Stödstrumpor Gravid Svarta
Stödstrumpor Gravid Svarta

Stödstrumpor Gravid Svarta

289 kr

Stödstrumpbyxor för gravida är speciellt utvecklade för att motverka svullnad i anklar och ben samt att förebygga åderbråck som är ett vanligt förekommande problem under graviditeten Läs mer
Unika stödstrumpbyxor för gravida
Graderad kompression för bästa effekt
Motverkar svullnad och förebygger åderbråck

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Strumpbyxor Gravid för minskad svullnad i anklar och ben

Stödstrumpbyxor gravid ger på samma sätt som vanliga stödstrumpor kompression runt benen men har även en stödjande effekt runt magen. 
Gravid stödstrumporna är tillverkade av kompressionsklass 1, vilket innebär ett tryck på 15-21mmHg över anklarna. Tryckprofilen på 15-21 mmHg är väl dokumenterad för bästa effekt för minskad svullnad och piggare och mindre trötta ben. Stödstrumpor gravid har en så kallad graderad kompression vilket innebär att stödstrumporna har olika tryck beroende på var på benen de sitter. Högst tryck i en graderad gravid stödstrumpa är över anklarna, trycket avtar sedan upp över benet för att säkerställa rätt tryckprofil samt för att på bästa sätt minska svullnad och förebygga åderbråck. 

Det är inte alls ovanligt att åderbråck uppstår i samband med en graviditet, åderbråcken kan effektivt förebyggas med hjälp av stödstrumpor för gravida. Gravidstrumporna förbättra cirkulationen i anklar och ben vilket innebär minskad svullnad och därmed minskar risken för att utveckla åderbråck. Åderbråcken går ofta bort efter graviditeten men varje ny graviditet ökar risken för att utveckla mera omfattande venösa problem i anklar och underben. 

Stödstrumpa gravid har även en extra funktion i ökad kompression runt foten, denna kompression är speciellt konstruerad för att effektivt minska svullnad och trötthet i fötterna på gravida kvinnor. 
Gravid stödstrumpan finns i 5 olika storlekar och skall mätas in för att säkerställa rätt funktion. 

Gravidstrumpbyxan är tillverkad av 76% polyamid, 23 % elastan och 1 % bomull för att säkerställa bästa komfort och slitstyrka. 

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten