Påläggsortos - Genum LIGA EASE
Påläggsortos - Genum LIGA EASE

Påläggsortos - Genum LIGA EASE

1 599 kr

Påläggsortosen är konstruerad för enklaste applicering över knäleden. Knäskyddet har två sidostabiliserande skenor för optimalt stöd vid ex artrosproblem Läs mer
Utformad för enklast möjliga applicering
Stabila sidostabiliserande skenor
Avlastning vid artros och instabila knäleder

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd med förenklad applicering - stabilitet för en instabil knäled

ARX Wrap, anatomisk påläggsortos med stabila ledade metallskenor för effektivt stabilisering av en instabil knäled vid ex. artrosproblem eller generell instabilitets problem.
Den stabiliserande skenan är placerad på knäledens insida och utsida och hjälper till att effektivt stabilisera leden.

Skenan kan enkelt anpassas individuellt för att följa knäledens form för att ge ytterligare bättre stabilitet. Påläggsortoser är en ny typ av knäskydd speciellt utformade för enklast möjliga applicering.
Konstruktionen är speciellt anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten. En påläggsortos är lösningen på problemet! Knäskyddet läggs runt knäleden och fästes enkelt med kardborre. Konstruktionen är speciellt anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten.

De två breda elastiska banden upptill på låret och nedtill över vaden ger väldigt enkel anpassning och justeringsmöjlighet för användaren.  
Knäskyddet ARX är tillverkad av ett lätt material med väldigt god kompression och ventilation för optimal komfort och funktion. Materialet ger optimal användarkomfort utan att påverka funktionen.
I knävecket sitter ett tunnt och smidigt andningsaktivt material Neptur för förbättrad användarkomfort. Neptunmaterialet leder bort fukten från den tunna huden i knävecket och ger väldigt bra komfort. 
Använd ARX Wrap vid knäledsinstabilitet orsakat av skada på sidoligamenten, menisken eller som ett extra stöd vid artros i knäleden. 

Knäskyddet skall tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka. 

Påläggsmodell för förenklad av och påtagning

Förenklad anpassning och applicering med en unik möjlighet till unik justering. Påläggsmodellen läggs på enklaste sätt runt leden utan att behöva böja sig ned över foten och dra skyddet upp på plats.

Påläggsmodell för förenklad av och påtagning

Stabila skenor och bredare band för extra stöd

Stabiliserande skenor i kombination med extra breda kompressionsgivande bandsystem skapar förutsättningar för enkel och effektiv stabilisering av knät.

Stabila skenor och bredare band för extra stöd

Optimalt som vardagligt stöd av knäleden

Förenklad applicering, förenklad justering och förenklad anpassning säkertäller att alla kan använda och justera stödet för bästa anpassning och justering. 

Optimalt som vardagligt stöd av knäleden

Vanliga frågor

Ja, om du behöver extra effektivt stöd över leden som samtidigt är enkel att sätta på och ta av så är påläggsortoser den bästa lösningen

Ja, knäskyddet är speciellt utvecklat för enklaste applicering. Knäskyddet lägger man om knäleden utan behov att luta sig framåt och dra något över foten.

En påläggsortos är ett knäskydd som man inte behöver dra upp över foten för att kunna använda. Påläggsortosen lägger man runt knäleden med hjälp av den öppna designen och spänner med hjälp av kardborrbanden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten