Kompressionsstrumpa för flygning | Rehaboteket
Resestrumpa Travel 36-37
Resestrumpa Travel 36-37

Kompressionsstrumpa för flygning - speciellt utvecklad för längre resor

  •  189 kr 

Flygstrumpor för en behagligare resa utan svullna ben och fötter! Läs mer

  • Kompressionsstrumpa klass 1
  • Motverkar svullnad i fot och ben
  • Graderad kompression för bästa effekt
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kompressionsstrumpa för flygning

En mjuk och behaglig resestrumpa/flygstrumpa som stimulerar cirkulationen och motverkar svullna fötter och ben. När man reser långt, framförallt via flygplan så kan det låga trycket i kabinen få blodet att flöda sämre än normalt. Den graderade kompressionen i resestrumpan/flygstrumpan hjälper till att öka blodflödet och minskar därmed risken för blodpropp vid långvarigt stillasittande.

Flygstrumporna gör det även lättare att ta på skorna när det är dags att stiga ur planet. Använd alltid flygstrumpor vid flygresor som är längre än 4 timmar.
Resestrumporna travel är tillverkade av ett material som gör dem extra mjuka och följsamma. De har även förstärkt häl för längre hållbarhet. Resestrumporna är Bakteriostatisk, dvs strumporna förhindrar bakterietillväxt.

Passa både för män och kvinnor. Kompressionsstrumpa klass 1.

Storlekstabell

SkostorlekAnkel (omfång cm)Vad (omfång cm)
36-3717-2323-38
38-3918-2429-40
40-4119-2530-42
42-4320-2631-45
44-4521-2733-48
46-4722-2834-51

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kompressionsstrumporna tillverkade av för material? 
Svar. Kompressionsstrumporna är tillverkade av 65% Skinlife, 9% bomull, 21% lycra

Fråga. Vad är graderad kompression som ni skriver om avseende Era kompressionsstrumpor?
Svar. Graderad kompression betyder att kompressionsstrumporna är tillverkade för bästa funktion. Kompressionsstrumporna har olika kompressioner beroende på vara på strumpan man mäter, högst kompression har strumporna runt ankeln med ett avtagande stöd upp över underbenet mot knät för att på bästa sätt öka cirkulationen och minska svullnaden runt ankeln och underbenet. 

Fråga. Jag upplever att knästrumpor är långa, kan jag vika ned mina knästrumpor?
Svar. Nej, kompressionsstrumpor skall vara knästrumpor för att på bästa sätt öka cirkulationen fot och ben. Om man viken ned knästrumpor ändrar man kompressionsstrumporna graderade kompression vilket kan leda till försämrad effektiv av kompressionsstrumporna. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket