Storsäljare
  • Fotledsstöd SELF

Fotledsstöd SELF

389 kr

Smidigt kompressionsgivande fotledsstöd för lokal kompression, både för idrott som vardagligt användande. Läs mer
Flexibel passform för alla tillfällen
Hög grad av kompression
Extrem smidighet minimal rörelsepåverkan

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Kompressionsstöd för fotleden

Self är en produktserie för fotledsproblem med funktion, komfort och smidighet i samma lösning. Self produkterna har en unik anatomisk passform som säkerställer stöd lokalt över fotleden. Produkten är tillverkad med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en kompressionsstrumpa vilket ger en jämn kompression över fotleden.

Materialkompositionen bestående av 70 % polyamid och 30% elastan ger jämn kompression över fotleden trots dess tunna och smidig konstruktion. Materialet säkerställer även slitstyrka och smidighet med en materialtjocklek på endast 1 mm påverkar produkten inte fotledens böj eller sträckförmåga vid användning 

Self fotledsstöd är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter för extrem smidighet. Dra endast fotledsstödet över foten på enklaste sätt för lätt extra stöd och kompression.  Den unika rundstickade tillverkningsmetoden tillåter extra kompression utan risk för skav eller obehag.

Använd Self fotledsstöd vid,
- Lokala problem i nedre underbenet, fotleden och foten
- Efter fotledsskada vid behov av ökad grad av kompression
- Motverka lokal svullnad runt fotleden
- Generell lättare stabilisering av svaga fotleder både vid idrott och motion som såväl under en arbetsdag eller på fritiden.

Self designens extremt tunna profil gör det möjligt att använda fotledsstödet i alla skor. Normalt används Self direkt mot huden med en vanlig strumpa ovanpå och produkten fungerar lika bra på höger som vänster fotled.
Self fotledsstöd skall handtvättas i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt fotledsstödet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

Kompressionstextil för extra stöd

SELF skapar stöd och stabilitet tack vare kombinationen av material och produktionsteknik. Den unika konstruktionen möjliggör extra hög kompression utan att påverka rörelsefriheten i fotleden för extra stöd.

Kompressionstextil för extra stöd

Vanliga frågor

Svar. ja, self är ett kompressionsgivande fotledsstöd med optimal smidighet och tar minimalt med plats i trånga fotbollsskor. Produktens kompressionsprofil säkerställer jämn kompression över hela fotleden.

Svar. Ja, Self fotledsstöd är tillverkat av ett andningsaktivt material och kan med fördel användas en hel arbetsdag för att lindra smärta och öka graden av kompression runt fotleden vid behov.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten