Kompressionstights HiCOMP för extra kompression av lår och ljumskar
Kompressionstights
Kompressionstights

Kompressionstights för ljumskar och lårmuskulatur

  •  649 kr 

Kompressionstights för kompression och stöd för ljumskar, främre och bakre lårmuskulaturen samt sätesmuskulaturen. 

Läs mer

  • Lokal kompression för bästa effekt
  • Anatomisk passform | Passar män som kvinnor
  • Tillverkade av smidigt och slitstarkt Spandex
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kompressionstights HiCOMP

HiCOMP kompressionstights är en anatomiskt konstruerade för bra passform för optimal funktion. Kompressionstightsen är tillverkade av ett Spandex material vilket ger kompression i ett smidigt utförande och är konstruerade för att minimera rörelsepåverkan i ljumskarna optimalt för all högintensiv aktivitet och verkar helt utan rörelsepåverkan. 

Kompressionstightsens konstruktion utgörs av en centralpanel i grenen som effektivt bidrar till att tightsens följsamhet vid användning. Centralpanelen säkerställer kompressionen lokalt över ljumskarna.
Runt främre och bakre lårmuskeln är kompressionstightsen tillverkade med två helt cirkulära lårpartier. Kompressionstightsens cirkulära lårdelarna säkerställer kompression runt främre och bakre lårmuskulaturen vilket ofta är ett vanligt område för problem. Tightsen är tillverkade av 75 % nylon, 20% spandex och 5 % polyamid för kombinerad slitstyrka och kompression i samma material. Materialet har en tjocklek på endast 0,5 mm och fungerar under träningskläder utan att ta någon extra plats. 

Kompressionstights HiCOMP fungerar lika bra för män som kvinnor och finns i storlekarna S - XXL för bästa passform och tvättas i 40° och skall lufttorka efter tvätt. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

5

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt höften
Small- 70 cm
Medium70 - 80 cm
Large80 - 90 cm
X-Large90 - 100 cm
XX-Large100 - 110 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag löptränar och söker smidiga kompressionstights för mina problem med ljuskarna. Är kompressionstightsen HiCOMP något jag kan använda när jag löptränar?
Svar. Ja, kompressionstightsen fungerar utan att påverka rörelseförmågan över ljumskarna.

Fråga. Kan kompressionstightsen användas av både män och kvinnor?
Svar. Ja, tack vare kompressionstightsens materialkomposition kan tightsen användas både av män och kvinnor. Tightsen finns i storlek S - XXL villket fungerar bra för både kvinnor och män. 

Fråga. Hur tvättar jag mina kompressionstights?
Svar. Du tvättar tightsen i 40° och låter byxorna lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket