Kompressionstights HiCOMP för extra hög kompression vid smärtande lår och ljumskar
Kompressionstights
Kompressionstights

Kompressionstights för smärtande ljumskar och muskulatur

  •  649 kr 

Anatomiska kompressionstights för optimal kompression och stöd för ljumskar, främre och bakre lårmuskulaturen samt sätesmuskulaturen. 

Läs mer

  • HiCOMP kompression för bästa effekt
  • Unik anatomisk passform | passar män som kvinnor
  • Tillverkade av slitstarkt Spandex för optimal kompression
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kompressionstights HiCOMP

HiCOMP kompressionstights är en anatomiskt konstruerade med en helt unik passform för optimal funktion. Kompressionstightsen är tillverkade av ett Spandex material för bästa kompression i ett smidigt utförande. 
Kompressionstights HiCOMP är speciellt konstruerad för att minimera rörelsepåverkan i ljumskarna vilket gör att kompressionstightsen passar optimalt för all högintensiv aktivitet och verkar helt utan rörelsepåverkan. 

Kompressionstightsens anatomiska konstruktion utgörs av en centralpanel i grenen som effektivt bidrar till att tightsen blir extra följsam över ljumskarna för att minimera rörelsepåverkan vid användning.
Centralpanelen säkerställer även ökad kompression lokalt över ljumskarna, ett vanligt problemområde för löpare, fotbollsspelare som ofta upplever kompression som effektiv behandling av muskulära problem i ljumskregionen. För extra effektiv kompression runt främre och bakre lårmuskeln är kompressionstightsen tillverkade med två helt cirkulära lårpartier. Kompressionstightsens cirkulära lårdelarna säkerställer extra hög kompression runt främre och bakre lårmuskulaturen vilket ofta är ett vanligt område för muskelbristningar och problem.
 
Kompressionstightsen är tillverkade av 75 % nylon, 20% spandex och 5 % polyamid vilket ger en effektiv kompression.
Materialet har en tjocklek på endast 0,5 mm vilket innebär att kompressionstights fungerar optimalt under normala kläder eller träningskläder utan att ta någon extra plats. 

Kompressionstights HiCOMP fungerar lika bra för män som kvinnor och finns i storlekarna S - XXL för optimal passform. Kompressionstightsen tvättas i 40° och skall lufttorka efter tvätt. 
Vid användning av tightsen utan tvätt påverkas byxans kompression, tvätta därför byxan minst en gång i veckan för att återfå tightsens ursprungliga kompressionsprofil. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag löptränar och söker smidiga och effektiva kompressionstights för mina problem med ljuskarna. Är kompressionstightsen HiCOMP något jag kan använda när jag löptränar?
Svar. Ja, kompressionstightsen fungerar optimalt för högintensiv monoton träning utan att påverka rörelseförmågan över ljumskarna.

Fråga. Kan kompressionstightsen användas av både män och kvinnor?
Svar. Ja, tack vare kompressionstightsens materialkomposition kan tightsen användas både av män och kvinnor. Tightsen finns i storlek S - XXL villket fungerar bra för både kvinnor och män. 

Fråga. Hur tvättar jag mina kompressionstights?
Svar. Du tvättar tightsen i 40° och låter byxorna lufttorka innan användning. Om kompressionstightsen används vid flera tillfällen utan tvätt kommer byxans kompression att försvagas utifrån att materialet töjs ut. Efter tvätt och lufttork återgår materialet till den ursprungliga kompressionsprofilen. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

5

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt höften
Small- 70 cm
Medium70 - 80 cm
Large80 - 90 cm
X-Large90 - 100 cm
XX-Large100 - 110 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem