Magic Step Plus | Rehaboteket
sula av minnesskum_magic step plus
sula av minnesskum_magic step plus magic step plus pedag magic step plus pedag

Komfortsula av minnesskum med stöd för häl, mellanfot och framfot

  •  349 kr 

Stötdämpande och stödjande vardagssula tillverkad av memoryfoam. 

Läs mer

  • Optimalt för vardagsskor | Endast 3 mm tjock
  • Tillverkad av mjuk och dämpande minnesskum
  • Förstärkt stöd häl, mellanfot och framfot
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Magic Step Plus

Magic step plus är en stötdämpande och valvstabiliserande inläggssula tillverkad av mjuk och formbart minnesskum. Minnesskummet som har en tjocklek på 3 mm ger en extra mjuk och komfortabel upplevelse och bidrar effektivt till ökad stötdämpning i alla vardagsskor. Om skorna har en uttagbar innersula skall den tas ut ur skorna för att ge plats åt Magic Step Plus.

Sulan har en plastförstärkning under häl och hålfot för att skapa extra stabilitet och stöd för hålfot och häl. Plastförstärkningen har en anatomisk form för att på bästa sätt skapa ett smidigt effektivt stöd. Hälpartiet är skålformat för extra stöd, valvstödet uppbyggt för stödja och stabilisera hålfoten med en total tjocklek på endast 1 mm.

Mitt under hälen sitter ett mjukare stötdämpande inlägg som har för funktion att ytterligare skapa stötdämpning vid hälisättningar.
Magic step plus har en uppbyggd framfotspelott som har för funktion att stödja främre fotvalvet och avlasta främre trampdynan. Pelotten är mjuk och medelhög för ett effektivt stöd i kombination med komfort.
Ovanmaterialet mot foten är tillverkat av ett konstmaterial och är 100% vegan.

Magic Step Plus finns i storlek från 36 - 46 och fungerar lika bra för män som kvinnor.
Sulan rengörs på enklaste sätt genom att torka av sulan med en fuktig trasa, låt sulan lufttorka innan anvädning.

Properties Insoles

Framfotsstöd

3

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

3

Stabilitet

2

Storlekstabell

Storlek 36 - 46

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket