Värmebyxa SRX | Rehaboteket
varmebyxa_srx
varmebyxa_srx
Populär

Smidighet | Kompression | Värme

  •  599 kr 

Kombinerad värme och kompressionsbyxa tillverkad av 1 mm tunn ultra-stretch för optimal smidighet

Läs mer

  • Extra tunn och smidig byxa
  • Ultra-stretchmaterial för extra kompression
  • Motverkar nedkylning och ökar värmen
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Värmebyxa SRX

Värmebyxa SRX är en tunn och smidig byxa utvecklad för att lokalt motverka nedkylning och öka graden av värme och kompression över lår, ljumskar och sätesmuskulaturen. 
Byxan är tillverkad av CR och SRX för en kombination av kompression och värme i en smidig byxa som inte påverkar rörelsen vid idrott och motion. CR materialet är ett ultra-stretchmaterial med hög grad av kompression samtidigt som SRX materialet ger högre grad av stöd. Kombinationen ger en unik byxa med funktion och komfort kombinerat.
På insidan av byxan sitter ett mjukt Neptunmaterial för extra komfort. Neptunmaterialet är snabbtorkande och bidrar till högre komfort och en torrare upplevelse.

​Lokalt över låret och i ljumskarna är ett 1 mm SRX material placerat, detta för att öka kompressionen och stödet utan att påverka rörelsen i höft eller lår. Värmebyxan är konstruerad för att även ge lokal värme över nedre delen av ländryggen och har ett justerbart snabbspänne placerat i midjan för extra fixering.
Värmebyxan kan användas för att isolera kroppsvärmen över sätesmuskulaturen, lår och ljumskar vilket kan ge ökad cirkulation och elasticitet i omkringliggande muskulatur.

Värmebyxan fungerar lika bra för män som kvinnor och finns i storlekarna XS-XL. Måttet skall tas runt midjan och är en indikation för den korrekta storleken.
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

1

Värme

4

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått midja
XS60 - 75 cm
S 70 - 85 cm
M80 - 95 cm
L 90 - 105 cm
XL105 - 115 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Fungerar byxan lika bra för män som kvinnor? 
Svar. Ja, byxan är tillverkad av ett stretchande material som formar sig efter kroppen och fungerar både för män och kvinnor

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket