Fotledsstöd SELF | Rehaboteket
fotledsstöd för stukad fot
fotledsstöd för stukad fot

Kompressionsstöd för fotleden

  •  329 kr 

Smidigt kompressionsgivande fotledsstöd för lokal kompression, både för idrott som vardagligt användande. Läs mer

  • Flexibel passform för alla tillfällen
  • Hög grad av kompression
  • Extrem smidighet minimal rörelsepåverkan
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Fotledsstöd SELF

Self är en produktserie för fotledsproblem med funktion, komfort och smidighet i samma lösning. Self produkterna har en unik anatomisk passform som säkerställer stöd lokalt över fotleden. Produkten är tillverkad med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en kompressionsstrumpa vilket ger en jämn kompression över fotleden.

Materialkompositionen bestående av 70 % polyamid och 30% elastan ger jämn kompression över fotleden trots dess tunna och smidig konstruktion. Materialet säkerställer även slitstyrka och smidighet med en materialtjocklek på endast 1 mm påverkar produkten inte fotledens böj eller sträckförmåga vid användning 

Self fotledsstöd är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter för extrem smidighet. Dra endast fotledsstödet över foten på enklaste sätt för lätt extra stöd och kompression.  Den unika rundstickade tillverkningsmetoden tillåter extra kompression utan risk för skav eller obehag.

Använd Self fotledsstöd vid,
- Lokala problem i nedre underbenet, fotleden och foten
- Efter fotledsskada vid behov av ökad grad av kompression
- Motverka lokal svullnad runt fotleden
- Generell lättare stabilisering av svaga fotleder både vid idrott och motion som såväl under en arbetsdag eller på fritiden.

Self designens extremt tunna profil gör det möjligt att använda fotledsstödet i alla skor. Normalt används Self direkt mot huden med en vanlig strumpa ovanpå och produkten fungerar lika bra på höger som vänster fotled.
Self fotledsstöd skall handtvättas i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt fotledsstödet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt fotleden
X-Small 19 - 21 cm
Small 21 - 24 cm
Medium 24 - 27 cm
Large 27 - 30 cm
X-Large 30 - 33 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett kompressionsgivande fotledsstöd då jag ofta svullnar i fotleden när jag spelar fotboll. Kan Self passa mig? 
Svar. ja, self är ett kompressionsgivande fotledsstöd med optimal smidighet och tar minimalt med plats i trånga fotbollsskor. Produktens kompressionsprofil säkerställer jämn kompression över hela fotleden. 

Fråga. Kan jag använda Self vardagligt på mitt arbete? Jag arbetar i kängor.
Svar. Ja, Self fotledsstöd är tillverkat av ett andningsaktivt material och kan med fördel användas en hel arbetsdag för att lindra smärta och öka graden av kompression runt fotleden vid behov. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket