• VIVA VARDAG
  • VIVA VARDAG
  • VIVA VARDAG

VIVA VARDAG

399 kr

Smidigt hålfotsinlägg tillverkat av naturskinn med extra stöd och stötdämpning i vardagsskor Läs mer
Extra tunn och smidig sula i vardagen med extra stabilitet och stötdämpning
Hygieniskt lager av aktivt kol för bästa skokomfort
Naturligt naturskinn för extra komfort och slitstyrka

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra smidig och tunn stabiliserande sula med dämpning

VIVA är ett funktionellt inlägg som skapar extra stöd och balans mellan häl, mellanfot och framfot i samma inlägg. Den tunna men extra stabila stödskenan under foten skapar förutsättningar för extra stöd av häl och hålfoten utan att ta för mycket plats i ett par vardagskor. Med ett mellanlager tillverkat av aktivt kol får sulan unika hygieniska egenskaper som håller skorna fräscha längre samt motverkar dålig lukt på samma gång.

VIVA sulan kombinerar helt naturliga material med en unik kombination av fotbalans mellan häl, mellanfot och framfot för ett ytterligare avslappnat läge för foten i vardagliga skor hela dagen.

Trötta utmattade fötter efter en arbetsdag eller i dina vardagsskor? Pedag VIVA förändrar, förbättrar stödet och stötdämpningen i skorna på nolltid. Ta ur befintlig sula ur skorna för att maximera utrymmer innan du lägger ned dina nya VIVA sulor.

Extra smidiga sulor med tunn profil

Smidiga sulor för vardagsskor med extra stöd och stötdämpning för hela foten. 

Extra smidiga sulor med tunn profil

Hygienisk sula med aktiv kol

Aktivt kol lager i sulan ger en ytterligare fräsch och hygienisk sula för vardagligt användande

Hygienisk sula med aktiv kol

Extra stöd för häl, hålfot och framfot

VIVA har ett förstärkt stöd över häl och mellanfoten med en inmonterad framfotspelott för att stödja främre fotvalvet

Extra stöd för häl, hålfot och framfot

Vanliga frågor

Nej VIVA Vardag är speciellt utvecklad för vardagsskor och är extra tunn för att fungera i de flesta skorna. Om dina skor har en uttagbar innesula skall den tas bort innan du lägger ned dina nya VIVA VARDAG i skorna. 

Normalt så väljer man alltid sulan efter sin skostorlek men med tanke på att olika tillverkare har olika storlekar så uppger vi även maxmåttet i centimeter på sula. Mät av din befintliga sula och titta i storlekstabellen vilken storlek du skall beställa baserat på centimeter och inte skostorlek. 

Ja, modellen har en stabiliserande del av sulan tillverkad av stark hårdplast som har för funktion att stabilisera hålfoten vid belastning. Schenken är även skålformad under hälen samt har en inmonterad pelott för att även stödja hälen och det främre fotvalvet i dina vardagsskor. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten