Knäskydd påläggsmodell - extra stabilitet och avlastning för en instabil knäled
påläggsortos knäskydd
påläggsortos knäskydd Påläggsortos knäskydd

Knäskydd med förenklad applicering - stabilitet för en instabil knäled

  •  1 599 kr 

Påläggsortosen är konstruerad för enklaste applicering över knäleden. Knäskyddet har två sidostabiliserande skenor för optimalt stöd vid ex artrosproblem Läs mer

  • Utformad för enklast möjliga applicering
  • Stabila sidostabiliserande skenor
  • Avlastning vid artros och instabila knäleder
buy try logo
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd Påläggsortos - ARX

ARX Wrap, anatomisk påläggsortos med stabila ledade metallskenor för effektivt stabilisering av en instabil knäled vid ex. artrosproblem eller generell instabilitets problem.
Den stabiliserande skenan är placerad på knäledens insida och utsida och hjälper till att effektivt stabilisera leden.

Skenan kan enkelt anpassas individuellt för att följa knäledens form för att ge ytterligare bättre stabilitet. Påläggsortoser är en ny typ av knäskydd speciellt utformade för enklast möjliga applicering.
Konstruktionen är speciellt anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten. En påläggsortos är lösningen på problemet! Knäskyddet läggs runt knäleden och fästes enkelt med kardborre. Konstruktionen är speciellt anpassad för användare som förutom problem med knäleden också har problem med den egna rörelseförmågan att sträcka sig ned mot foten.

De två breda elastiska banden upptill på låret och nedtill över vaden ger väldigt enkel anpassning och justeringsmöjlighet för användaren.  
Knäskyddet ARX är tillverkad av ett lätt material med väldigt god kompression och ventilation för optimal komfort och funktion. Materialet ger optimal användarkomfort utan att påverka funktionen.
I knävecket sitter ett tunnt och smidigt andningsaktivt material Neptur för förbättrad användarkomfort. Neptunmaterialet leder bort fukten från den tunna huden i knävecket och ger väldigt bra komfort. 
Använd ARX Wrap vid knäledsinstabilitet orsakat av skada på sidoligamenten, menisken eller som ett extra stöd vid artros i knäleden. 

Knäskyddet skall tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med artros och behöver ett knäskydd som är enkelt att sätta på över knäleden. Kan en påläggsortos lösa mina problem?
Svar. Ja, om du behöver extra effektivt stöd över leden som samtidigt är enkel att sätta på och ta av så är påläggsortoser den bästa lösningen

Fråga. Jag har problem med att böja mig ned för att sätta på mig strumpor. Kan jag använda detta knäskydd för mitt värkande knä. 
Svar. Ja, knäskyddet är speciellt utvecklat för enklaste applicering. Knäskyddet lägger man om knäleden utan behov att luta sig framåt och dra något över foten. 

Fråga. Vad menas med en påläggsortos? 
Svar. En påläggsortos är ett knäskydd som man inte behöver dra upp över foten för att kunna använda. Påläggsortosen lägger man runt knäleden med hjälp av den öppna designen och spänner med hjälp av kardborrbanden. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

2

Denna produkten ingår i kampanjen Try & Buy

buy try logo
  • Prova Hemma
  • Fri Frakt / Fri Retur
  • Ingen Fakturaavgift

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem