• TheraGO knäskydd
  • TheraGO knäskydd
  • TheraGO knäskydd
  • TheraGO knäskydd

TheraGO knäskydd

699 kr

Anatomiskt knäskydd med flexibla skenor som ger extra kontroll och kompression av knäleden Läs mer
Flexibla skenor för bättre kontroll och form
Hög grad av kompression och komfort
Integrerad silikonpelott för extra stöd runt knäskålen

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

TheraGO knäskydd med flexibla, mjuka skenor

TheraGo knäskydd är ett tekniskt avancerat knäskydd tillverkat av en unik kompressionstextil bestående av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma textilfibrer ger ett knäskydd med hög komfort och extra hög kompression i samma konstruktion. Materialet är rundstickat helt utan sömmar för att minimera risken för skav och obehag.

Knäskyddet har en total höjd på 31 cm och en insydd viskoelastisk cirkulär kudde placerad runt knäskålen för ökad knäskålsstabilisering i kombination med högre grad av kompression över knäledens framsida. Kudden skapar ett cirkulärt stöd runt knäskålen som ökar stabiliteten vid knäskålsrelaterade problem.

På in- och utsida av knäskyddet sitter två flexibla, mjuka metallskenor insydda i skenfickor. Skenorna skapar lätt extra stöd för knäleden i kombination med ökad grad av formstabilitet, vilket effektivt motverkar att knäskyddet sjunker ihop. Skenorna är insydda i väl polstrade fickor på insidan av knäskyddet vilket ytterligare ökar komforten.

TheraGO knäskydd är ett extremt tunt och smidigt knäskydd som fungerar optimalt för vardagligt användande och på arbetsplatsen. Den tunna och smidiga konstruktionen fungerar optimalt i vardagen, under ett par byxor, och har ventilerande egenskaper för bästa komfort.

Knäskyddet finns i fem storlekar. Måttet tas runt knäleden.

Avlastande mjuka flexibla skenor

Knäskyddet har mjuka, flexibla fjäderskenor som förstärker stödet runt knäleden och samtidigt säkerställer skyddets passform under användning.

Avlastande mjuka flexibla skenor

Unik kompressionstextil

TG kompressionstextil består av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat, vilket minimerar risken för skav.

Unik kompressionstextil

Stöd runt knäskålen

Den cirkulära silikonpelotten ökar kompressionen lokalt över knäledens framsida samtidigt som knäskålen stöds i alla riktningar.

Stöd runt knäskålen

Vanliga frågor

Skenorna är tillverkade av flätat stål som gör dem mjuka och följsamma för lätt extra stöd och bibehållen form på skyddet under användning.

Varje produkt har en egen storlekstabell, och du utgår ifrån ditt omkretsmått runt låret och runt vaden när du väljer storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten