Fotledsortos PushO | Rehaboteket
fotledsortos_for_artros_i_fotleden
fotledsortos_for_artros_i_fotleden artros_fotledsskydd fotledsstod_artrosfotled fotledsortos_artrosfotled

Fotledsortos för stabilitet av en instabil fotled samt vid artrosproblem

  •  1 099 kr 

Fotledsortos PushO är en stabil och lättapplicerad fotledsortos för behov av extra stöd och stabilitet vid nedsatt stabilitet i och artros i fotleden

Läs mer

  • För instabilitet och artros i fotleden
  • Enkel att applicera, tar minimalt med plats i skor
  • Ger kombinerat inre och yttre stöd för fotleden
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 0-2 dagar

Fotledsortos PushO

Fotledsortos PushO är en stabil och smidig fotledsortos för stabilitet av fotleden. PushO fungerar optimalt i vanliga skor och är speciellt utvecklad för att verka utan att märkas. 
PushO är en optimal produkt för äldre personer med behov av ett permanent extra stöd runt fotleden och är speciellt konstruerad för enkel applicering samtidigt som fotledsortosen skall fungera optimalt i vardagliga skor utan att ta för mycket plats. 

Fotledsortos PushO är tillverkad med en optimal balans mellan externt stöd och optimal komfort. Fotledsortosen har en helt unik konstruktion i form av en välpolstrad anatomiskt formad stabil plastskena som appliceras runt hälen och stödjer fotleden från fotledens insida och utsida. Fotledsortosen är välpolstrad med mjukt och tryckavlastande skum som effektivt minimerar tryck och obehag runt fotledens ytliga ben och fotknölar. 
Fotledsortosen fixeras runt fotleden med hjälp av tre band. Det kortare bandet förbinder den inre och yttre delen av fotledsortosen medans de två längre banden som sitter infästa under foten lindas individuellt runt ortosens övre respektive nedre del för optimal fixering. PushO är speciellt utvecklad för enklaste möjliga applicering. 

Fotledsortosen PushO används som ett permanent långtidsstöd vid kronisk nedsatt stabilitet och artros i fotleden och ger samma stöd för inre och eller yttre instabilitet. 
PushO fotledsortos skall användas utanpå en normal strumpa och optimal stabilitet uppnås i kombination med en väl på foten fixerad sko. Om fotledsortosen används inomhus utan skor skall försiktighet tas utifrån att fotledsortosen kan upplevas halare än normala strumpor vid belastning på normala golv. PushO fungerar även i sandaler sommartid, om sandalen har ankelfixering förbättras fixeringen på foten. 

PushO fotledsortos är används vid,
- Behov av extra stöd och stabilitet av fotleden.  
- Permanent instabilitet i fotleden med behov av stöd av fotledens in- och eller utsida. 
- Artros i fotled
- Kombinerat behov av extra stabilitet och enkel anpassning och applicering

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompression

2

Avlastning

5

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt fotleden (cm)
Storlek 127 - 31 cm
Storlek 2 31 - 34 cm
Storlek 3 34 - 40 cm
Höger eller Vänster

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga Är fotledsortosen höger och vänster anpassad? 
Svar. Ja, med tanke på fotledsortosens anatomiska passform så är den höger eller vänsteranpassad. 

 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket