Handledsstöd för musarm, golf och tennis med ett normalt grepp
handledsstod_tangentbord
handledsstod_tangentbord handledsstöd_tangentbord

Handledsstöd med stabiliserade skenor utan påverkan av handens greppförmåga

  •  429 kr 

Handledsstöd med öppen handflata för användning vid tennisarm, musarm samt ex racketsporter med behov av ett funktionellt grepp Läs mer

  • Två flexibla stabiliserande skenor
  • Unikt handledsstöd för ett funktionellt grepp
  • Stabiliserande band för extra stöd av handleden
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd med öppen handflata

Handledsstöd för optimal stabilitet av handleden utan att störa eller påverka handens greppförmåga. Handledsstödet med öppen handflata är ett unikt handledsstöd som ger användaren full funktion av handens greppförmåga och samtidigt effektiv stabilisering av handleden. 
Två flexibla fjäderskenor placerade över handledens in och utsida stabiliserar handleden effektivt vid användning utan att påverka eller störa handledens greppförmåga. Det extra stabiliserade bandet över handleden möjliggör enkel och effektiv anpassning av mängden stöd under aktivitet eller arbete. Bandet är tillverkat av ett elastiskt material som hjälper till att fixera skenorna över handleden för bästa funktion och stabilitet.  
Handledsstödet är tillverkad av värmande och kompressionsgivande NeoTex för optimal komfort och funktion. 
 
Den unika konstruktionen ger ett stabiliserande handledstöd som lämpar sig optimalt för terminalarbete med datormusen utan att handledsstödet stör i handflatan. 
Handledsstödet fungerar även optimalt vid idrottsutövande ex golf och tennis där kombinationen av stabilitet och ett fullt funktionellt grepp är av högsta vikt. 
Handledsstödet tvättas i 30° handtvätt och finns i höger och vänster. Måttet tas runt handleden 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Är detta handledsstöd en bra produkt för mig som sitter och arbetar med musen längre perioder varje dag. Jag har fått musarm och det smärtar i armbågen och i handleden.
Svar. Ja, handledsstödet är utvecklat för att ge stöd åt en smärtande handled eller arbetsframkallad musarm. Handledsstödet ger ett fullt funktionellt grepp och kontakt i handflatan för normal känsla och funktion med musen men stabiliserar samtidigt handleden med hjälp av de två stabiliserande skenorna som sitter placerade på handledens in och utsida. Det breda bandet över handleden ger möjlighet att öka eller minska graden av stöd efter behov och situation. 

Fråga. Vad är största skillnaden mellan denna modell och era andra handledsstöd?
Svar. Våra vanliga handledsstöd har alltid en skena placerad i handflatan för extra stöd och avlastning medans denna modell har två stycker flexibla skenor placerade på utsida och insida av handleden för att inte störa i handflatan. 

Fråga. Ger detta handledsstöd lika mycket stabilitet som de andra handledsstöden. 
Svar. Nej, handledsstödet ger väldigt bra stöd men aningen mindre stöd än de vanliga modellerna som har en bredare och stabilare skenan placerad i handflatan. Prioritet för detta handledsstöd är stöd med ett funktionellt grepp och det ger handledsstödet med öppen handflata mycket väl. 

Fråga. Hur tvättar jag handledsstödet?
Svar. Vi rekommenderar alltid 30° handtvätt på produkter som innehåller hård och mjuk kardborre för att att minimera mekaniskt slitage från en tvättmaksin som väsentligt förkortar livslängden på produken. 

Fråga. Är detta en bra produkt för mig om jag spelar padel och får ont när jag spelar mycket?
Svar. Ja, handledsstödet kombinerar stöd, kompression och värme lokalt över en smärtande handled. Tack vare en öppna designen så fungerar det optimalt till racketsporter ex padel eller tennis där behovet av ett funktionellt grepp är avgörande.

Fråga. Jag behöver ett handledsstöd med skenor när jag arbetar med musen på jobbet. Fungerar detta handledsstöd? 
Svar. Ja, handledsstöd med öppen handflata är speciellt utvecklad för att stabilisera handleden och samtidigt tillåta ett "normalt" funktionellt grepp. Stödet fungerar extra bra vid tennisarm/musarm då hela handflatan är öppen och tillåter normal kontakt med musen. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket