskydd är ett extremt tunt och smidigt knäskydd som fungerar optimalt för vardagligt användande och på arbetsplatsen. Den tunna och smidigt konstruktionen fungerar optimalt i vardagen, under ett par byxor och har ventilerande egenskaper för bästa komfort. 
Knäskyddet finns i 5 olika storlekar, måttet tas runt knäleden. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått AOmkretsmått B
Storlek 141 - 44 cm 31 - 34 cm
Storlek 244 - 47 cm 34 - 37 cm
Storlek 347 - 50 cm 37 - 40 cm
Storlek 450 - 53 cm 40 - 43 cm
Storlek 553 - 56 cm 43 - 46 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är skenorna tillverkade av?
Svar. Skenorna är tillverkade av flätat stål som gör dem mjuka och följsamma för lätt extra stöd och bibehållen form på skyddet under användning. 

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek?
Svar. Varje produkt har en egen storlekstabell och måttet som du skall ta baseras på omkretsmåttet runt låret och runt vaden. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket