• Stödstrumpor - svart randiga
  • Stödstrumpor - svart randiga
  • Stödstrumpor - svart randiga
  • Stödstrumpor - svart randiga

Stödstrumpor - svart randiga

149 kr

Stödstrumpor av högsta kvalitet med kompressionsklass I (15-21mmHg ). Stödstrumpornas graderade kompression säkerställer funktion och passform Läs mer
Förebygger svullnad i ankel och underben
Mjuka och behagliga att bära hela dagen
Förhindrar åderbråck

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stödstrumpor för trötta och svullna fötter. Kompressionsklass 1

Svartmönstrade stödstrumpor med mörkgråa ränder, stödstrumporna kan med fördel användas hela dagarna oavsett situation. 
Stödstrumpor med kompressionsklass I för svullnad, trötthet i ankeln och underbenet. Stödstrumporna är tillverkade med graderad kompression för att effektivt motverka svullnad i fot och underben. En stödstrumpa med graderad kompression innebär att stödstrumporna har olika tryck beroende på var på foten/benet behovet är som störst. Runt ankeln är kompressionen alltid högst för att på så sätt effektivare bidrar till rätt mängd stöd för att stödja återflödet i fot och underben. Stödstrumpor av kompressionsklass 1 har ett varierat tryck mellan 15 - 21 mmHg vilket effektivt bidrar till att det venösa återflödet från fot och underben förbättras.
Vid problem med återflödet svullnar ofta fotled och underben vilket stödstrumpor effektivt motverkar.
Stödstrumpornas tryck upplevs ofta som väldigt komfortabelt och är den direkta anledningen till att stödstrumpor minskar svullnaden så effektivt. 

För att stödstrumpor skall ge full effekt behöver de vara minst knälånga. Den knälånga stödstrumpan stödjer hela foten och underbenen för ge bästa möjliga förutsättning för att motverka svullnad.
Stödstrumpor är även en bevisat och väl beprövad metod för att effektivt motverka uppkomst av åderbråck och andra cirkulationsrelaterade problem i fot och underben. Använd stödstrumporna dagligen för bästa resultat.
Stödstrumporna är tillverkade av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan för bästa komfort och funktion.

Stödstrumpor behöver inte vara enfärgade! Våra moderiktiga stödstrumpor finns i flera olika färger och mönster och ger dig det extra stödet som du behöver vid problem med svullnad i fot och ben, trötthet i ben/fot eller vid problem med åderbråck i underbenen. 

Vanliga frågor

Svar. Stödstrumporna är tillverkade av 54% bomull, 40% polyamid, 6% elastan

Svar. Alla våra stödstrumpor säljs per par. Stödstrumporna är inte höger eller vänster vilket underlättar användningen av stödstrumporna.

Svar. Stödstrumpor kan tvättas i 40° maskintvätt, låt stödstrumporna hängtorka.

Svar. Då stödstrumpor effektivt motverkar svullnaden i benen så rekommenderas det att du sätter på dig stödstrumporna direkt på morgonen när du vaknar. Med en stödstrumpa på hela dagen kommer du inte uppleva samma svullnad i fot och ben under eftermiddagarna. Det underlättar även att sätta på sig strumporna direkt på morgonen innan du börjar att svullna då det kan bli svårare att få på stödstrumpan.

Svar. Alla personer kan använda stödstrumpor istället för vanliga strumpor. Vid exempelvis ett stillasittande arbete eller arbeten med mycket belastning av fot och ben så upplever man ofta stödstrumpans fördelar omgående. Stödstrumpor kan även med fördel användas av personer som svullnar i fot och ben, personer med åderbråck eller cirkulatoriska problem eller gravida blivande mammor.

Svar. Graderad kompression innebär att stödstrumpan är tillverkad för optimalt stöd för en fot eller ett ben som svullnar. Graderade kompression innebär att stödstrumpan ger mera stöd över olika delar av foten och underbenet för att på bästa sätt ge stöd för ett optimalt återflöde. För en stödstrumpa så är kompressionsstrycket högst runt fotleden för att långsamt avta upp mot knäleden. När den stödstrumpa omnämns som kompressionsklass 1 (15-21mmHg) innebär det att stödstrumpan är tillverkad inom detta kompressionsmönstret och det högsta trycket 21 mmHg är i materialet runt fotleden.

Svar. Ja, en stödstrumpa kommer att hjälpa till med att förbättra cirkulationen i foten och i underbenet vilket ofta är en orsak till de upplevda problemen i fot och underben.

Svar. Det finns inget negativt att använda stödstrumpor på båda benen även fast du upplever de primära problemen mest på höger sida. Stödstrumporna bidrar till lika mycket stöd för höger och vänster fot.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten