• Fotledsortos PushO
  • Fotledsortos PushO
  • Fotledsortos PushO
  • Fotledsortos PushO
  • Fotledsortos PushO

Fotledsortos PushO

1 099 kr

Fotledsortos PushO är en stabil och lättapplicerad fotledsortos för behov av extra stöd och stabilitet vid nedsatt stabilitet i och artros i fotleden Läs mer
För instabilitet och artros i fotleden
Enkel att applicera, tar minimalt med plats i skor
Ger kombinerat inre och yttre stöd för fotleden

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsortos för stabilitet av en instabil fotled samt vid artrosproblem

Fotledsortos PushO är en stabil och smidig fotledsortos för stabilitet av fotleden. PushO fungerar optimalt i vanliga skor och är speciellt utvecklad för att verka utan att märkas. 
PushO är en optimal produkt för äldre personer med behov av ett permanent extra stöd runt fotleden och är speciellt konstruerad för enkel applicering samtidigt som fotledsortosen skall fungera optimalt i vardagliga skor utan att ta för mycket plats. 

Fotledsortos PushO är tillverkad med en optimal balans mellan externt stöd och optimal komfort. Fotledsortosen har en helt unik konstruktion i form av en välpolstrad anatomiskt formad stabil plastskena som appliceras runt hälen och stödjer fotleden från fotledens insida och utsida. Fotledsortosen är välpolstrad med mjukt och tryckavlastande skum som effektivt minimerar tryck och obehag runt fotledens ytliga ben och fotknölar. 
Fotledsortosen fixeras runt fotleden med hjälp av tre band. Det kortare bandet förbinder den inre och yttre delen av fotledsortosen medans de två längre banden som sitter infästa under foten lindas individuellt runt ortosens övre respektive nedre del för optimal fixering. PushO är speciellt utvecklad för enklaste möjliga applicering. 

Fotledsortosen PushO används som ett permanent långtidsstöd vid kronisk nedsatt stabilitet och artros i fotleden och ger samma stöd för inre och eller yttre instabilitet. 
PushO fotledsortos skall användas utanpå en normal strumpa och optimal stabilitet uppnås i kombination med en väl på foten fixerad sko. Om fotledsortosen används inomhus utan skor skall försiktighet tas utifrån att fotledsortosen kan upplevas halare än normala strumpor vid belastning på normala golv. PushO fungerar även i sandaler sommartid, om sandalen har ankelfixering förbättras fixeringen på foten. 

PushO fotledsortos är används vid,
- Behov av extra stöd och stabilitet av fotleden.  
- Permanent instabilitet i fotleden med behov av stöd av fotledens in- och eller utsida. 
- Artros i fotled
- Kombinerat behov av extra stabilitet och enkel anpassning och applicering

Vanliga frågor

Svar. Ja, med tanke på fotledsortosens anatomiska passform så är den höger eller vänsteranpassad.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten