• Magic Step Plus
  • Magic Step Plus
  • Magic Step Plus

Magic Step Plus

349 kr

Stötdämpande och stödjande vardagssula tillverkad av mjuk, dämpande memoryfoam. Läs mer
Optimalt för vardagsskor | Endast 3 mm tjock
Tillverkad av mjuk och dämpande minnesskum
Förstärkt stöd häl, mellanfot och framfot

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Komfortsula av minnesskum med stöd för häl, mellanfot och framfot

Magic step plus är en stötdämpande och valvstabiliserande inläggssula tillverkad av mjuk och formbart minnesskum. Minnesskummet som har en tjocklek på 3 mm ger en extra mjuk och komfortabel upplevelse och bidrar effektivt till ökad stötdämpning i alla vardagsskor. Om skorna har en uttagbar innersula skall den tas ut ur skorna för att ge plats åt Magic Step Plus.

Sulan har en plastförstärkning under häl och hålfot för att skapa extra stabilitet och stöd för hålfot och häl. Plastförstärkningen har en anatomisk form för att på bästa sätt skapa ett smidigt effektivt stöd. Hälpartiet är skålformat för extra stöd, valvstödet uppbyggt för stödja och stabilisera hålfoten med en total tjocklek på endast 1 mm.

Mitt under hälen sitter ett mjukare stötdämpande inlägg som har för funktion att ytterligare skapa stötdämpning vid hälisättningar.
Magic step plus har en uppbyggd framfotspelott som har för funktion att stödja främre fotvalvet och avlasta främre trampdynan. Pelotten är mjuk och medelhög för ett effektivt stöd i kombination med komfort.
Ovanmaterialet mot foten är tillverkat av ett konstmaterial och är 100% vegan.

Magic Step Plus finns i storlek från 36 - 46 och fungerar lika bra för män som kvinnor.
Sulan rengörs på enklaste sätt genom att torka av sulan med en fuktig trasa, låt sulan lufttorka innan anvädning.

Flera lager av material för optimal komfort

Den väluppbyggda konstruktionen skapar en tunn och smidig innesula med kombinerad komfort, stötdämpning och stabilitet 

Flera lager av material för optimal komfort

Förstärkt stötdämpande hälstöd

Det skålformade hälstödet har en mjuk och extra stötdämpande hälinlägg centralt placerad under hälbenet

Förstärkt stötdämpande hälstöd

Valvstöd och framfotsstöd med formbart minnesskum

Den förstärkta konstruktionen stödjer både hålfot och framfot med en inmonterad framfotspelott i samma sköna sula med mjukt minnesskum

Valvstöd och framfotsstöd med formbart minnesskum

Vanliga frågor

Minnesskum i sulor ger en extra mjuk och komfortabel upplevelse samtidigt som materialet ger hög grad av stötdämpning och effektiv tryckavlastning för ett mjukare och skönare steg

Normalt utgår man från sin "vanliga" storlek som vi vet kan variera mellan olika skotillverkare. Vi uppger alltid maxmåttet i mm på respektive storlek så att du skall kunna kontrollera vilken storlek som din befintliga sula eller sko har. Detta underlättar och säkerställer att du får hem rätt storlek direkt. 

Ja den inbyggda schenken ( den svarta delen av sulan ) är tillverkad av ett formstabilt plastmaterial som har en form för att stödja både häl och hålfot i samma konstruktion. 

Ja, sulan har en uppbyggd framfotskudde (pelott) som har för funktion att lyfta den främre valvbågen och därmed avlasta främre trampdynan. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten